Tsubasa çömez mod değil miydi ya ?
Naber kuzqun
Aralarında Sun ile kapışıyorlardı en çöm ki
o değilde ben trytohitme ile başka bi oyunda karşı karşıya geldim düşman takımdaydı
ah try üzümlü kekim :O sen kimlerdensin
Tsubasa çömez mod değil miydi ya ?
Naber kuzqun
Aralarında Sun ile kapışıyorlardı en çöm ki
o değilde ben trytohitme ile başka bi oyunda karşı karşıya geldim düşman takımdaydı
ah try üzümlü kekim :O sen kimlerdensin
Snape yok
Sun yok
Tsubasa yok
Ganimedes yok
montel yok
Deep Purple yok
Chriger yok
Obiwan yok
Felicity yok
Falcon yok
Oblomov yok
Nemesis yok
ve adını unuttuğum niceleri. Özellikle Sun'ın yanında biri daha vardı o kişi(Tsubasa mıydı ya o da geldi aklıma bak onu da yazayım). Bunlar yok. s3'de sevdiğim bir GO vardı o da yok. Cidden nickleri unutmuşum...
PEKİ KİM BURADA? HORGLAD!!!
Horgload yüksel
Selamlar. Nasılsınız. ?
Edit: Oyuncu tayfa burda mı ?
Merabaa meraba
iyi iyi,
sen nasılsın :O
koronavirüsü protoste ediyorum :O
küçük mikrop seni :O
Merhaba ![]()
Foruma son dönemlerde çok sık girmesem de ara ara bot konusundan çok fazla şikayet geldiğini görüyorum.
Benim önerim ise sistemin kullanıcının keşif/zindan/arena/sirk saldırılarına tıklama hızına göre belli aralıklarla oyun içi recaptcha sorgusu yapılmasıdır. Hem botların işlevselliğini azaltacak hem de bot kullananların tespitini kolaylaştıracaktır. Botçu kimse seri şekilde saldırı atarken bir anda recaptcha sorgusu gelmiştir ve cevap yoktur. aaa o da ne 10dk sonra sorgu yapılmış ve seri şekilde saldırı atmaya devam etmektedir. hoop yapıştır bi sorgu daha. yine ses seda yok. Bu andan itibaren oyuncu operatörlerin takibine girer diye tahmin ediyorum.
Saygılarımla,
Fahri CoMa Ord. Gld. Kuzgun 
Tokyo ![]()
Olaylar yine Rio yüzünden böyle oluyor :O bu rio beni çıldırtacak :O
4. sezon da çekilecekmiş galiba. öyle bir şeyler okumuştum bir yerde :O
Kuzqun hiiiiiiiii flood yaptınnnnnn
ben gerçek bir kanun kaçağıyım ![]()
Hep kullandığım bir replik var ya kullansam mı bilemedim
terlik mi :O