Posts by NightWatch

Nem értem a felháborodás okát. Attól, mert lesz egy mikro event, amikor nagyobb esély lesz találni tekercset, attól még az eventen kivül is bemehet bárki tekercset vadászni, a kettő nem függ össze egymással.

Azért lett a csűr kitalálva, hogy ott tartsd a nyersanyagokat. Ha zavar, hogy ezután eladottként kezeli a rendszer, akkor ne rakd be a csűrbe, ugyanis nem egy kötelező funkciója a játéknak.

Eddig 8 tekercs, ebből 3 új (Minucius, Africanus, szárnyak)

2 piros (védő felszerelés, Dexterus forróság mellkasi)

4 narancs, amiből 3 fegyver és 1 recept.

53 támadás eddig.

Jól megszór téged pirosakkal, gratulálok! :)

Habár itt a kosztüm event, 2x gyorsabb regenerálás és 2x gyorsabb támadás, +2 DP 1-es ruha már ellőve a héten, az összes piros termelésem eddig egy gyémánt volt, narancs is kevéske..

Egy zsoldos összejött , ha már a narancs szóba jött :)

Persze igen s2, figyelj már s18-on volt már 15%-on sikeres piros kovácsom, és volt már 96%-on 6-ból 4 100% piros eséllyel, de még sorolhatnám.

Azon a kivételezett és halmozottan hátrányos s2-n játszik az (véleményem szerint) egyik legjobb CT karakter is, szintiszta piros holmikkal, amiket én, mint "rubinhuszár" a csudijó s18-on se tudtam még elérni.

Ugyan meddig hajlandóak még ezt az értelmetlen témát húzni a Team, mikor törli...

Az én szememben ez már a magyar fórum pöcegödre.

Sirás azért, ami már megvan, de nem jó, soha semmi nem jó...

A speed szerverek adottak, de képtelenek beregisztrálni.

Az elképzelés nem rossz, annyi feltétellel hogy normál szerveres csak normálra, 2x-es csak 2x-re, 5x-es csak 5x-es szerverre válthasson. Természetesen rubinba kerüljön (vagy pl. 80-as szintig még aranyért válthatsz), legyen hűlési idő, és minél nagyobb egy karakter, annál magasabb legyen ennek a költsége.

Ebben az esetben részemről oké.

Igaz...

Akkor térjünk az eredeti témához

Nem támogatom a javaslatot.

Az ok annyi, hogy számomra a 2x tökéletes sebesség, és nem szeretném felrúgni ezt a rutint csak azért, mert pár ember kevesli a normás sebességet és nem hajlandó új karaktert kezdeni a létező 5x szervereken.

Még azt sem bizonyitottátok be, hogy miért lenne jó egy egy 5x azonos szerveresebesség. Eddig csak siránkozást olvastam, hogy a speedesek gyorsabban fejlődnek, lerabolnak bla-bla-bla. Engem is rabol normál sebességű, nem érdekel, aranyat sem csomagolok hetek óta, mert túl sok jön. Ti ezt letudnátok nyelni? Hogy ha minden szerver 5x szinte esélyed nincs annyi aranyat lecsomagolni és 10percenként rabolnak? És amúgy mi a különbség abban, hogy egy normál szerveren várjátok a csodákat, vagy egy 5x-en várjátok a csodákat?

Lényeg a lényeg, az esélyek mind normálon, mind 2-5x-en EGYENLŐEK, csak a szerver sebessége a más. A normál kevesebbet kovácsol, tartósabb, a speedes többet kovácsol, gyorsabban elkopik.

Ezt jól látod. Nem érzed a különbséget, mert nincs.

Egy aktiv normál szerveres szerez 10 maleficát, kovácsol 10 tárgyat. Egy 5x-es szerez 50 maleficát, szerez 50 tárgyat, azt az 50 tárgyat sokkal hamarabb is lefogja cserélni, mint a normál szereveres.

Egy normál szerveres heti 10milliót gyűjt, mig egy 2x-es 20milliót, ezalatt a 2x-es 2x annyi TP-t is összeszed.

Mindenben adottak az esélyek és mindenütt egyformák, a különbség csupán a szereverek sebessége, és akinek lassú a normál, direkt azért vannak a speed szerverek, ha meg sajnálod eldobni a normált az magánügy.

Részemről az event igy alakult:

Bronz fújtató: 8db

Bronz lóhere: 9db

Bronz üllő: 15db

Bronz kalapács: 22db

Ezüst fújtató: 13db

Ezüst lóhere: 11db

Ezüst üllő: 10db

Ezüst kalapács: 9db

Ez összesen 97db eszköz.

Esélyegyenlőség? -Nem

Tettem értük? -Igen

Rubint költöttem rá? -Igen

Rubinnak van köze az esélyegyenlőséghez? -Nincs

A 20% mindenhol 20% volt, Nekem 282 csatából jött össze ennyi tegnap, durván minden 3. támadásra kaptam egyet. Lehet, hogy másnak a 20% kevésbé volt szerencsés, nekem szerencsés volt, ez kb. 65,5%-os arány.