Posts by Shaiyla

  Kedves Mindenki! :saint:


  Reméljük mindenki jól van ezekben a káoszos, nehéz időkben.

  Arra gondoltunk nyitunk egy beszélgetést, hiszen most sokan járhatunk egy cipőben, és az ilyen nehéz időkben még fontosabb hogy összetartsunk és hogy egy jó kis közösséget alkossunk.

  Mivel sokan otthon ragadtak ezért talán több időt is töltenek a fórumon, így hát adott a lehetőség hogy megosszátok egymással gondolataitokat, tapasztalataitok vagy érzéseiteket.

  Kérlek figyeljetek arra hogy a fórum szabályainak megfelelő hozzászólások szülessenek, különös tekintettel arra hogy ne bántsuk egymást, legyünk megértőek, és fogadjuk el hogy attól hogy valakinek más a nézőpontja mint a miénk még nem lesz rosszabb ember.

  Szia!

  Kérlek javíts ki ha rosszul látom, de... Az a probléma, hogy belépsz egyik nap, aztán másnap azt jelzi a fórum hogy be vagy lépve, de amikor frissítesz akkor kiderül hogy mégse? És ezért újra be kell jelentkezned? Tehát olyan mintha mindig "kidobna"?

  A Remain Logged mező ki van pipálva? Nem lehet hogy ez a probléma?

  A tiltásokkal kapcsolatban csak és kizárólag jegyrendszerben lehet érdeklődni, és nyilvánvalóan csak ott fogsz érdemben választ kapni az illetékesektől. Megértem hogy sürgős, de ők is emberek, így előfordulhat hogy kicsit hosszabb az átfutási idő.


  "Ne beszélgess/ panaszkodj a játékbéli vagy fórumos figyelmeztetésekről vagy tiltásokról a fórumon – inkább vedd fel a kapcsolatot velünk a Támogatói rendszerünkön keresztül.) "

  Kérlek kerüljétek a személyeskedést, provokációt. Amennyiben valakivel problémátok van, privátban meg lehet beszélni.

  Lehetőség van arra is (ha úgy gondoljátok hogy valaki szabálytalanul játszik), hogy jelzitek valamelyik GO-nak, SGO-nak az észrevételeiteket, aki biztos hogy utána fog járni a dolgoknak.

  Akkor akik aktív játékosok, és itt a fórumon is aktívak, mind rosszul látják, tapasztalják ezt, és szerintetek még mindig rendben van minden, továbbra is Mi érzékeljük rosszul ezt a jelenséget???

  Ilyet senki sem mondott. :) Megértem az indulatokat, de Potroha csak azt mondta, hogy semmilyen információt, jelzést stb. nem kaptak arról hogy ilyesmi történt volna, máskülönben ahogy írta is kihirdetésre került volna.

  A témát határozatlan időre zártam.


  A fórum rendben tartása a fórum csapat hatásköre.

  Mindenki gondolkodjon el hogy amíg neki a legapróbb dolog is bántó, addig ő mit enged meg magának.

  Ne forgassátok ki se a szabályzatot se mást.

  És itt is van amiről beszéltem. Köszönöm az igazolást! :)


  Lehet, hogy ez örömet okoz valakinek?

  Lehet. Nem tudom. Nekem nem.

  A figyelmeztetés akkor jár, ha az illető nem tartja be a fórum szabályokat. Ezeket el lehet olvasni. Amennyiben nem ért egyet a tiltással nyithat jegyet. Miért? Azért mert ez a szokás, a panaszokat stb. hivatalosan ott kezeljük. Mindig is így volt, és így is lesz.


  Miért is kéne tiltás miatt jegyet nyítni?

  Ne beszélgess/ panaszkodj a játékbéli vagy fórumos figyelmeztetésekről vagy tiltásokról a fórumon – inkább vedd fel a kapcsolatot velünk a Támogatói rendszerünkön keresztül.

  Ez a szabály. Ez a Ti érdeketek is.

  Ha igazam van kapok + 1napot, vagy hármat?

  Kérlek ne állíts valótlanságot. Ilyen sosem történt, és ez megint semmi más mint felesleges feszültség és indulatok szítása.

  És igen is, a miértek másokra is tartoznak.

  A profilján megtalálhatóak bizonyos információk. Bővebben viszont nem tartozik senki másra.


  Ez egy online játék, ami megköveteli hogy állandó jelleggel legyen a csapatból valaki aki tud reflektálni a felvetett véleményekre,

  Nem nem és nem. Nem kell, nem kötelező, és jelezném hogy nem csak mi (önkéntesek) de a fejlesztők, üzemeltetők stb. is emberek akik alszanak, esznek, isznak, van munkaidejük stb.

  A világ így működik. Máshol is. Szerintem ebben semmi meglepő dolog nincsen. Talán elnézést kéne kérnünk amiatt hogy nem ülünk 0-24ben a gép előtt? Ez egyáltalán nem feladata senkinek. Nem is értem magát az ötletet sem.


  l. Az, hogy a véleményekben vannak nem éppen "kellemes" megnyilvánulások is

  Stílus.

