Posts by KRONY

Čavko :)

1 – Stiahni si do mobilu s Androidom aplikáciu – „Kiwi Browser - Fast & Quiet“ (10 mil.+ stiahnutí)

2 – Keď tvoríš Kiwi Browser, tak hore úplne vpravo máš 3 bodky pod sebou a na to ťukni a to ti otvorí kontextové menu rôznych možností

3 – Ťukni na možnosť „Rožšírenia“ (práve si sa dostal do zložky, kde si vieš do Kiwi Browseru pridať hocijaké rozšírenia, ktoré ponúka Google obchod s rozšíreniami... :)

4 – Vyhľadaj vo vyhľadávacom okne názov: „Gladiatus Crazy Add“ a to ti nájde rozšírenie s názvom „Gladiatus Crazy Add On“. Verzia 4.3.8. Veľkosť 7.7 MB. (Tieto informácie mi aktuálne píše v podrobnostiach tohto rozšírenia, takže by si mal stiahnuť presne to isté, čo mám ja) :)

5 – Pridaj rozšírenie „Gladiatus Crazy Add On“ do „Kiwi Browser“ aplikácie

6 – Prihlás sa do hry a nastav si všetky rôzne nastavenia addonu v hre a užívaj si Gladiatus :)

Snažil som sa to popísať čo najjednoduchšie a najpodrobnejšie, takže verím, že to zvládneš :) Ak by si predsa len mal nejaké ďalšie otázky, tak pokojne napíš :)

Pekný deň :)

S pozdravom KRONY :)

Ale už by ako fakt niekto mohol prosím napísať ako toto isté spraviť na APPLE MOBILE??? Neverím, že tu každý hraje gladiatus iba na Androide?!

Dobrý deň prajem všetkým :)

Konečne som našiel spôsob ako fungovať s gladiatus CRAZY Addonom na Androide pomocou internetového prehliadača KIWI browser. Ďakujem krásne za tip. Funguje to na 100 % aj keď trošku to hápruje po poslednej aktualizácií addonu.

Avšak mám ďalší problém a to tento: Ako fungovať na gladiatuse s CRAZY Addonom ale na iPHONE so systémom iOS? Má niekde Apple na Apple Store internetový prehliadač, kde si vieme pridať rozšírenie ako Gladiatus CRAZY Addon?

Ďakujem za odpovede a tipy :)

Pekný deň :)

S pozdravom KRONY :)

Čavte :)

Mám väčší problém :D Chcem ísť kuť nejaké ďalšie veci na moju postavu a trošku som sa rozpísal s viacerými ľuďmi a každý mi hovorí niečo iné, tak snáď ma usmerníte :)

Takže poďme na to:

Základný problém a moja otázka znie: Čo je viac priorita v gladiatuse?

1 - Ísť stále na to, aby som mal 50 % blokovanie a zároveň mať aj 50 % kritický zásah?

alebo

2 - Alebo sa na to vybodnúť a ísť na čo najvyššie celkové brnenie a zároveň ísť na čo najvyššie celkové zranenie aj za cenu toho, že budem mať malé hodnoty celkového blokovania alebo kritického zásahu?

alebo

3 - Alebo ísť tak, že makať čo najviac celkové brnenie aj zranenie a ísť na 50 % kritický zásah ale neriešiť celkové blokovanie?

Tieto otázky mi vyplynuli z tejto veci. Jeden kamoš mi poslal ževraj najlepší build na level 148 v celom gladiatuse a to tento:

https://sk.gladiatus-tools.com/charplanner

do charplanneru si zadajte tento link:

gtdl://bc0LCsAgDAPQC0Uw/U68/70mMsego4TCI6W0QNL/MjvWTIE1gp6QHPBtJEZBBZuAwY85tPQMUmztY6bnScf1Fu3BQJTjrHYD

potom kliknite na „LOAD“ a následne dole na „CALCULATE STATS“ a potom vám to vyhodí výsledok výstroje. Ale myslím si, že postup ovládate, keďže túto stránku asi všetci poznáte ako najlepšiu stránku pre gladiatus a simulovanie kovania rôznej výstroje :)

Takže ide mi len o jednu vec. V tomto charplanneri mi krásne vyšlo brnenie na skoro 35 000 a to bez posilnení a zranenie na 1011 – 1109, čo je obrovské číslo a to bez posilnení.

Dokonca vyšiel aj kritický zásah na 50 %, čo je veľká bomba. Veľký problém však vidím v jednej veci a to v blokovaní. V tejto simulácii výstroja mi to vyšlo iba na 8 % blokovania, čo mi príde žalostne málo a teraz sa neviem rozhodnúť, že ako to má byť správne a neviem si nasimulovať boje aspoň na expedíciách pomocou (https://simulator.dinodevs.com/expedition.php), pretože tam sa nedá toto vložiť.

Čiže netuším ako to má byť správne, že či mám ísť na 50 % blokovanie + 50 % kritický zásah aj napriek tomu, že budem mať oveľa nižšie celkové brnenie aj zranenie alebo mám ísť všetko na FULL okrem blokovania?

Pretože ak túto otázku položím viacerým ľuďom, tak každý mi odpovedá rôzne a nie sú v odpovediach žiadne zhody :D

Keď som si prezeral tie najvyššie levely, tak nikto z nich nemá na 50 % aj blokovanie aj kritický zásah, čo neviem či je dobré alebo proste sa to nedá dosiahnuť? Alebo existuje na gladiatuse nejaký zlatý stred, že mať napríklad 33 % z obidvoch? Netuším...

Takže ako to je najlogickejšie a najlepšie?

Tu je link na moju aktuálnu postavu:

https://s62-en.gladiatus.gamef…hp?mod=player&p=443561090

Ďakujem Vám vopred za fundované odpovede :)

Prajem pekný večer :)

S pozdravom

KRONY