Posts by Shaiyla

  Kedves Mindenki!


  Nagyon nagyon örülünk hogy ennyien érdeklődést mutattok a kis hibakeresős játékunk felé.

  Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy senki se felejtse el a fórumos felhasználó nevét is beleírni az e-mailbe! Ez nagyon fontos szóval aki esetleg elfelejtette legyen szíves pótolni, akár az utolsó körben, csak ez semmiképpen se maradjon el.


  Köszönjük :)

  Kedves Mindenki!


  Jelentkezek, mert a késés az én hibám (vállalom). Vasárnapra ígértük és még van 15 percünk, és mivel minden jól alakult érkezik is a kép! :)

  De örülök hogy ekkora az érdeklődés. :)

  Kedves ordogi!


  Akkor essünk neki ismét ennek a témának. Számtalanszor elmondtuk már hogy miért hoztuk létre ezt a témát. Sajnálattal látom hogy nem mindig sikerül ezt megérteni és elfogadni. Szerettük volna ha van egy olyan hely, ahol működik az az elv hogy kérdés -> válasz. Ennyi. Természetesen ha a válasz újabb kérdéseket szül, úgy nyugodtan fel lehet tenni.

  Igazad van, ez nem kibeszélő, de nem is kell nyitni. Miért kéne? A kibeszélőben egy adott témáról szokás beszélgetni. Ebben mi lenne a téma? :) Amennyiben felmerül benned a játékkal kapcsolatban egy téma, amiről szerinted jó lenne beszélgetni a játékosokkal úgy nyugodtan.

  Azért sem szeretnénk hogy itt nagy eszmecserék történjenek, mert akkor átláthatatlan lesz az egész. Ha valaki keres valamit, akkor sokkal nehezebben fogja megtalálni a választ a kérdésére. Ilyen egyszerű, és ez az ami miatt szeretnénk ha egyszerűen itt csak olyan kérdések születétnek amire csak és kizárólag a csapat tagjai tudnak válaszolni. Szerintem ez érthető kérés, hiszen nektek is jól jön ha felmerül bennetek valami és ide tudjátok írni.

  Ahogy írtad, ha a kérdés itt hangzott el, akkor valóban itt kell "tisztázni" tehát válaszolni rá. Itt is fogunk. :) A már fentebb említett dolgok miatt kértük hogy PM-ben keressetek minket, ha a válasz esetleg nem tetszett, de a kérdésre választ kaptatok. Szerintem itt mindenkivel meg lehet beszélni a dolgokat, amennyiben tényleg probléma van. Tehát ha nem további kérdéseket szül, csak bármi mást, azt úgy gondolom nem muszáj közönség előtt megbeszélni, és nem azért mert nekünk ez bármi miatt is kellemetlen.

  Továbbá sokszor volt rá példa hogy sikerült megfelelően használni a topicot és nem volt folytatás.


  Az hogy a fórumot ki miért hagyja el, és hogy tényleg elhagyja-e, egy olyan dolog amit mi úgysem tudunk befolyásolni. Mindenki el tudja dönteni maga hogy mit miért csinál, és én személy szerint úgy gondolom hogy sokszor maga a közösség is tehet a jó, vagy éppen kevésbé jó hangulatról ami miatt esetleg mások rosszul érzik magukat.


  Ahogy láttam a fordítási problémát már megoldották. Ahogy jelezted itt - amit köszönünk - Potroha jelezte is az illetékesek felé, amit ti is láthattatok.


  Az a baj hogy csak ismételni tudjuk magunkat, mert sokszor ti is azt teszitek.


  Végezetül pedig beidézném Potroha korábbi írását.


  Szeretnék mindenkit kedvesen emlékeztetni, hogy a Gladiatus Csapat munkájának ellenőrzése se nem feladata, se nem joga a Felhasználóknak. Mi ennek ellenére is megpróbáltunk válaszolni a munkánkkal kapcsolatban érkezett panaszokra. Olyan abszurd kérések is érkeztek hozzánk, hogy tegyük közzé belső kommunikációnk részleteit, amire előzőleg sem volt soha példa, és ezután sem fogunk megtenni. Elnézést kérek, de a legkevésbé sem érdekel, ha valaki emiatt nem hiszi el azt, amit írunk.

