Posts by JaSom

Ahojte,

pripájam dva postrehy do debaty. V prvom prípade je to o počte členov, v druhom o priemere spolkov.

1 -

II. Spolok IronBound môže vyzvať do vojny len spolok, ktorý nemá menej než polovičný počet členov.

Nás je 66, ich je 23, a v pohode sme ich vyzvali.

_

IB_
    2-2.png

AlkatraZ
    7-10.png

VS

(61) IronBound =AlkatraZ= (28)

2 -

III. Spolok IronBound môže vyzvať do vojny len spolok, ktorý má priemernú úroveň nižšiu maximálne o 5.

- platí to samozrejme aj obrátene, teda vyzvať nás môže iba spolok s rozdielom max.5 lvl.

Majestic je úroveň 123, my sme 117. K ZNÍŽENIU ICH PRIEMERU pri útoku nedošlo, porovnané cez Excel.

-Shadow-
    2-11.png

_IB_
    2-2.png

VS

Ahoj,

práve je skoro 19:30 a od cca.16:00 sa mi nedá zrealizovať odvetný súboj s konkrétnym hráčom z s28 .

Ja som s4 - odveta s hráčom s9 ide, odveta s iným hráčom z s28 tiež, ale s tým jedným čo skúšam od cca.16:00 nejde a to mám od neho 2 útoky. Asi v tom bude niečo iné, nielen záloha.

Pripájam aktuálny prcs. Je 19:56

https://prnt.sc/z4jck0

Dám to sem, lebo sa to už nedá pripomienkovať vo vlákne, ide o posledný príspevok z:

[ℹ️] Tipy/informácie do hry

2, Môžem predávať unikátne predmety (zlatý zajačik, slnečná runa a pod.)

- Áno, ale pozor! Ide o predmety, na ktoré sa vzťahuje duševné puto, a tým pádom ich nikto iný okrem vás nedokáže použiť

- že ich okrem vlastníka nedokáže nikto použiť nie je pravda, funguje na ne zrkadlo duší ktoré ich očistí, a teda ich môže potom použiť aj niekto iný. Drahé ale funguje to. Bol som svedkom, že hráč takto očistil a predal niekoľko takýchto predmetov - z akých dôvodov a prečo rozpisovať nebudem.

Chlapi,

- nástroje po zrušení výroby sa navrátia do inventára alebo balíka, ale zostanú vo vihni.

- súroviny máš podľa mňa v Horeum, pretože si použil možno oranžové alebo tak nejak, jednoducho na počet to bude sedieť.

Ale myslím že na to ste už obaja prišli :D

PS: Ak ma niečo nebaví alebo rozčuľuje, alebo ak mám pocit že ma nikto okráda, tak sa na to jednoducho vykašlem, máme možnosť voľby. Táto hra nie je dokonalá ale nikto Vás ju predsa nenúti hrať.

Však som pozdravil GF.

Tu nejde o samotný Karneval, na prelome akcií sa mohlo dať trénovať za -80%, kombinovať bonusy na výrobu predmetov. Veľa hráčov netrénovalo od Veľkej noci, čakali s výrobou, o to ide. V spolku sú hráči čo majú teraz na ruke +100M

Ďakujem za oba účty, mohol som radšej v pokoji spať - na jednom som krásne "potrénoval" a na druhom "dal do výroby" predmety. Ozaj dobrá práca. Že pozdravujem GF

Patrí to do inej diskusie, viem, ale teraz reálne vidieť koľko hráčov je na akom svete online. Nemám čo na práci a od rána to priebežne sledujem, je to riadna bieda. 100x viac by sa hodilo zlúčiť svety ako venovať energiu do zmien v prihlasovaní alebo vytvárať každých 100 dní nový svet. Nerozumiem na čo GF čaká.

Už aj na s4 je nás v rebríčku iba necelých 400 a skutočne aktívnych možno 300? Gameforge si namiesto dva roky dozadu sľúbeného spájania svetov pre nás pripravil novinku v podobe HALA. Je to smutné pretože ja v tom extra prínos nevidím.

Aby som nezačínal nové vlákno, tak sa opýtam tu.

Aké je % alebo výpočet na množstvo zlata, ktoré v súboji dostanem? (ak má súper na ruke 10 000 ja dostanem 1000 alebo ako?) Niečo sa mi zdá že 1% ale chcem si to overiť.

Je nejak limitované množstvo zlata, ktoré môžem vyhrať v súboji, napr. že vyhrám max 100 000?

Ďakujem

Ver či never strieborný 4listok som kúpil za 32 a 56K, videl som aj za 10 k ale som nestihol (a to ich predávali vysoké lvl)

Občas vidím pokus o predaj cca. 1,2mega, ale to sa mi zdá nepredajné, lebo to na trhu trci aj 48hod.

Za 600k - 700k predáš hneď na prvý krát, za cca. 900k ako kedy. Takto nejak na S4

Cenu nástrojov určuje trh. Nedá sa to presne zaškatuľkovať.

Niekedy môže byť trh "pokazený, napr. keď sa nájde jedinec čo nerieši eura a dáva veľa, často a pod cenu. Alebo naopak, na trhu je nedostatok a je šanca predať za viac.

Rozdielne ceny na roznych serveroch alebo v rôznych krajinách sú normálne. Napr. rovnaký tovar kúpiš v Rakusku drahšie a u nás lacnejšie. V niečom je to zase naopak.

Každý skúša ušetriť alebo zarobiť (zaleží či kupuje alebo predáva). Je na Tebe aby si sa nenechal ošmeknúť alebo predal drahšie. Dôležité je, aby si bol spokojný, či si v pozícii predajca alebo kupujúci.

Ahojte, chcem sa poradiť: v spolku mam člena, ktorého by som sa rád zbavil. V spolkovom sklade má ale nejaké veci. Nechcem byť zlý a vykopnúť ho a tie veci tam nechať. Ponúkol som mu ich na trhu za 1zlato/1ks ale vôbec nekomunikuje. Prístup mu dať nechcem, aby sklad náhodou nevybielil. Poraďte prosím? Pripadne, ak by som ho vyrazil, čo s jeho vecami v sklade? Ďakujem