Posts by Zharcon

hi there

as mentioned earlier ,they will be merging existing comunities wich means all comunities into newly servers and done in batches ,also as mentioned that the plan for the first wave of merges will be done in batches

eu m am inscris pe EN47 am facut imediat lvl 2 iar la provinciarum apar serverele 44,46,43 momentan

pai da, dar EN 47 e rezultatul fuzionarii doar serverelor englezesti. EN 49 si EN 50 sunt fuzionari de pe comunitati diferite la un loc.

Sa zicem ca noi nu vedem EN 47 asta pt ca e doar din servere englezesti, sa speram ca nu va fi aceeasi chestie si cu EN 50 unde cele 3 servere romanesti vor fuziona

pai or sa dispara cele 3 romanesti ,urmand mai apoi ca serverul tau spre exemplu sa fuzioneze cu inca 30-40 servere cu viteza respectiva iar atunci n o sa ti mai trebuiasca tie provinciarum :))

eu m am inscris pe EN47 am facut imediat lvl 2 iar la provinciarum apar serverele 44,46,43 momentan

pai da, dar EN 47 e rezultatul fuzionarii doar serverelor englezesti. EN 49 si EN 50 sunt fuzionari de pe comunitati diferite la un loc.

Sa zicem ca noi nu vedem EN 47 asta pt ca e doar din servere englezesti, sa speram ca nu va fi aceeasi chestie si cu EN 50 unde cele 3 servere romanesti vor fuziona

pai or sa dispara cele 3 romanesti ,urmand mai apoi ca serverul tau spre exemplu sa fuzioneze cu inca 30-40 servere cu viteza respectiva iar atunci n o sa ti mai trebuiasca tie provinciarum :))

pai ar trebui sa existe informatii de pe acum, pt ca cele 3 servere romanesti vor fuziona Marti. Sunt multe variante cu semnul intrebarii pe tema asta...puteau sa dea o informatie macar sa stim la ce ne asteptam...

informatia a plecat destul de clar de forumul international " the plan for the first wave of merges" fiind un jucator destul de activ ar fi trebuit sa intri si acolo si pe de. sa cauti daca iti place asa mult jocul ,eu asta am si facut si acuma am rabdare sa anunte urmatorul val de fuziuni

edit: aaa , inteleg unde bati tu, ca migreaza intr un EN50 sau 49 in fine , dupa cum s a mentionat si pe forumul international,acesta este primul val de fuziuni " the plan for the first wave of merges" tradus poate incorect aici pe comunitatea noastra ( n am vrut sa mentionez lucrul asta deoarece am auzit ca te poti astepta la orice ) , unde ramasesm ,da deci cele 3 servere nu vor mai fi in provincie aici in ro dar pe viitor urmeaza un alt val sau valuri in care vor fuziona banuiesc toate serverele romanesti cu altele straine deci provinciarum va exista dar jucatorii vor veni de pe alte comunitati . Din cate observ ,in primul val de fuziuni toate serverele englezesti fuzioneaza cu alte servere de viteza respectiva ,acuma intrebarea este cat va dura pana vor fuziona si restul serverelor de pe celalalte comunitati

Pardonstein , oricum acesta este doar primul val de fuziuni ,vor mai urma si alte valuri in care or sa fuzioneze si restul serverelor ,apoi ma gandesc ca va exista si provinciarum .

salut, pt mine este cat se poate de evident faptul ca in data de 2 august , in cea de a cincea fuziune care vizeaza serverul EN51 (fiind deja creat) urmeaza sa adauge inca cateva x5 ,bag seama totusi ca fuziunea cu servere vechi x5 de viteza nu este un lucru asa de simplu ,pe cand cele noi de viteza x5 au alt php ,cum ii zice limbaj de programare fapt care rezulta in intarzieri ceea ce este si de inteles in momentul de fata .

Salutare ! citind printre comentariile voastre consider si eu totodata ca am fost foarte rabdatori in ceea ce priveste update-urile in general . Multi dintre noi probabil joaca de foarte mult timp si au investit timp si respectiv bani in acest joc care dupa parerea mea a ajuns aproape de final as zice. Ideea este ca odata cu trecerea timpului viata si asteptarile cresc si ne dorim mai mult totodata ,investim mai mult timp mai multi bani in speranta ca mereu va urma ceva mai bun ,ramane doar sa avem rabdare !!!

Salutare ,as dori sa raportez un bug din joc sau o eroare sa pronunt asa descoperit in circus turma in timpul mai multor batalii cu diferiti adversari . Dupa mai multe batalii am realizat ca de fapt calculul dupa care se obtin loviturile nu este cel asteptat daca facem un calcul matematic simplu ,am sa atasez un print din care rezulta ca dupa o batalie cu un adversar care avea sansa de 40% pe cei 3 atacanti a reusit sa loveasca direct 69 de lovituri din totalul de 172 la care eu cu o sansa de 42% pe cei 3 atacanti am reusit sa dau doar 56 lovituri directe dintr un total de 146 doar ; si aici nu am luat in calcul si sansa de lovitura de pe umbra fiind 54% eu cu 45% .Cu toate aceste inamicul reuseste sa dea 172 lovituri avand o sansa medie de 40% iar eu cu sansa de 44% doar 146 lovituri in cele 50 de runde? Cum se explica ca cineva cu pact de agilitate primeste mai multe lovituri decat cineva care nu are pactul activ?Screenshot by Lightshot (prnt.sc) ,multumiri celor de la Gladiatus crazy addon pt oferirea acestor informatii

edit 1 : un alt screenshot unde diferenta de lovituri primite in total este de 50 avand in vedere sansa de lovire https://prnt.sc/26dld4e

edit 2: inca un screenshot de unde rezulta ca in cele 50 de runde adversaul avand o sansa de 41% loveste direct mai multe lovituri decat eu avand o sansa de 58% in cel 50 de runde ,considerati ca matematic este posibil asa ceva?