  Köszi az észrevételek! Feltétlen át fogjuk gondolni ezeket. :) Személy szerint tetszenek is ezek a javaslatok.

  Majd a legközelebbi eventnél... ami előtt mi is veszünk egy jó nagy lélegzetet mert szerintem őszintén senki sem számított ennyi posztra. :D

  Zaltimo... De rossz vagy.

  Megnyugtatlak teljesen nyugodtak vagyunk és szuper jól állunk. :P Szóval jöhet még 5x ennyi oldal. Döntsük meg az inernational részen született oldalak számát!

  *ezt a nagyképű kijelentésemet még lehet megbánom HAHA*

  Őszintén örülök neki hogy itt nálunk is ilyen népszerű lett a labdás játék. :) Szuperek vagytok.

  Elárulnátok mi az ami miatt megtetszett nektek?

  Csak hogy a jövőben mikben gondolkodjunk esetleg ;)

  ha valakinek van véleménye a csapat által adott válaszhoz

  Úgy gondolom ezt nem kell magyarázni.

  A másik témánál leírtam hogy azzal mi a baj.

  A büntető pontokról: Valóban nem maguktól keletkeznek. Valóban mi adjuk ki, és azért mert nem sikerül betartani valamelyik szabályzati pontot. Ismétlem magam, de ahogy írtam az előző hsz-ben elfogadtad a szabályokat és az ÁSZF-t. Le van írva hogy mit lehet és mit nem lehet. Amennyiben úgy érzed hogy valamit jogtalanul kaptál, jegyrendszerben lehet reklamálni. Másképp már sajnos nem tudom elmondani. A mi kezünk is kötve van, és csak és kizárólag a szabályzatra hivatkozva adunk ki figyelmeztetést. PM-ben megkapják az érintettek az indoklást is, de bővebb tájékoztatást is kapnak jegyrendszerben (amennyiben kérik).

  A véleményeteket pedig amúgy is elmondhatjátok, ha a megfelelő helyen teszitek úgy biztosan nem lesz off. Nem topicokat kell létrehozni arra hogy hogyan kerüljétek ki az egyes szabályzati pontokat, hanem be kell tartani ezt az egyszerű szabályzatot, amit ITTolvashattok.


  Kedves ordogi!


  Kérlek ne sarkítsd ki megint a dolgokat. A topicokkal egyáltalán nem az volt a probléma hogy beszélgetni szeretettek volna. Sosem az a baj hogy van véleményetek. Ennek mi örülünk. Szerintem nem kell emlékeztetnem arra hogy az összes témát olyan szándékkal indítottad hogy a Team-et és annak munkáját kritizáljátok és bíráljátok. Mindezt koholt alaptalan vádaskodással és felesleges feszültség szítással. Ez az írásod is ezt bizonyítja. Úgy próbálsz beállítani minket, amilyenek nem vagyunk. Számtalanszor elmondtuk azt is, hogy nem mi adunk ki tiltást, főleg nem véglegeset, hanem büntető pontok vannak. Szóval biztos lehetsz benne hogy nem fog előfordulni hogy egyik pillanatról a másikra akárki kitiltódik innen. Továbbá azt is elmondtuk hogy a figyelmeztetéseket nem lehet itt megbeszélni. Ez a szabály. Nem csak itt, hanem minden közösségben.

  Úgy gondolom nem kérünk nagy dolgokat, és elég érthető a szabályzat is. Mindenki aki ide regisztrál elfogadja az ÁSZF-t és a szabályzatokat (amiket elvileg el is olvasott és tudomásul vett), tehát feketén-fehéren le van írva hogy mi engedélyezett és mi nem. Amennyiben úgy érzitek valami nem jogos, jegyrendszerben lehet érdeklődni és panaszt tenni.

  Azért ott, mert ennek ez a menete. Ez egységes! Ezeket a dolgokat ott kell elintézni.

