Posts by Zandir

  Üdv!

  Én leírtam, hogy mi azonos , és mi nem azonos az 5*-s szerver és a normál szerver között.Azt is leszögeztük, hogy egy 5*-s szerveren lehet normál sebességgel játszani, de egy normálon 5*-s sebességgel nem.Tehát aki normál sebességgel akarna játszani a továbbiakban is az megtehetné a szerverén a továbbiakban is, ha akarná. De hamar ráérezne az 5*s sebesség előnyére.

  Szerintem , figyelembe kell vegyétek, és igenis a javaslatot elküldeni, hogy a GF eldönthesse, mikor lépi meg. És nem csak az arénában van hátrányban egy normál szerveren levő, hanem sok más dologban is. Az 5*- sebesség ha mindenkinek adott , akkor már beszélhetünk azonos esélyekről. Minek akarjátok erőltetni, hogy a normál szerveren levő indítson új karaktert, egy gyorsabb szerveren? Mikor sokan megírták, hogy évek munkája van benne, már egy kialakult közösségben van, és azok miatt is próbál azon a szerveren maradni, és mivel ez egy szórakozás is, ott a csapatában jól érezni magát!A javaslatot a játékosok véleménye alapján kérem továbbítani.


  Tiszteletem ! Zandir

  Tiszteletem!


  Valóban örülök, hogy ez a kibeszélő. A régi fórumon is volt sok javaslat, amire sokan azt mondták korábban, hogy lehetetlen, meg nem megoldható, szóba sem jöhet. Most meg élvezzük az előnyeit. Annak idején , különböző játékszabályok is voltak,most már egységesek,hogy a játékosok ne érezzék hátrányba magukat más játékosokkal szemben.Minden tiszteletem a munkátokért, tudom, nem lesz pikk-pakkra meg. De addig is ,zajlik itt az élet. Néhány szösszenet mi azonos és mi kirivóan eltérő a normál szerverés a speed szerver között. Nem lesz teljes,és bárki jelezheti, hogy mit adjunk hozzájuk.

  Azonos :A megállapodások ideje , a centurió, ha plusz zsákot aktiválsz, aréna első helyért járó jutalom , csomagok lejárati ideje.


  Eltérő: Alvilágok közötti várakozási idő, expedició és kazamaták várakozási ideje és pontok újratöltődése , Kereskedők váltási ideje , Kovácsolási idő, Kohózási idő, Tárgytalálati esély normál esetben, és mikroeventek/eventek alkalmával is,


  Ezeket még lehet bővíteni, és reménykedem, hogy megtaláljátok a módját, hogy a javaslatot megfelelő keretbe öntve elküldjétek.

  A Javaslatot támogatom, és a témával kapcsolatosan kifejtettem a véleményemet.


  Köszönet előre is a csapatnak!

  Üdv! Zandir

  Lehet Táblázatba kell szedjem, hogy lássátok. Nekem van mindkét szerveren karim, a normálon is és a speeden is. A Javaslat és javaslat kibeszélő nem siránkozás. Csak nektek, már nincs mivel jöjjetek, és azt mondjátok ,hogy siránkozik aki a normál szerveren van.Nevezzétek annak aminek akarjátok, titeket nem lehet meggyőzni, de nem is kell titeket,mert ti alapból elutasitjátok, nem tudjátok miért.vagy tudjátok, csak nem írjátok le. Ha azt mondjátok, hogy minden ugyanaz, csak a sebesség más, akkor miért ne lehetne a sebesség is ugyanannyi? Több kérdést nem teszek fel, erre válaszoljatok NightWatch és just_beRO

  Csak nyugodtan küldjék el a javaslatot, hogy a normál szervereket is növeljék fel 5*-re, hogy legyenek azonosak az esélyek. Mi akik akarjuk, nem akarunk semmi olyat ami nem kivitelezhető. Aki akar továbbra is tud azon a szerveren lassabban játszani. Mi akik kitartottunk a karink mellet a normál szervereken is, nekünk ott is játszhatóbb lesz a játék.Két alvilág között nem kell akkor én sem 5 napot várjak, hogy újra beléphessek.

  Akik szeretnénk az azonos gyorsaságú szervereket mi csak a pozitivumot látjuk benne. Akik ugymond ellenzik, nekik azt kellene bizonyitani, hogy miért nem jó. De még csak azt láttam, hogy a kereskedő nem lesz 24 órás. De azzal is csak arra hivta fel a figyelmet, hogy bizonyos szint felett több esélye van narancs cucciok szerzésére onnan is.Mivel nincs egy szint,hogy mikor lesz vége a szervernek mint más böngészőnek, én is jobban szeretném, hogy a normál szerveren levő karakterem ugyanolyan hamar fejlődhessen mint az 5*- s szerveren.

  Sziasztok!


  Szerintem egyesek nem érzik a különbséget , elég tárgyilagosan el van mondva pedig. Én vagyok a normál szerveren is és az 5* szerveren is.Ha valaki javaslatot ír mert látja, hogy mi a különbség, az nem siránkozás.DE! Egy event ideje alatt is csak, akárhogy felkészülsz, az 5*-nek van több esélye, mivel neki 5* olyan gyorsan regenerálódnak a pontjai, ezáltal többet is eltud nyomni. Valamint ha aktivál centuriót meg ilyesmit az mindkét szerveren egyforma idő. Nem értem, ha nem látjátok a különbséget, akkor miért nem jártok utána. Inkább megy , a negyatív jelzők dobálása más felé. Aki akarja az nyomja percenként a rubint, és ha akarja 24 órából 24 -et üljön a monitorja előtt. Sok sikert neki. Én azok nevében szólok, akik évek óta játszunk, és látjuk, hogy mi a különbség. Csak azt kérjük, hogy legyenek azonos esélyek. lehetséges, hogy nem fogunk 24-ből 24-et a gép előtt ülni. Talán attól tartototok egyesek, hogy a normál szerverről ,majd akinek megadódik ugyanaz az esély, azokat nem püfölhetitek a továbbiakban +10 szint különbséggel?

