Posts by Azazel

  Sajnos nincs még ilyen technológiánk. De könnyen lehet, hogy ugyanazon kérdésekre ugyanazon válaszokat adjuk. ;)

  Koszi a valaszt,hat akkor ennyit Fortisima elmeleteirol...pedig gondoltam az uzenet jelentesnel tenyleg letezhet ilyesmi ami egyes szavaknal reagal es automata tilt.

  Beszélgetek egy pár éve Fortival telefon is meg játékba is de ilyen elméletéről még nem hallottam... Honnan szedted?

  Nandox
  Super Game Operator
  SuperGameOperator_gladiatus_en_d878c8eb9b6755098842f019f88cb48c.png

  Par ce nouveau sujet, comme un genre de pétition, les joueurs X1 qui ne sont pas d'accord de jouer avec les autre serveurs (rapide) peuvent laisser leur signature ou leur commentaire  Ez az új téma, mint valami petíció, a x1. játékosok, akik nem értenek egyet más szerverekkel (gyors),itt hagyhatják alátámasztásukat vagy megjegyzésüket.

  Sziasztok


  Francia fórumon elindult egy petició a normál és a speed szerverek közti balanszolásról!!!


  Séparation des serveurs X1 des autres serveurs rapides

  Nandox (super game operator) is a normál szerverek melett áll! És belátja Ő is ,hogy nemzetközi probléma van. Felfigyelt már ránk is!


  Arra kérek mindenkit ,hogy aki érzi az igazságtalanságot a google fordítóval franciául írja oda ,hogy Támogatom magyar xy szerver!!!


  Köszönöm

  Sokunk gondolja úgy ,hogy inkább abba hagyja mint ,hogy újra kezdje egy másik szerveren.... az a rengeteg idő (5-10év )munkáját nem fogja azért eldobni ,hogy előnybe legyen arról nem is beszélve ,hogy mennyi pénzt áldozott egy olyan karakterre amit a speedesek 1 év alatt elérnek....


  Nem tudom Te mennyi ideje játszol de én még emlékszek a kocsmára, akovácsolás elötti időszakra stb...

  igazad van az infernó erős példa volt.

  És köszönöm ,hogy belátod Te is ezt

  Kedves csakiro

  (A megsértődést elkerülve csak azért írom kisbetűvel a neved mert így vagy beregisztrálva)


  Eléggé érdekesnek találom ,hogy 142es szinten az 1 napos hülési idővel 3 olyan cuccot kapsz amiből olvadhat pokolkő...

  Fűleg úgy ,hogy ha pl dp1 mész dp2 ért és fordítva pláne ,hogy 6 percenként lehet feladatot váltani vagy megállapodással 3 percenként. Nah de ez mindegy is. Akkor mondok másik példát.
  A normál szerveren legyen mondjuk egy Luci magány sárkánypajzs 48ó30perc

  Az 2910perc ha azt megfelezem és levonom még a 30% ezüst kalapácsot az 1018 perc ami kerekítve 17 óra.


  Ellenben


  Ez speeden 3,3 óra


  De legyen 1 tárgy átlag 5óra egy sima napon, akkor egy nap 4 tárgy/ablak azaz 24 tárgyat lehet kovácsolni speeden.  Arról nem is beszélve ,hogy átfordulós eventnél -90% os nyersanyag használattal lehet kovácsolni értékes cuccokat abban az esetben már csak 1-2 pokolkő kell.


  De ha már átfordulós akkor ott megint van tökkel -40% kovácsolási idő... akkor az átlag 5órából lesz 3. Az 7 tárgy/ablak tehát 42 tárgyat lehet kovácsolni.... tehát a főkari plusz az 5 kisérő kariát ki lehet kovácsolni majdnem fullra. 54 tárgyból 42 azért nem rossz....


  Az alap infernó csak egy példa volt ezen is gondolkodj el

  Sziasztok
  Lekristályosodott mindenkinek ,hogy eddig csak Makó vs Jeruzsálemnyi volt a távolság speed és normál szerverek között ;hála a GFnek ez mostantól fényévnyi lesz!!

  De fogalmazhatnék úgyis , hogy miközben mi még mindig kőbaltával szaladgálunk Ők javában a technológiai szingularitás szintjén lesznek :(

  csak egy pl: alap inferno kovácsolása normál szerver :  6ó30 perc -50% 3ó15 perc lesz -30% ezüst kalapács 2ó16,5perc

  ugyan ez speednél:az 5x sebesség miatt alapból :1h18min osszuk el 2 vel (-50%) 39 perc ebből -30 % az 27.3 perc

  Tegyük hozzá az eventek adta bónusz kedvezményeket pl kosztüm feszt -20% +amennyiben átfordulós újabb 20% tökkel; lehet számolni !

  És mind ezt 6 ablakkal számolva:  Számoljunk csak 23 órával a szöszölések miatt. 23óra az 1380 perc, azt osszuk el a speedesek kovácsolási sebességevel 27,3perccel ami azt jelenti ,hogy 50 jelen esetben alap infernót tudnak kovácsolni 1 ablakba szóval 6 ablakkal az 300 alap infernó 1 nap alatt!!!! És mivel a kohó is a felére illetve a kalapácsok miatt még kevesebbre csökken, azt ki is tudják olvasztani 1 napon belül...


  szemben a normál szerverekkel akik:

  (A gyengébbek kedvéért számoljunk megint)  1380perc osztva 136,5el (ez ugye 2ó16,5p amit számoltunk) csak 10db ot jelent ugyan olyan cuccot kovácsolva, ami 6 ablakkal csak 60 db a 300al szemben....  Ha evvel a frissítéssel a normál szervereket szerettnék segíteni nagyon szépen köszönjük de ez CSAK akkor segítség ha CSAK odalenne bevezetve ezek az újítások.. mivel ez így nem ,hogy nem segít de még ront is a helyzetünkön.


