úlohy a výhry znevýhodnia tých čo hrajú pomalšie provincie a voči nám na speede naopak druhý variant ak si grafik tak sa možno zúčastníš len ty
Pagi nemá zlý nápad aj inak tie úlohy čo boli naposledy boli fajn ale zas je pravda, že je to robota len pre teba naviac...popýtam sa aj ja a popremýšľame ešte
Posts by scipio
-
-
"""Ak hrac zo zrychleneho serveru da za den 100 expedicii a hrac z pomalsieho serveru da za den 20 expedicii,tak ktory ma vacsiu sancu na ziskanie oranzovych a cervenych veci ?"""
jedno aky speed hráš na to aby si dosiahol napríklad úroveň 110 potrebuješ rovnako vela XP ako hráč na 5/10/100x speed servery, t.j. v momente kedy klikneš a dosiahneš úroveň napr. 110 máš absolvovaných rovnako veľa súbojov a výprav a žalárov s jediným rozdielom, že ti to trvalo dlhšie (takže tvoje tvrdenie je nesprávne obaja hráči 1x/10x speed majú štatisticky rovnakú šancu na získenie orange predmetu v pomere na počet výprav - )
>>> máš rovnakú šancu na predmety, tréningy atď.. na rovnakej úrovni voči akémukoľvek hráčovi, ktorý hrá iný speed
jediný rozdiel je časakurát áno výhoda je ak je event na nástroje a za 1-2 dni urobíš viac výprav so šancou na nástroj
-
Nemíňaj červené pokiaľ nemáš 100% šancu na červený item, červené si odlož na vyššie úrovne alebo predaj a trénuj...
antonius navod má o 1 zranenie menej ale pri zbraniach má vyššie zranenie lebo zranenie ovplyvňuje aj úroveň zbrane samotnej
ak kuješ na hlavnú postavu kľudne aj gaius a staty vyladíš Luciusmi s nejakou príponou
-
Dakujeme za sutaz
aj som myslel, že nás bude viac keď to ešte Zek predĺžil o týždeň