Üdv!
Én leírtam, hogy mi azonos , és mi nem azonos az 5*-s szerver és a normál szerver között.Azt is leszögeztük, hogy egy 5*-s szerveren lehet normál sebességgel játszani, de egy normálon 5*-s sebességgel nem.Tehát aki normál sebességgel akarna játszani a továbbiakban is az megtehetné a szerverén a továbbiakban is, ha akarná. De hamar ráérezne az 5*s sebesség előnyére.
Szerintem , figyelembe kell vegyétek, és igenis a javaslatot elküldeni, hogy a GF eldönthesse, mikor lépi meg. És nem csak az arénában van hátrányban egy normál szerveren levő, hanem sok más dologban is. Az 5*- sebesség ha mindenkinek adott , akkor már beszélhetünk azonos esélyekről. Minek akarjátok erőltetni, hogy a normál szerveren levő indítson új karaktert, egy gyorsabb szerveren? Mikor sokan megírták, hogy évek munkája van benne, már egy kialakult közösségben van, és azok miatt is próbál azon a szerveren maradni, és mivel ez egy szórakozás is, ott a csapatában jól érezni magát!A javaslatot a játékosok véleménye alapján kérem továbbítani.
Tiszteletem ! Zandir