Kicsit késve de én is leírom.
25 cucc ment a kohóban eventkor és 0 db tekercs esett.
Tényleg volt tekis event????
Csak ennyit akartam.
Kicsit késve de én is leírom.
25 cucc ment a kohóban eventkor és 0 db tekercs esett.
Tényleg volt tekis event????
Csak ennyit akartam.
Ez szomorú de szerintem törvényt is szeg ezzel a GF.
Ha lenne valakinek erre energiája hogy próbapert indítson tuti megnyerné!!!
Felvettem a dp3-at és csak a saját szerveren enged csatázni. Más szerverre nem enged csatázni senki ellen. Már próbáltam vagy 30-szor.
Újraindítottam meg mindent amit lehet.
Ezt írja :
Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.
Légyszi oldjátok meg.
Felvettem a dp3-at és csak a saját szerveren enged csatázni. Más szerverre nem enged csatázni senki ellen. Már próbáltam vagy 30-szor.
Újraindítottam meg mindent amit lehet.
Ezt írja :
Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.
Légyszi oldjátok meg.
Pollux, a Nándi nem őszinte hanem csúszómászó, oda simul ahol hasznot remél, majd megismered!
Nándikám, szintet léptél!!!!!
Már fenyegeted is a játékostársaidat.... No ez nem szép dolog.
De már a 2-es szerón mindenki tudja hogy milyen alak vagy....
Nem véletlen hogy nem vagy egyesületben.
Ez is botozik :
Éjjel nappal reggel hajnalban délben támad + 10 szintről folyamatosan.
Nándi téged nem értelek, nem elég hogy nokiaként túlnyomod az eventeket állandóan, még a csalókat is véded. Mit kapsz ezért cserébe?
aron ez a piacon működik, az aukc házban nem. Szóközzel elválasztva írd be és akkor tudsz keresni 3 dolgot is egyszerre.
OK. Várok türelemmel.
Jó reggelt!
Valami nem jól működik a kovácsműhelyben!
31 db piros alapanyagot és 21 db kék alapanyagot tettem be.
Erre bead 73% kék esélyt és 27% piros esélyt.
Raktam bele üllőt ezüstöt.
Ezért így lett:
58% kék
15% lila
27% piros
Ez matematikailag nem jön ki!!!!
Vélemény?
Esküszöm nem értem miért kapok figyelmeztetést azért hogyha kérdezek valamit és nem kapok rá választ!!!!!!
Megkérdeztétek a főnökeiteket vagy nem ???
Erre vagy igennel vagy nemmel lehet válaszolni.
Többet nem lépek be a fórumra mert nincs értelme.
Nem tenném föl többet a kérdést...... De hát nem kapok választ !
Miért nem kérdezitek meg az illetékeseket hogy volt e valami változtatás a droppok terén?
De akkor még ezt nem kérdezted meg??????
Hát akkor épp itt az ideje, hiszen csak azt írtad hogy nincs róla tudomásod hogy lett volna változtatás. Ez pedig azt jelenti hogy nem vagy benne biztos.
Szia Potroha!
Megkérdeznéd a főnöködet arról hogy volt e valamilyen változtatás a kapható droppok tekintetében?
Köszönöm.
Következő kérdésem.Ilyen provokátorokat mint a DarthNandious miért nem tiltotok ki örökre a fórumról?
OK. Nem kaptatok. De kérdezzétek már meg a főnökeiteket!
Gondolom nektek is van olyan akitől kérdezni szoktatok, nem?
Miért nem válaszoltok Gók?
???????
Nem dolgoztok?
Kedves Potroha,
nem tudod véletlenül hogy az elmúlt időszakban miért nem kapok piros cuccot a dp ruhás ciklusaim során???
Eddig mindig kaptam 2-3 db-ot.
Ma reggel véget ért 1 DP ruhás ciklusom, rengeteget játszottam, TOP 1 vagyok a heti listán és tippeljetek hány darab piros cuccot kaptam????? Igen.... 0-át!!!
Ismételten kérem hogy kérdezzétek már meg a főnökeiteket hogy miért változtattak a droppokon. Ha elfogadható választ kapok többet nem kérdezem meg.
Kedves Potroha,
nem tudod véletlenül hogy az elmúlt időszakban miért nem kapok piros cuccot a dp ruhás ciklusaim során???
Eddig mindig kaptam 2-3 db-ot.
Ma reggel véget ért 1 DP ruhás ciklusom, rengeteget játszottam, TOP 1 vagyok a heti listán és tippeljetek hány darab piros cuccot kaptam????? Igen.... 0-át!!!
Ismételten kérem hogy kérdezzétek már meg a főnökeiteket hogy miért változtattak a droppokon. Ha elfogadható választ kapok többet nem kérdezem meg.
OK. Nem kaptatok. De kérdezzétek már meg a főnökeiteket!
Gondolom nektek is van olyan akitől kérdezni szoktatok, nem?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy tudtok e arról valamit hogy miért csökkent nagyon durván a narancs és a piros droppok aránya?
Akkor most tudtok róla valamit vagy nem????
Miért nem válaszoltok????
Nem az a dolgotok????
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy tudtok e arról valamit hogy miért csökkent nagyon durván a narancs és a piros droppok aránya?