  Sosem az a probléma hogy nem egyezik két vélemény, vagy valaki negatív kritikát mond.

  De már ezt is elmondtam egy jó párszor. :)


  Bezártátok a " játékos kérdez , csapat válaszol " topicot. Miért is? Kényelmetlen írások voltak?

  Nem. Megint ezek a fránya elméletek :) Azért mert nem megfelelően volt használva. Erről is már annyiszor, de tényleg annyiszor írtam, hogy nem teszem meg megint. Keresd vissza kérlek hogy mi hogyan működik és mi miért történik. Szerintem nem nagy kérés, és nem igényel nagy erőfeszítést hogy oda írjatok ahol annak helye van.


  Ez a megnyilvánulás sajnos tökéletes példája annak amit említettem a korábbi posztomban.

  Semmi sem jó. Ellenségnek tekintetek sokszor, pedig semmi okotok rá, és próbáltok minket rossz fényben feltüntetni.

  Nem vagyunk tökéletesek, de teljesen elutasítom az alaptalan vádaskodást és provokációt.

  Tudom, hogy szükség van közönségre, különben nem műsor a műsor, (és hogy privátban már nem annyira érdekes a dolog) de tudni kell beismerni a dolgokat, és azt hogy van ami semmi más csak szándékos "trollkodás".

  Alig várjuk hogy ez bekövetkezzen.

  Szerintem mi sokszor megpróbáltuk elmagyarázni nektek hogy mi hogyan működik, hogy egy kicsit belelássatok abba: nekünk sem könnyű. A másik oldalon sem kolbászból van a kerítés. :) És sokszor mi is tehetetlenek vagyunk.

  Úgy vettem észre, ha próbálunk magunkból adni egy darabot felétek, akkor az nem jó. Legyünk őszinték. Sosem jó semmi.

  Minden téma, minden probléma, minden feszültség végül ahhoz fog vezetni (az eddigiek tapasztalata) hogy a mi hibánk, bezzeg mi, így-úgy. Igazad van. Fárasztó.

  Fárasztó, mert hiába ismételjük magunkat, látszólag sokan nem akarják megérteni. (Akinek nem inge...)

  Hidd el, mi lennénk a legboldogabbak ha nem ellenségnek tekintenétek minket. Mert nem vagyunk azok.

  Szívesen beszélgetnénk, de amikor azt látjuk hogy páran csak arra várnak hogy egy team tag megnyilvánuljon, hogy utána darabokra szedje, akkor rögtön el is megy az ember kedve ettől. Mert sajnos ez történik. Egy beszélgetéshez mindkét félre szükség van, és első körben véleményem szerint mindenkinek magában kellene egy kicsit körbenézni.

  1. A fórumon nem a GO figyelmeztet hanem a MOD illetve SMOD stb. (az ő munkájuk egymástól teljesen független). Csak hogy ne keverjük a jövőben a fogalmakat, mert megtévesztő lehet egyesek számára.
  2. A kitiltások miértje, csak és kizárólag arra tartozik aki kapta. Szerintem mindenki ki tud állni magáért ha úgy érzi nem jogos amit kapott, és ilyen esetekre van a jegyrendszerünk, ahol meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat hivatalos keretek között.
  3. Amennyiben nem világos a fórum szabályzata PM-ben állok rendelkezésedre, és szívesen kifejtem hosszabban és részletesebben hogy melyik szabályzati pont pontosan mit is takar, hogyan kell érteni.
  4. Igazad van! Nem kötelező itt egyikünknek sem önkéntesnek lenni. Mindenki előtt ott van a lehetőség hogy jelentkezzen a csapatba, persze csak ha úgy érzi megállná a helyét. :)

  Érdekes, hogy ezt a beszélgetést új topicpba helyezték. Így nekem az jön le, hogy "Jól van kis buta játékosok, dumáljatok csak egymás között, sírjatok meg ríjatok, minket ez hidegen hagy" "Hiába írjátok a jogos panaszaitokat senkit nem érdekel".

  Sajnálom hogy ha ez így jön le, de korábban sajnos akkor sem volt jó helyen. Minden topicot olvasnak az illetékesek! Ezt ne felejtsétek el légyszíves.

  Továbbá pedig a hibajelentések rész nem arra van hogy esetlegesen panaszkodjanak a játékosok, hanem arra hogyha hibát találnak akkor tudják hol jelezni, és mások is meg tudják esetleg erősíteni azt hogy ők is tapasztalták ezt, tehát tényleg egy esetleges mindenkit érintő hiba lépett fel. Sajnos sokszor előfordul hogy gúnyos kérdések formájában, vagy éppen panaszként írtok oda, ami nekünk nem segít abban hogy megtaláljuk a problémát (hangsúlyozom egy hiba esetében).

  Ha nem tartanánk rendben a különböző részeket, akkor hamar eluralkodna a káosz és az átláthatatlanság, szóval megkérlek titeket hogy ne lássatok bele többet a dolgokba annál mint ami valójában.