És itt is van amiről beszéltem. Köszönöm az igazolást!
Lehet, hogy ez örömet okoz valakinek?
Lehet. Nem tudom. Nekem nem.
A figyelmeztetés akkor jár, ha az illető nem tartja be a fórum szabályokat. Ezeket el lehet olvasni. Amennyiben nem ért egyet a tiltással nyithat jegyet. Miért? Azért mert ez a szokás, a panaszokat stb. hivatalosan ott kezeljük. Mindig is így volt, és így is lesz.
Miért is kéne tiltás miatt jegyet nyítni?
Ne beszélgess/ panaszkodj a játékbéli vagy fórumos figyelmeztetésekről vagy tiltásokról a fórumon – inkább vedd fel a kapcsolatot velünk a Támogatói rendszerünkön keresztül.
Ez a szabály. Ez a Ti érdeketek is.
Ha igazam van kapok + 1napot, vagy hármat?
Kérlek ne állíts valótlanságot. Ilyen sosem történt, és ez megint semmi más mint felesleges feszültség és indulatok szítása.
És igen is, a miértek másokra is tartoznak.
A profilján megtalálhatóak bizonyos információk. Bővebben viszont nem tartozik senki másra.
Ez egy online játék, ami megköveteli hogy állandó jelleggel legyen a csapatból valaki aki tud reflektálni a felvetett véleményekre,
Nem nem és nem. Nem kell, nem kötelező, és jelezném hogy nem csak mi (önkéntesek) de a fejlesztők, üzemeltetők stb. is emberek akik alszanak, esznek, isznak, van munkaidejük stb.
A világ így működik. Máshol is. Szerintem ebben semmi meglepő dolog nincsen. Talán elnézést kéne kérnünk amiatt hogy nem ülünk 0-24ben a gép előtt? Ez egyáltalán nem feladata senkinek. Nem is értem magát az ötletet sem.
l. Az, hogy a véleményekben vannak nem éppen "kellemes" megnyilvánulások is
Stílus.
Sosem az a probléma hogy nem egyezik két vélemény, vagy valaki negatív kritikát mond.
De már ezt is elmondtam egy jó párszor.
Bezártátok a " játékos kérdez , csapat válaszol " topicot. Miért is? Kényelmetlen írások voltak?
Nem. Megint ezek a fránya elméletek
Azért mert nem megfelelően volt használva. Erről is már annyiszor, de tényleg annyiszor írtam, hogy nem teszem meg megint. Keresd vissza kérlek hogy mi hogyan működik és mi miért történik. Szerintem nem nagy kérés, és nem igényel nagy erőfeszítést hogy oda írjatok ahol annak helye van.
Ez a megnyilvánulás sajnos tökéletes példája annak amit említettem a korábbi posztomban.
Semmi sem jó. Ellenségnek tekintetek sokszor, pedig semmi okotok rá, és próbáltok minket rossz fényben feltüntetni.
Nem vagyunk tökéletesek, de teljesen elutasítom az alaptalan vádaskodást és provokációt.
Tudom, hogy szükség van közönségre, különben nem műsor a műsor, (és hogy privátban már nem annyira érdekes a dolog) de tudni kell beismerni a dolgokat, és azt hogy van ami semmi más csak szándékos "trollkodás".