Čavko ![]()
1 – Stiahni si do mobilu s Androidom aplikáciu – „Kiwi Browser - Fast & Quiet“ (10 mil.+ stiahnutí)
2 – Keď tvoríš Kiwi Browser, tak hore úplne vpravo máš 3 bodky pod sebou a na to ťukni a to ti otvorí kontextové menu rôznych možností
3 – Ťukni na možnosť „Rožšírenia“ (práve si sa dostal do zložky, kde si vieš do Kiwi Browseru pridať hocijaké rozšírenia, ktoré ponúka Google obchod s rozšíreniami... ![]()
4 – Vyhľadaj vo vyhľadávacom okne názov: „Gladiatus Crazy Add“ a to ti nájde rozšírenie s názvom „Gladiatus Crazy Add On“. Verzia 4.3.8. Veľkosť 7.7 MB. (Tieto informácie mi aktuálne píše v podrobnostiach tohto rozšírenia, takže by si mal stiahnuť presne to isté, čo mám ja) ![]()
5 – Pridaj rozšírenie „Gladiatus Crazy Add On“ do „Kiwi Browser“ aplikácie
6 – Prihlás sa do hry a nastav si všetky rôzne nastavenia addonu v hre a užívaj si Gladiatus ![]()
Snažil som sa to popísať čo najjednoduchšie a najpodrobnejšie, takže verím, že to zvládneš
Ak by si predsa len mal nejaké ďalšie otázky, tak pokojne napíš ![]()
Pekný deň ![]()
S pozdravom KRONY ![]()
Ale už by ako fakt niekto mohol prosím napísať ako toto isté spraviť na APPLE MOBILE??? Neverím, že tu každý hraje gladiatus iba na Androide?!