  Nem akarjuk erőltetni a privát levelezést, de olyan dolgokat hoztok fel néha amihez nincs szükség közönségre, csupán fel kéne keresni valamelyikünket bizalommal, és meg lehetne beszélni az esetleg problémát. Ezzel a lehetőséggel valami miatt nem szoktatok élni, pedig lehet csak egyszer kéne kipróbálni és meglepődnétek. :)

  Továbbá nem tartom teljesen igazságosnak az utolsó sorodat, tekintve hogy nem szoktunk provokálni, és sokszor úgy érzem hogy olyan dolgokért is minket hibáztattok amiket el sem követünk. Sokszor próbáltuk szép szóval elmondani, megmagyarázni, de sajnálatos módon nem mindig veszitek figyelembe a kéréseinket.

  Tisztelet a kivételnek!


  Edit: És hogy a topic ne menjen át a későbbiekben offba, ha nincs konkrét kérdésed amire csak és kizárólag mi tudunk válaszolni, és természetesen ide illő, akkor PM-ben állok rendelkezésedre de akár még IRC chaten is.

  Kérlek kerüljük a felesleges feszültség szítását. Erre való tekintettel a témát zártam.  Ha problémátok, kérdésetek, panaszotok lenne, keressétek a csapat bármely tagját bizalommal itt fórumon privát üzenetben, IRC chaten vagy jegyrendszerben.

  Őszintén kétlem hogy bárki is ilyet akarna sugallni.

  A fórum szabályzatot érdemes elolvasni, és ha ott nem találnál választ természetesen állunk rendelkezésetekre. :)

  1. Felhasználói fiókok


  • Minden felhasználónak csak egy felhasználói fiókja lehet.
  • Ha egy felhasználó nem tud belépni a fórumra vagy ideiglenesen vagy véglegesen ki lett tiltva a fórumról, nem szabad létrehoznia egy másik felhasználói fiókot (hanem lépjen kapcsolatba a fórum csapattal).

  "Az érzelmek a lélek színei; látványosak és csodálatosak.

  Amikor semmit sem érzel, a világ unalmassá és színtelenné válik."  (William Paul Young)

  A témát zártam, mivel megint nem olyan hozzászólások érkeznek amik kapcsolódnak hozzá. (Hiba esetén jelezzétek ha nálatok is jelentkezik a probléma, hol, és milyen formában).

  Amennyiben továbbra is fennáll a probléma, illetve már is találkozik vele kérjük jelezzétek jegyrendszerben.

  A téma nyitója kérheti a téma újranyitását amennyiben úgy gondolja szükséges, és új információt tud hozzáadni.

  A témát zártam.

  Amennyiben valaki úgy dönt hogy befejezi a játékot és szeretne elköszönni, úgy adott a lehetőség (Elbúcsúzó topic). El lehet köszönni egymástól stb. Úgy gondolom ez megtörtént, és minden ami ez után íródik már csak újabb konfliktusokat szülne.

  Egy javaslatot általában lehet támogatni és nem támogatni (meg persze néha tartózkodni ha vegyes érzésetek van az ötlettel kapcsolatban). Mind a kettőt jó lenne ha megindokolnátok (a saját véleményetekkel), hogy a javaslat nyitója is tudja hogy mi az ami miatt tetszik és mi az ami miatt nem. :)


  Edit: Tehát ilyesmire gondolok hogy...


  A javaslatot támogatom, mert....

  A javaslatot nem támogatom, mert...

  A topic címe nem lett megváltoztatva. (Kicsit lehet nézelődni a fórumon :) )

  Létezik Játékos kérdez, Csapat válaszol, és létezik olyan is ahol a játékos társaid adhatnak választ. Ennek az az oka hogy a csapat válaszol topicba továbbra is olyan kérdéseket várunk amikre csak és kizárólag a Team tud válaszolni.

  Ebben a témában pedig nyugodtan kérhettek egymástól segítséget, tanácsot a magasabb szintű, régebbi játékosoktól.

  A témát újranyitottam.

  Megkérlek a továbbiakban a rendeltetésének megfelelően használjátok.


  Üdv.


  Ne csak más fórumokon, hanem itt is legyen lehetőség megosztani ki milyen piros tárgyakat talált :)

  Tehát ide a piros tárgyakat várjuk (képekkel) amiket találtatok a játékotok során.