  Úgy érzem ez a frissítés megint nem lett kellőképpen átgondolva.

  Grat szép teljesítmény :)

  Nekem csak egy valami böki a csőröm ,hogy én 6 ablakkal is max 18 tárgyat tudnék olvasztani HA csak alap tárgyat olvasztok pl seba kesztyű... arról nem is beszélve ,hogy ha kapott tárgyakat (elő és utótagos is)olvasztok és pl az nem ékszer akkor 10-15óra között olvad ki egy, akkor számold ki hogy 6 ablakkal is max 12 tárgyat tudok olvasztani HA kegyes a sors...


  Normál szerver én így szeretlek

  Dirnon

  Köszönöm ,hogy reagáltál az irományomra.


  A rengeteg rubinból elég sok ládát tudtam venni, amiből nem kevés mozgékonyság és homokóra jöt. Amik segítségével tudtam olyan gyorsan és legalább annyit ütni mint egy speed szerveres. És mivel mindig azt kapjuk ,hogy a sebesség miatt van tettem egy próbát.

  Ütöttem olyan időközönként mint ők tudnak alapból , ütöttem úgy mintha centurió is lenne , és olyan is volt hogy kb 100pontot lehomokóráztam egymás után. És semmi érdemlegeset nem kaptam. Akkor hogy is van ez a sebesség miatti nagyobb szerencsefaktor?


  Én ezzel nem szeretnék senkit se megbántani. Se Team tagot se speed szerverest se normár szerverest.


  Én szimplán csak szeretném megérteni hogy hogy is működik a játék.

  Sziasztok  Úgy érzem igen nagy támogatója vagyok a Gladiatausnak azon belül is az s2 es szervernek. 2 karakterrel játszok az egyikere töltöttem 1 hónapon belül 75 ezer a másikra kb 50 ezer forintot!!!! és így sem kapok értelmes tárgyakat.


  Fényképekkel tudom bizonyítani ,hogy 2018 december 29 (Fagyos tundra) és 2018 december 07.én kaptam utoljára piros tárgyat , úgy ,hogy kb napi szinten nullázom az összes pontom mind 2 karival ( az egyik 102es a másik 113as).

  Lenne pár kérdésem amot szeretnék feltenni és szeretnék rá tételesen válaszokat kapni!!!  1. Hány százezret kellene ráköltenem a játékra ,hogy ugyan olyan esélyekkel játszhassak mint amiket a fórumon látok megosztva, hogy EGYEKES napi szinten több olyan tárgyat kapnak ami nem csak ,hogy PIROS DE HASZNÁLHALTÓ VAGY ÚJ NYERSANYAGOKÉRT OLVASZTHATÓ AMIBŐL ÚJ TEKERCSEK ADTA FELSZERELÉS IS KOVÁCSOLHATÓ??!!!!  2. Az alvilágra vonatkozóan az esélyegyenlőséget tovább bolygatva egyszerűen nevetséges pl s23 2017.09.15.én indult nem egészen másfél év alatt több mint 300 alkalommal tudtak alvilágozni míg mi a normál szervereken (amin 2016 ban indult az alvilág) és még a 200at sem tudjuk elérni látogatásilag!!! Ugye nem kell elmondanom ez számukra mennyi előnnyel jár?! Arról nem is beszélve ,hogy az eventeknél is amik 1 héten (5 napon belül követik egymást) ki tudják használni minden alkalommal az event adta lehetőségeket szemben velünk akiknek dönteniük kell ,hogy melyikre menjenek az 5 napos hülési idő miatt!!!


  Azt is meg lehet nézni ,hogy míg mi 10 perceket várunk ütésenként 5x kevesebbet tudunk ütni egy pl 1 napos tekercstalálós eventen alvilágba mint a speedesek. Hol itt az esély egyenlőség??!!!  3. Kohó. Itt is a tekercs találós eventre tudok afektálni ,hogy míg mi ,egy egy napos eventen alig tudunk kohózni Ők 5x annyit. ( itt vissza térnék az egyes pontomra ha lenne is mit) Hol itt az esély egyenlőség??!!!  4. Kovácsolás. Nem tudunk mit kovácsolni az új tekercsekből , az előzőekben leírtak miatt. Mivel alig kapunk használható új tekercset illetve ha kapunk is néha néha egyet nincs miből nyersanyagot szerezni hozzá.


  Hol itt az esély egyenlőség??!!!  Nem tudom eldönteni ,hogy ez most tudatos üzletpolitika vagy szimplán el akarjátok lehetetleníteni a játékunkat evvel elűzve minket/ áttéríteni a speed szerverekre amit egy olyan ember aki 10 év alatt nem kevés forinttal és idővel építgetett nem fog megtenni és inkább abba hagyja a játékot.  Végszóul hozzá tenném ,hogy ez nem a speed szerveresek ellen irányul ,nem sajnálom tőlük a siker élményét viszont minket rendkívül bosszant ez az igazságtalanság!


  [mod='Shaiyla']Áthelyeztem[/mod]

  Sziasztok!
  Teljes mértékben egyet értek az elöttem szólókkal. Igen tetemes összeg ráfordításával sem kaptam értelmes tárgyat. Nem ,hogy használhatót de még olvasztani valót sem. A tekercs találatokról nem is beszélve. Az esetek 90% ban úgy megyek le alvilágba ,hogy az egyik ruha (pl dp1 ) rajtam és megyek a másik ruháért, lent töltve 2 napot bizakodva ,hogy kapok valami használható tárgyat. Ki lehet számolni ,hogy 2 nap alatt a 18 ponton felül mennyi rubint áldozok rá. A SEMMIRE!!!