Posts by Shaiyla

  A témát zártam.
  A továbbiakban a Kibeszélőben tudjátok folytatni. A jövőben kérlek a hibajelentések részt tényleg csak arra használjátok, hogy a hibákat jelentsétek.

  Tény és való tegnap rossz helyre tettem. Ma ezt pótoltam. :)

  Kérdésedre pedig a válasz: Nem, nem minden kérdés való abba a topicba. Azért lett áthelyezve, mert volt már hasonló jellegű probléma/visszajelzés/kérdés. Továbbá ha ilyet tapasztaltok akkor a hibajelentések részen belül a megfelelő címkékkel tudjátok jelezni nekünk, így másoknak is lehetősége nyílik arra hogy megossza a saját tapasztalatait, hogy nála is előfordult-e vagy sem.

  Nekem pedig az értetlenségből van elegem.

  Elegem van belőle, hogy számtalanszor elmondtuk már, hogy mi a csapat feladatköre, hogy hogyan is néz ki ez az egész. És nem... nem fogom újra leírni.

  A fórumos részekre hadd reagáljak már, tekintve hogy a fórum csapat tagja vagyok. Azon felül hogy csapattagok vagyunk (önkéntesek) elmondom hogy emberek is. Bármennyire is hihetetlen nekünk is van olyan, ami nem esik jól. Többek között az indokolatlan és hamis vádaskodás.

  A szabályokat nem mi hozzuk, és nem is más közösség csapata; továbbá az új fórummal egységes lett a szabályzat, tehát ami itt nem megfelelő tartalom, az máshol sem lesz az.

  Nem mi tiltunk ki, hanem Ti provokáljátok ki a figyelmeztetéseket, amik egy idő után (nem azonnal!) bizony tiltást vonnak maguk után. (Akinek nem inge...) Ez nagyon egyszerűen kiküszöbölhető lenne, mégpedig úgy, hogy betartjátok a végtelenül egyszerű szabályzatot - amit gyanítok azóta se olvastak el sokan. -

  Úgy gondolom a magunk módján és az adott lehetőségekhez mérten megpróbáltunk mindent, gondolok itt arra hogy kicsit feldobjuk a fórumot akár egyszerű játékokkal.

  Teljes mértékben elutasítom azt az állítást hogy valaki miattunk fejezne be bármit is. Ez mindenkinek a saját, egyéni döntése, és nagyon nem szép dolog hogy mások nevében ránk vetítitek ki ezt.

  Tudom hogy sokszor szükség van valakire, akit okolni lehet a dolgokért, de a jóból is megárt a sok.

  Ahogy Potroha is mondta, vannak akik még szeretnek játszani a játékkal, és attól hogy más már esetleg nem (ilyen vagy olyan okból kifolyólag), attól még nem kell sem piszkálni, sem pedig szítani itt a konfliktust.


  Kedves Asuna!


  Javaslom nyiss egy jegyet a problémád részletes leírásával, a válaszig pedig kis türelmedet kérjük.


  Esetleg nem próbáltál új jelszót kérni, és úgy belépni?
  Jelenleg a 28-as provincián játszom a barátaimmal. Nincs nagy társadalmi élet a szerveren, nagyon kevesen vagyunk. 3 egyesület van, akik valahogy néznek is ki. Az lenne Önök felé a kérdésem, hogy várható e valamelyik provinciával az összeolvadás? Illetve ha igen, akkor kb. mennyi idő elteltével és mely másik szerverekkel? Nem szeretném, ha a játékba befektetett pénzünk a kukába menne.

  Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat.  Sajnos előre mi sem tudjuk, hogy terveznek-e új szervert indítani, illetve, hogy a legközelebbi összevonások kivitelezésére mikor kerül sor, találgatásnak pedig nem sok értelmét látom. A legutóbbi szerverösszevonások nálunk tavaly áprilisban zajlottak le. Mi és a többi nemzet azóta is folyamatosan jeleztük a további összevonások szükségességét, amivel a Gameforge illetékesei is tisztában vannak. Tehát bízunk benne, hogy az idei évben újabb összevonásokra számíthatunk, de egyelőre ezekről még nem rendelkezünk információval, amint aktuálissá válna a hírekben fogunk titeket tájékoztatni.


  s akármennyire is szeretnénk mi is új információhoz jutni ennek sajnos nincs módja, egészen addig, amíg tájékoztatást nem kapunk róla, és ezt a lehető legrövidebb idő alatt ki is szoktuk hirdetni a fórumon.


