Posts by Givelius

  Quote

  Remove the limits. Or at least make it lvl*10


  I also vote for this proposition.

  A player with full skills don't have much things to do with the gold he acumulate from one event to the other.

  Markets, and auction houses are no longer (for many years) places to spend gold

  Big level players with stats full get bored in this conditions. They don't have goals others than forging and melting again and again between events and festivals.

  Testeaza piata cu cate o unealta si vezi. Ulterior maresti sau scazi pretul daca se vinde sau nu. Sfat: cel mai bine se vand uneltele in preajma eventurilor cu sansa de forja sau in festivaluri. Succes!

  Hello Nadal! That was a looong introduction :)

  Unfortunally your proposition it's more hard to implement than a servers fusion. :p

  More easy it will be to unify server markets like arena are now in provinciarum.

  Anyway something it must be done to keep te interest and to keep players active on this game we love.

  Salut BlackGrimmjow!

  Iti inteleg frustrarea si sunt de acord ca ar fi utila o limitare de nivel la atacuri. Recomandarile sunt mereu binevenite si e bine ca se fac.

  Ce nu inteleg insa, este atitudinea de a pretinde ceva de la un producator al unui joc (orice fel de joc ar fi el) pe motivul ca sunt "donator" ca si cum a fost cineva inselat intr-o tranzactie in care i s-a promis ceva si a primit altceva. Este un joc de tip free. E alegerea noastra sa il jucam in continuare sau sa bagam bani reali. E ca si cum ai cumpara licenta unui joc si dupa ce ajungi la un nivel te intorci cu dvd-ul la magazin si ceri despagubire ptr ca monstrul de la nivelul 50 e mult prea bun ptr tine. Nu mi se pare normal sa cerem socoteala in aceste cazuri de gameplay. Sa semnalam si sa recomandam e un lucru, sa batem cu piciorul in pamant si sa amenintam e deja un alt lucru...total nepotrivit. Hai sa ramanem lucizi si in acest caz.

  Spor la joc !

  Salut Kartush!

  Atunci cand porti costumul lui vulcan ai 2 zile in plus valabilitate la pachete. Dupa ce il schimbi cu alt costum, pachetele ajung iar la 7 zile timp de expirare de la 9 zile. In acel moment orice drop nu mai apare in prima pagina, ci il gasesti in paginile urmatoare.

  Sa folosesti optiunea de tichet din joc de la Ajutor data viitoare cand crezi ca e un bug ptr a verifica situatia adminul ce se ocupa de serverul tau.

  Spor la joc!

  Forumul nu e chat sau messenger

  Rostul lui e sa postezi continut relevant ptr alti jucatori. Nu suntem nevoiti sa citim mesaje personale de "dragoste"

  Rog moderatorul sa ia masuri

  Si voi vreti content, mi-e mila de sinceritatea si naivitatea voastra.

  Mila ta Static merita cauze mai bune. Hai sa ramanem echilibrati si sa nu cadem in butoiul cu inversunare. Cand se intampla asta, ajungem sa aruncam cuvinte nepotrivite ca cele de mai sus. Frustrarile si atitudinea asta ofuscata e deplasata cu situatia si, sincer, personal o gasesc obositoare deja. Ne logam de buna voie si nesiliti de nimeni pana la urma. Si eu sunt nemultumit de anumite aspecte din joc si mi-as dori o lista intreaga de update-uri dar in acelasi timp sunt constient ca nu am nici un drept sa pretind vehement ceva unor oameni care lucreaza la un joc ce era la inceput pe sfertul celui de azi ca si complexitate. In 2008 jucam gladiatus cu placere si fara nici o asteptare. In 2020 jocul este de 10 ori mai complex si suntem extrem de critici. Deci unde e problema? :)

  Propun introducerea in viitor a unei cladiri noi la breasla

  Salut Vladimir si bine ai revenit in joc!

  Ma bucur ca ai o parere echilibrata despre joc desi esti in minoritate cu pro-ul despre random :)

  Oricum e placut sa intalnesti jucatori ce, in loc sa se planga, stiu sa se adapteze si sa invete sa se distreze cu reguli noi. Pana la urma e un joc iar noi jucatori :). Respect ptr asta!

  Propunerea nu e rea deloc! O sustin!

  Hello GoGoZap!

  You should buy / forge the objects with biggest critical damage and blocking value until you reach 50% chance of each one.

  Attacking mercenaries: damage and skills full (dexterity, strenght and inteligence)

  Defence: your character dungeon the same with you arena character

  Good luck!

  Auch! Yep! This is ugly. What I know is that mobs from underworld grow in skills as you in level; higher levels - means harder mobs. In the same tine I notice that, the same oponent it cand be harder than before in a random way (once he can have a 800 skill or 1200 next time). Try to increase damage with higher damage points. See if it works.  A happy new year to you all!

  Hello! Before you upset yourself let's analise a bit. For example I don't loose to dis pater or any other monster in underworld anymore. Maybe you should upgrade your gear. What are your stats? Make a picture please.

  Microevent  22.11.2019

  • -25% regenerarea punctelor temnite
  • Cu 25% mai multe puncte de temniță  Microeventul de astăzi începe mai târziu de ora programata și, prin urmare, se prelungește cu o zi:


  22 noiembrie - 23 noiembrie 2019


  Eroarea care a provocat amanarea este acum rezolvată și toate eventurile următoare ar trebui să înceapă așa cum au fost planificate.


  Toate cele bune

  Salut BornAssasin!

  Din ce inteleg propunerea ta ar fi sa se copieze si in provinciarum tipul de lupte din arenele de pe server. Cu top 5 si pot ptr locul unu. In felul acesta nu am mai avea in lista de atacuri aceeasi jucatori dintre care unii inactivi. Dar are si dezavantaje aceasta propunere deoarece nu vei mai putea lupta impotriva unor jucatori pe care ii vei lasa in urma in arena. Jucatori care de ex vrei sa ii ataci ptr gold si pe care nu ii vei mai vedea odata ce ii vei depasi. Poate, eventual sa se faca o arena separat, nu care sa inlocuiasca provinciarum. Oricum sunt de acord ca trebuie regandite arenele provinciarum deoarece nu mai sunt competitive cu atatia jucatori inactivi.

  Greseala e omenească. Sau numai cine nu munceste nu greseste. Nu a fost nimic premeditat ca sa aducem acuze in stânga si dreapta. Mai important e ca au recunoscut eroarea si au remediat-o cu bonus chiar. Toti am fost frustrati din cauza asta, jucători si staff deopotriva nu mai trebuie sa ne si enervam reciproc. Secretul e sa avem 'puțintică rabdare monsher' si se rezolva. :)

  Spor la joc !