Posts by Givelius

  Salut BornAssasin!

  Din ce inteleg propunerea ta ar fi sa se copieze si in provinciarum tipul de lupte din arenele de pe server. Cu top 5 si pot ptr locul unu. In felul acesta nu am mai avea in lista de atacuri aceeasi jucatori dintre care unii inactivi. Dar are si dezavantaje aceasta propunere deoarece nu vei mai putea lupta impotriva unor jucatori pe care ii vei lasa in urma in arena. Jucatori care de ex vrei sa ii ataci ptr gold si pe care nu ii vei mai vedea odata ce ii vei depasi. Poate, eventual sa se faca o arena separat, nu care sa inlocuiasca provinciarum. Oricum sunt de acord ca trebuie regandite arenele provinciarum deoarece nu mai sunt competitive cu atatia jucatori inactivi.

  Greseala e omenească. Sau numai cine nu munceste nu greseste. Nu a fost nimic premeditat ca sa aducem acuze in stânga si dreapta. Mai important e ca au recunoscut eroarea si au remediat-o cu bonus chiar. Toti am fost frustrati din cauza asta, jucători si staff deopotriva nu mai trebuie sa ne si enervam reciproc. Secretul e sa avem 'puțintică rabdare monsher' si se rezolva. :)

  Spor la joc !

  Hello kishi!

  Use the horreum wirh no fear of loosing any resources.

  Yes! Forging it's the best way to make good items at any level. From lvl 30-40 I make good weapons easily with pergaments and resources from drops. A pink weapons for example, rayols or urothiens, it can't be found in auctions or merchants. Especially if you don't want to grow quick in level it pays to forge better items. If you make xp point quick make just a weapon and for armour wait until higher levels. Better coloured items ( orange and red) are forged from lvl 90-100 up because the drop rate of that colours in game it grows directly with the level of the player. At lower levels pink it's the best droping colour you cand find and from 90-100 orange and red from 110-120. The values are estimated . So in conclusion I recomand to play at the higher lvl areas in dungeon or in expeditions to receive better items and to melt them for resources. Then try to find good pergaments in the special events of pergament drop or for markets, guilds etc. Forge little items to make you hand and step by step you will catch the rithm of it. Good luck and nice game!

  Your proposition is good but it has to come also with a decrease of the amount of the critical damage. Now a player can make a between 150%-200% damage when he does critical hit. (the red and bolded line in the battle report). An 100% of the normal damage it's a procent more balanced. Like it was in the older days :).

  DJuan nemtii ne-au auzit referitor la subiectul fuziunii. Stiu sigur asta ptr ca am precizat de server merge de vreo 3 ori in ultimul mesaj catre ei (acum aproxim o luna) si am si semnal ca a fost citit emailul. In plus nu sunt singurul care am semnalat aceasta nevoie. Acum trebuie sa fim optimisti cum ne recomanda Madutza :). Eu mai am putin optimism ramas :)

  All objects in game have the same small chance to red colour at merchants or in drop. Only the level of the players gives a higher chance to a better colour. The higher lvl, the better chances to find reds or oranges :)

  Daviiid si eu astept fuziunea de multi ani dar nu mi se pare corect sa ne pozitionam astfel fata de ce fac nemtii. Pana la urma jocul asta si oricare este o proprietate / afacere privata a unor oameni. Update-urile, fuziunile si orice altceva sunt alegerile lor. Nu sunt promisiuni electorale, nu sunt angajamente sau sarcini. Noi alegem sa jucam sau nu, sa bagam bani sau nu. Nu e normal sa batem cu piciorul in pamant si sa pretindem in aceste cazuri. O dovada ca nemtii ne asculta doleantele este ultimul update care a scurtat timpul de forja si topire. Este un update facut efectiv la cererea celor de pe forumuri. O fuziune pe de alta parte este o treaba complexa ce necesita munca de programare pe fiecare comunitate in parte. De asta nici nu se pot face fuziuni in acelasi timp pe mai multe comunitati. Pana atunci eu propun sa nu ne incrancenam si sa ne distram ;)

  Mai sunt si: al torturii, al prafului, al hidrei, al sclaviei, al evadarii, al fantomei, necunoscutului, al sfinxului... etc. Doar ca unele dau doar 1-2 pietre. Eventual poti sa te folosesti de gladiatus tools sa afli care sufixe dau mai multe iadului.

  Hello! If the pictures are from 2 different players then the difference could be from the level of the players. You have to give more details.

  Asa ar trebui. Doar ca nu vei pierde aur la atacurile in arena daca ramai pe primul loc pe perioada vacantei...

  "Daca un caracter este in vacanta, acesta poate fi atacat dar nu va pierde Aur si nici nu va primi experienta. Toate celelalte activitati vor fi blocate si timpul de expirare a pachetelor va fi inghetat."

  Nu e eroare ci doar este o misiune inutila (ca si altele) ce nu tine seama de faptul ca nu poti alege alt timp ptr munca de fierar.

  Mai inutile decat asta mi se par misiunile din lumea de dincolo (Ex: omoara 6 x imagini oglinda, 5 x sfinxul si tot asa). Cand punctele de dincolo abia iti ajung sa termini ei te provoaca sa le cheltuiesti pe un singur monstru. Sunt sigur ca sunt degeaba si nimeni nu le alege.

  Ar fi indicat sa se faca o reviziurie a misiunilor si o adaptare a lor la situatiile specifice. De exemplu: omoara toti monstrii dintr-o zona in succesiune sau termina o zona in limita de timp etc.

  Parerea mea este ca daca se vor introduce misiuni noi, mai provocatoare, jocul ar deveni mai atractiv si in afara eventurilor.

  Am patit si eu de vreo 2 ori tot din viteza sa imi scape cursorul pe un obiect cu rubine inutil si sa il arunc in inventar dupa care sa imi trag palme de suparare :). Am postat o propunere similara cu a ta pe forumul vechi. Ma bucur ca ai facut-o si tu aici. Sunt pentru.