Provinciarum - Problem

• Contents [Hide]

Ahoj, mám problém s Provinciarumom v oboch arénach pri pokuse o útok to píše že:

"Bitva se nemohla uskutečnit. Zkus to později, nebo si vyber jiného protivníka." V spolku vraj nikto problém nemá /CZ 41/

Skúsil som viac krát zmenu súperov no žial bez zmeny -_- :). Nejaké rady? Díkes

https://prnt.sc/wexfs9

• Je to kvôli zálohovaciemu mechanizmu, ktorý je nastavený v hre. Informáciu o zálohovaní síce dostávajú hráči o 00:00, 08:00, 16:00, ale vždy je to v rozpätí cca ± 1 hodina. V tomto prípade teda cca od 15.tej do 17.tej sa postupne spúšťa záloha systému všetkých hier od GF, vo všetkých krajinách.

Keďže zálohy sa spúšťajú izolovane, práve v týchto časoch môžu hráči badať problémy s útočením na iné provincie. Nestáva sa to vždy, nestáva sa to každému, ale zriedka áno. Akonáhle sú všetky zálohy vytvorené, súboje sa znova obnovia.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Ahoj,

práve je skoro 19:30 a od cca.16:00 sa mi nedá zrealizovať odvetný súboj s konkrétnym hráčom z s28 .

Ja som s4 - odveta s hráčom s9 ide, odveta s iným hráčom z s28 tiež, ale s tým jedným čo skúšam od cca.16:00 nejde a to mám od neho 2 útoky. Asi v tom bude niečo iné, nielen záloha.

Pripájam aktuálny prcs. Je 19:56

https://prnt.sc/z4jck0

Edited 2 times, last by JaSom ().

• Mozem napisat asi to iste, problem bude rovnaky.

Je to kvôli zálohovaciemu mechanizmu, ktorý je nastavený v hre. Informáciu o zálohovaní síce dostávajú hráči o 00:00, 08:00, 16:00, ale vždy je to v rozpätí cca ± 1 hodina. V tomto prípade teda cca od 15.tej do 17.tej sa postupne spúšťa záloha systému všetkých hier od GF, vo všetkých krajinách.

Keďže zálohy sa spúšťajú izolovane, práve v týchto časoch môžu hráči badať problémy s útočením na iné provincie. Nestáva sa to vždy, nestáva sa to každému, ale zriedka áno. Akonáhle sú všetky zálohy vytvorené, súboje sa znova obnovia.

Zek

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Tak psal si +/- hodina a je 5 hodin po zaloze a utocit stale nejde. Kde je tedy problem ? I hrac JaSom psal, ze nemohl utocit par hodin... Diky

• Tak skusme dalsiu overenu vec ktora by snad mohla pomoct. Pisal si sice ze cookies uz si premazal ale dolezite su aj dalsie veci.

Vec ktorú radi herný tím je vymazať v prehliadači cookie a tiež obrázky a súbory vo vyrovnávacej pamäti. Pri 95% prípadov akýchkoľvek problémov s hraním to pomôže. Pri prípadoch kedy to nepomôže treba napísať tiket a ďalej sa to rieši.

Zek

• Hraji na s28 a resim to se Zekem i Emiliem, ale proste se absolutne nedari prijit na to proc se to najednou stalo. Od pul 5 rano do 6ti jsem si v klidu klikal a nejak po 6 rano mi neslo utocit aniz bych navstivil jinou stranku nebo cokoliv na mobilu stahoval... :-/

• Hraji na s28 a resim to se Zekem i Emiliem, ale proste se absolutne nedari prijit na to proc se to najednou stalo. Od pul 5 rano do 6ti jsem si v klidu klikal a nejak po 6 rano mi neslo utocit aniz bych navstivil jinou stranku nebo cokoliv na mobilu stahoval... :-/

Jak to dopadlo? měl jsem před pár dny stejný problém. Ale z českého týmu mi řekli, že je to normální věc.

Ono by to nevadilo, jen kdyby to nebylo s oblekem z těžkého podsvětí, které trvá jen 24h. A mě tahle chyba stála 10 hodin hraní. A to se nezmiňuji o úsilí zdolat těžké podsvětí....

Nefunkčnost meziprovinční arény a turmy

• Dopadlo to tak ze po 24 hodinach sa arena znova spustila a hrac mohol znova bojovat. Tento incident sme nahlasili GF.

Zek

• Tenhle bug se stává když umřeš v podsvětí a přijdeš o stat. Řešení je že si vycvičíš stat který jsi ztratil.

Nemá to nic společného se zálohou na serveru.