  Biztos megcáfolnak ha másképp van, de sajnos az adminok sem tudnak előre ezekről a dolgokról, így nem fogják tudni megmondani hogy a közeljövőben várható-e összevonás, azt meg pláne nem (sajnos) hogy melyik szerverrel.

  Többször is felmerült már mástól ez a kérdés, de sajnos a válasz nem változott.

  Akkor elmondom újra.

  Ne szítsd a feszültséget! Ne inzultáld a csapatot! Most már elég volt ebből.

  Ott van a fórum szabályzat, amit a sokszoros kérésem ellenére sem olvastok el sokan.

  Az is el lett mondva hogy mindennek megvan a maga helye, és nincsen olyan topic ami "előnyt" élvezne egy másikkal szemben. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy olvassuk mindegyiket. Tehát nyugalom.

  Elmondom akkor ha nem lenne egyértelmű hogy a Csapat válaszol topic nem költői kérdések feltevésére van.

  Feljött egy téma, amit ki lehet beszélni, amihez ha úgy van, mi is hozzá fogunk szólni, de azért gondolom abban egyetértünk hogy a csapat részéről is sokszor el lett mondva hogy mi mit gondolunk.

  Ezzel pedig be is zárnám azt a zárójeles témát hogy hogyan kell moderálni és mit hova kell írni a fórumon, továbbá azt is hogy minden de tényleg minden témából ezt kerekítjük ki azonnal hogy mert a csapat... Elég volt.

  Kedves Fórumozók!


  Néha nem árt kiszakadni a harcok és Róma világából, ezért arra gondoltunk beszélgethetnék közösen egy-egy esetleges aktualitásról, ami talán többeteket megmozgat, és nem a játékhoz kapcsolódik. Természetesen a fórum szabályait betartva!! Ez nagyon fontos, mert szeretnénk ha tudnánk kötetlenül, közösségként beszélgetni.

  Két hetente jönne új téma (de természetesen Ti is nyithattok ha van ötletetek), amiről aztán mindenki társaloghat.


  Fontosnak tartom még kiemelni hogy mivel a téma adott, ezért ha lehet ne vigyétek el teljesen más irányba!


  ****


  Szombaton kiderült hogy ki nyerte az idei Dal-t, ezáltal pedig hogy ki jut ki az Eurovízióra.


  Ti mit gondoltok?

  Volt esetleg kedvencetek?

  Elégedettek vagytok-e?  Aki esetleg még nem hallotta itt a nyertes dalt:


  Utoljára kérem, hogy ne személyeskedjetek. Ahogy korábban is mondtam a negatív véleményt is le lehet írni normálisan. Ez egy kibeszélő, nem pedig vitatkozó.

  Ha nem sikerül a továbbiakban barátibb hangot (de legalább semlegeset) megütni egymással, akkor a téma zárásra kerülhet.

  Felhívnám mindenki figyelmét az alábbi szabályzatipontra:


  • Kerüld el az olyan hozzászólások írását amelyek: spam, trollkodó, durva, bojkottáló, „játék abbahagyásáról szóló” vagy az „Általános szerződési és használati feltételeket megsértő” tartalommal rendelkeznek vagy általánosságban megzavarja a fórum légkörét.

  Természetesen lehet sérelmekről is beszélgetni, de ne felejtsétek el hogy ez egy játék, ezért egyáltalán nem indokolt egymás személyes sértegetése. A negatív vélemény is megengedett, és természetes ha valaki dühös, de úgy gondolom más módja is van ennek a kifejezésére.

  Mielőtt leírtok egy hozzászólást kérlek gondolkodjatok el azon, hogy nektek hogy esne ha nektek írná valaki ugyanezt, és ehhez mérten döntsetek.


  A továbbiakban kerüljétek a személyeskedést és sértegetést.


  Mod.megj.: Azért azt szeretném jelezni - bár már korábban megtettük - hogy a csapatnak két részlege van. Játék és fórum. Ezt azért is emelném ki, mert szeretném ha nem felejtenétek el, hogy a játék részlegnek sok dolognak utána kell néznie, és mindig azon van hogy segítsen és megfelelő információval szolgáljon. Ez sajnos néha több időbe telik. Ettől függetlenül a fórum részleg ugyanúgy ellenőrzi a fórum felületét és az esetleges szabályszegéseknél eljár ha szükséges. A két részleg bizonyos dolgokban egymástól független, ezért is örülnék ha nem írnátok téves dolgokat, azzal kapcsolatban hogy mire van idő, és mire nincsen.

  Kedves Mindenki!


  Nagyon nagyon örülünk hogy ennyien érdeklődést mutattok a kis hibakeresős játékunk felé.

  Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy senki se felejtse el a fórumos felhasználó nevét is beleírni az e-mailbe! Ez nagyon fontos szóval aki esetleg elfelejtette legyen szíves pótolni, akár az utolsó körben, csak ez semmiképpen se maradjon el.


  Köszönjük :)

  Kedves Mindenki!


  Jelentkezek, mert a késés az én hibám (vállalom). Vasárnapra ígértük és még van 15 percünk, és mivel minden jól alakult érkezik is a kép! :)

  De örülök hogy ekkora az érdeklődés. :)

  Kedves ordogi!


  Akkor essünk neki ismét ennek a témának. Számtalanszor elmondtuk már hogy miért hoztuk létre ezt a témát. Sajnálattal látom hogy nem mindig sikerül ezt megérteni és elfogadni. Szerettük volna ha van egy olyan hely, ahol működik az az elv hogy kérdés -> válasz. Ennyi. Természetesen ha a válasz újabb kérdéseket szül, úgy nyugodtan fel lehet tenni.

  Igazad van, ez nem kibeszélő, de nem is kell nyitni. Miért kéne? A kibeszélőben egy adott témáról szokás beszélgetni. Ebben mi lenne a téma? :) Amennyiben felmerül benned a játékkal kapcsolatban egy téma, amiről szerinted jó lenne beszélgetni a játékosokkal úgy nyugodtan.

  Azért sem szeretnénk hogy itt nagy eszmecserék történjenek, mert akkor átláthatatlan lesz az egész. Ha valaki keres valamit, akkor sokkal nehezebben fogja megtalálni a választ a kérdésére. Ilyen egyszerű, és ez az ami miatt szeretnénk ha egyszerűen itt csak olyan kérdések születétnek amire csak és kizárólag a csapat tagjai tudnak válaszolni. Szerintem ez érthető kérés, hiszen nektek is jól jön ha felmerül bennetek valami és ide tudjátok írni.

  Ahogy írtad, ha a kérdés itt hangzott el, akkor valóban itt kell "tisztázni" tehát válaszolni rá. Itt is fogunk. :) A már fentebb említett dolgok miatt kértük hogy PM-ben keressetek minket, ha a válasz esetleg nem tetszett, de a kérdésre választ kaptatok. Szerintem itt mindenkivel meg lehet beszélni a dolgokat, amennyiben tényleg probléma van. Tehát ha nem további kérdéseket szül, csak bármi mást, azt úgy gondolom nem muszáj közönség előtt megbeszélni, és nem azért mert nekünk ez bármi miatt is kellemetlen.

  Továbbá sokszor volt rá példa hogy sikerült megfelelően használni a topicot és nem volt folytatás.


  Az hogy a fórumot ki miért hagyja el, és hogy tényleg elhagyja-e, egy olyan dolog amit mi úgysem tudunk befolyásolni. Mindenki el tudja dönteni maga hogy mit miért csinál, és én személy szerint úgy gondolom hogy sokszor maga a közösség is tehet a jó, vagy éppen kevésbé jó hangulatról ami miatt esetleg mások rosszul érzik magukat.


  Ahogy láttam a fordítási problémát már megoldották. Ahogy jelezted itt - amit köszönünk - Potroha jelezte is az illetékesek felé, amit ti is láthattatok.


  Az a baj hogy csak ismételni tudjuk magunkat, mert sokszor ti is azt teszitek.


  Végezetül pedig beidézném Potroha korábbi írását.


  Szeretnék mindenkit kedvesen emlékeztetni, hogy a Gladiatus Csapat munkájának ellenőrzése se nem feladata, se nem joga a Felhasználóknak. Mi ennek ellenére is megpróbáltunk válaszolni a munkánkkal kapcsolatban érkezett panaszokra. Olyan abszurd kérések is érkeztek hozzánk, hogy tegyük közzé belső kommunikációnk részleteit, amire előzőleg sem volt soha példa, és ezután sem fogunk megtenni. Elnézést kérek, de a legkevésbé sem érdekel, ha valaki emiatt nem hiszi el azt, amit írunk.

  Köszi az észrevételek! Feltétlen át fogjuk gondolni ezeket. :) Személy szerint tetszenek is ezek a javaslatok.

  Majd a legközelebbi eventnél... ami előtt mi is veszünk egy jó nagy lélegzetet mert szerintem őszintén senki sem számított ennyi posztra. :D

  Zaltimo... De rossz vagy.

  Megnyugtatlak teljesen nyugodtak vagyunk és szuper jól állunk. :P Szóval jöhet még 5x ennyi oldal. Döntsük meg az inernational részen született oldalak számát!

  *ezt a nagyképű kijelentésemet még lehet megbánom HAHA*