Posts by Toxic

I agree with this analysis and I’m glad that Mr. Evro took the time to write it out in such detail.

Overall, it seems to me that the new content has great potential, but at the moment it is quite unbalanced — exactly as you described.

The proposed adjustments make sense to me and would definitely help make the new content more attractive and meaningful in the long run. Improving drops, gold, and XP in dungeons should be the priority in my opinion.

For me, it’s definitely a YES to further adjustments — it would be a shame to leave it in this state when the foundation itself is otherwise well done.
    After all, it’s one of my favorite games :love:

I agree with practically everything that Never3K wrote here.

I only have one small criticism: I don’t mind that scrolls drop from expeditions — exclusivity doesn’t really matter to me.

I’d also like to say that I’m glad for this update. It may not be the best one, but updates in Gladiatus are quite rare, which is strange considering it’s the most played browser game on the market.

Unfortunately, the update has some unfinished parts, but I believe these issues can be fixed, and I’m already looking forward to how it will look once that happens.

So to sum it up: if there were a poll on whether to make some bigger adjustments to the update, as Never3K suggested, I would vote YES.

Zdravím rád bych se zeptal jak můžu někoho narekrutovat krz nábor abych z toho měl nějaké ty bonusy..?
    Lze to ještě udělat?

Předem děkuji. :)

I would also like to ask if anyone knows of any tool, helper or website that would tell me from which item I can get which raw material and vice versa..

Example:

I need scorpion venom, the tool would tell me what prefixes or suffixes are needed for smelting in order to get the raw material I need in this case the desired scorpion venom.

And conversely..

Example I'm level 60, I know I'll need to find raw materials for Lucio's stuff, but what are they? The tool would list the raw materials, how much and what is needed to create one of Lucio's things..

Does anyone know of a support site or anything that could offer me this?

Thank you in advance.<3<3<3

Ještě bych se rád zeptal zda někdo neví o nějakém nástroji, pomocníkovi nebo webové stránce která by mi napsala z jakého itemu můžu dostat jakou surovinu a naopak..

Příklad:

Potřebuji jed škorpióna, nástroj by mi vypsal jaké prefixi nebo suffixi jsou potřebné pro tavení abych dostal surovinu kterou potřebuji v tomto případě požadovaný jed škorpióna.

A naopak..

Příklad jsem level 60, vím, že budu potřebovat shánět suroviny na luciovo věci, ale jaké to jsou? Nástroj by mi vypsal suroviny kolik a čeho je potřeba k vytvoření jedné Luciovo věci..

Neví někdo o nějaké podpůrné stránce nebo čemukoliv co by mi to mohlo nabídnout?

Předem děkuji.<3<3<3

Hello, I would like to ask a question that really interests me and hopefully someone will be able to answer it :p

If I had a character that had stats of 5, i.e. untrained and reached level 100, would this character somehow be able to give at least the lightest underworld?

Thank you very much in advance for any answers or ideas... :thumbup::thumbup::thumbup:

Zdravím rád bych se zeptal na otázku která mě opravdu zajímá a snad jí bude někdo umět odpovědět :p

Pokud bych měl postavu která by měla staty na 5 tedy netrénovanou a dosáhla levelu 100, byla by tato postava schopná nějakým způsobem dát aspoň nejlehčí podsvětí? :huh::huh:

Předem mockrát děkuji za odpovědi, či nápady.. :)

Když tak sem hoď prosím srcreen.. Nevím čím to může být, ten systém není dokonalý to neříkám, ale z druhé stránky to většinou má nějaký důvod..

Btw.. Jen se snažím pomoc, nedělám z tebe deb.ila, rád poradím/pomůžu, však ani já nevím vše...

Žádný hráč nedostane díky tomu, že je vyšší level 40% bloku zadarmo.. Projdi si jeho věci.. Musí tam mít + blok který ty nemáš...
    A tím, že má 40% blok tak i kdyby měl vše horší jak ty mluvím tedy o atributech, zbroji a poškození tak tam prostě stačí aby ti vyblokoval pár útoků a končíš.. :)

Prostě je to zase síla pravděpodobnosti.. Co se týče mě.. Není co řešit.. Vůbec nevím co hrotíte..

Já jsem 105lvl a můžu prohrát s 90lvlem který má stejný blok jako já (50%).. Jde o to, že mám furt 50% šanci, že ho bloknu, ale co když ho nebloknu ani jednou a on mě pokaždé? Prostě prohraji na plné čáře..
    Není tam nic nefér, jde stále jen o sílu pravděpodobnosti..

Dám si kovat 5x Anton zbraň atentátu s 30-35% šancí na červenou a ani jednou mi nepadne červená, pak mi napíše cápek, že mu padla červená jen s 1% šance.. Taky síla pravděpodobnosti.. :)

Hold Gladiatus tak funguje.. Tak nevím proč si tady stěžujete..? Co se týče hry, je fér ale je to tak trochu RNG.. :)

Gladiatus funguje na procentuální šanci.. :)

Takže ano je to normální..
    Mám postavu 105lvl, ale je možné, že mě porazí hráč který má 50% blok a třeba 90lvl.. Stačí aby vyblokoval všechny mé útoky což jistá šance tam je.. A voala.. Výhra je na světě.. :)

Můžeš mi prosím poslat link kde tyto návody najdu? Nebo vyfotíš mi je? Rád bych je viděl :)

Nikdy jsem je neviděl a nevím co přidávajů :)

Jinak mockrát díky za radu :)

Super to jsem chtěl slyšet..

Takže i na 105 lvlu se mi to vyplatí a sekat bosse 3tí lokality..
    Bomba.. Díky moc.. Určitě při dalším eventu na návody zkusím.. No snad budu mít štěstí :)

Zdravím rád bych se zeptal zda se vyplatí jít do středně těžkého podsvětí právě kvůli unikátním návodům když mám jen 105lvl..

Tady přikládám svou postavu:

https://s19-sk.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=16387

Je možnost, že mi padne? A jakého nepřítele mám opakovat (prohrávat za 1 rubín) aby byla co největší pravděpodobnost, že unikátní/vzácný návod padne?

Předem děkuji za odpověď/rady..

Toxic. :)