  Sziasztok!  Csak egy adott event alatt egy ami mondjuk 7 nap, mennyit tud fejlődni egy normál szerveren levő 100-s karakter, és egy speed szerveren levő 100-s karakter ugyanannyi időt eltöltve a 7 napban a játékkal?


  Valamint ha a normál szerveren bepakolsz a kereskedőhöz árút, hogy 24 óra alatt kényelmesen visszavásárold az X összeget, amit korábban kiszámoltál, Ugyanazon a szinten az 5* sebességű szerveren is visszavásárolod a 4:48 óra alatt.Tehát , ez nem állja meg a helyét,hogy ez okból jobb lenne a normál szerver.Az 5*-s sebességű a jobb, és mikor van egy kevés időd úgymond, akkor a gyorsabb szerveren érdekesebb a játék, a kereskedőhöz meg annyit raksz be amenyit vissza is tudsz venni. Valamint most már sok más mód van az arany lementésére, ami sokkal de sokkal jövedelmezőbb .A normál szerveren az Alvilágba való belépéshez, minden belépéshez 5 napot! kell várni, az 5*-s gyorsaságú szerveren ,gondolom kitudjátok számolni, hogy mennyit. Valamint az alvilág a legtöbb esetben rubint is fogyaszt,hogy befejezzük. így nem lehet azt állitani, hogy az 5*-s sebességű szerver nem hoz a konyhára. Amikor a játékot kezdtem, még szerverösszevonás sem volt, Provincia sem. Nem kérdezték meg a Játékosokat,hogy szeretnék-e azt az alternatívát,hogy egy régebbi szerverrel összevonva akarják-e?Most egységes szabályrendszer van,hogy ne legyen kivételezés, akkor legyen egységes szerversebesség, ami jelen esetben az 5*-s sebességű a legelfogadhatóbb,mert abban lehet lassabban lépni a szinteket mint a normál szerveren, de forditott esetben nem lehet.Sokan ragaszkodunk a régi karijainkhoz. Akkor meg kell adni az esélyt, hogy a karikat lehessen áthelyezni egy tetszőleges szerverre, ami adott esetben lehet más sebességű,mint amin volt.Ha a szerverösszevonások nem lehetetlenek, akkor a karik utaztatása más szerverre sem lehetetlen.

  Szerk. Az utolsó mondatom arra értem, h nem lenne egységes szerversebesség bevezetve.  Üdv! Zandir

  Tiszteletem


  Mindenképpen el kell gondolkodni, hogy a régebbi szervereken levő karakterek nem maradhatnak hátrányba az újabb szervereken levő karakterekkel szemben.Meg kell adni nekik is az esélyt, hogy ugyanugy fejlődhessenek. Én játszom az 5* és a normál szerveren is. látom mi a különbség, És nem ,jogos az,hogy mig az 5* szerveren levőnek 5* annyi esélye van a normál szerveren levővel szembe. Csak egy reális számitás szerint is egy normál szerveren levő, hogy azt elérje, amit az 5*-s szerveren levő, az időben is és anyagiakban is teljes aktivitás mellet 5* annyiba kerül. Ha meg , azt mondjátok, hogy inditson új karit az nem kivitelezhető,ávek munkája és rubinja van benne. Akkor inkább , azt oldjátok meg ,hogy a normál szerverről a kariját átvihesse akármelyik speedszerverre.Persze számitásba lehet venni, hogy az adott speed szerveren , már legyen egy olyan kari amelyik elérte azt a szintet amelyik karaktert át akarjuk telepiteni. ez egyfajta szerver tuning lenne, az adott aktív szerverre , aktív karakterekkel. Annak idején a 6-s és 7-s szervert össze lehetett vonni a 8-s szerverrel. Ezzel az összevonással 2 szerver alapból hátrányba került. Most ,hogy ne legyen senki hátrányba, ugyanannyi esélyt meg kell adni minden szervernek.


  Üdv! Zandir

  Sziasztok! Támogatom a javaslatot.Minden szerverre azonos 5* sebesség megadását. Akik még kitartottak a régebbi normál szervereiken,számukra is játszhatóbb lenne. Nem hiszem, hogy valaki azon panaszkodna,hogy kevesebbet kell várakozzon a szabad idejében. valamint ha kevesebb ideje van, mint mondták az előttem lévők, attól játszhat ugyanannyit mintha normál szerveren lenne. Mivel a provinciás támadások sincsenek elkülönítve,így valahol sportszerűbb lenne , megadni at az esélyt, hogy a régebbi szerveren is ugyanolyan sebességgel fejlődhessen egy kari, mint az 5* szerveren. Mikor a régi szerverre regisztráltunk, akkor nem volt speedszerver. Ha lett volna , akkor a játékosok 90 százaléka csak arra regisztrált volna.


  Üdv! Zandir