Posts by polishgrigor

Hej. Tydzień temu skontaktowałem się z supportem w sprawie błędu, który tyczy się niemożności dodania multikonta do listy. Nie da się go odrzucić ani zaakceptować. Problem występuje na każdym nowo i staro założonym koncie.

Support milczy już tydzień, a żadnego święta przecież nie ma.

Mam to traktować jako przyzwolenie na zakładanie multikont? Bo jeśli nie to i tak mam dostać bana, ponieważ na usunięcie konta się czeka bardzo długo.

Nie opłaci się to gameforgowi, ponieważ kupuję rubiny żeby sobie fioletowe itemki robić na głównym koncie, a słabsze konto miało służyć jako takie chillowe konto do gry w samych lochach.

Hej.

Weźcie zamieńcie statystyki, pancerz, i obrażenia bossów z Afryki - Kościotrupi szaman i Płomienny Demon powinny mieć rosnącą trudność, a nie malejącą. Różnica jest dość znacząca, dlatego zamieszczam screeny:

Kościotrupi Szaman:

pzpL5P3Jak widać zadaje on po 1000 obrażeń, nigdy nie umiera (nie daje sobie zjechać HP do 1)

Płomienny Demon:

WkQv9vbPada jak kaczka, sam nic nie zadaje...

Na moim koncie to mała różnica, bo każdego mogę farmić, ale jak ktoś szybko bije lvle/nie spędza miesięcy na jednym poziomie to Szaman jest praktycznie nie do pokonania, a po pokonaniu Płomiennego Demona już nie warto wracać - w międzyczasie otwierają się kolejne wyprawy, kolejny boss i chwilę później Germania. Takie zamieszanie tylko powstaje właściwie

Jedynie jest możliwość posiadania wszystkich kont na jednym, głównym koncie jak się pospieszyło kiedyś i zarejestrowało różne konta na tego samego maila xd Ja tak mam więc z poziomu głównego konta loguję się na 3 kontach jednocześnie. Niestety trzeba za każdym razem zamykać okno danego konta i od nowa przełączać się między nimi - nie da się mieć jednocześnie otwartych x kart w przeglądarce jednocześnie

Czekało się na wyprawy 10-20-30minut i dopiero później okazywało się, czy wygrałeś czy nie. Na arenie były tylko 3 rundy i każda z nich była opisowa. Zadania wybierało się względem trudności (też chyba 3 bły do wyboru), ale że byłem wtedy mały to nie ogarniałem jak się je robi xd

jakim cudem ktoś po 2 dniach na x1 ma 80 lvl omg xd

Arena ^^ Widocznie ktoś sobie kupił rubinków żeby wykupywać z każdej auckji najlepsze iteamki, złoto pakował w trening i jak się skończyły punkty wypraw to klikał co 5 minut arenkę. Później reset pkt wypraw/lochów i od nowa.

Ok. Rozumiem. Fajnie wiedzieć teraz :)

Ale i tak jestem dumny, nie pomyślałbym nigdy że coś takiego jest możliwe... Topienie, topienie i jeszcze raz topienie wspomożone handlem na rynku to umożliwia...

Muszę przyznać, że Kościotrupi szaman jako boss w afryce jest zdecydowanie zbyt mocny, bo po wymaksowaniu wszystkich istotnych statystyk nadal szanse na trafienie/podwójne itd, były bardzo wyrównane i nastukał mi aż 800 pkt trafień

W porównaniu z kolejnym bossem był nawet chyba silniejszy

Hej. Jak zapewne wiecie, powszechnie mówi się, że 16lvli różnicy maksymalnie jest dopuszczalnych do założenia przedmiotu na postać.

Wykorzystałem event na tańszy trening i sprzedałem 4 złote dodatki kuźnicze (kupione za 400 rubinów), za co mogłem się wytrenować do max statystyk.

Poświęciłem wiele czasu i energii na zbieranie określonych zwojów, składników (z tymi było bardzo ciężko) żeby na 30 poziomie mieć najlepsze możliwe itemki (pod obrażenia).

Miesiąc powstrzymywałem się od expienia - aż tu nagle, po evencie wbijam poziom 30, zakładam seta na 46lvlu i...

d1e008766d4117751c60aef4c7993d93931bc1c2.jpeg

Próbowałem się przekonać na własnej skórze i zaatakowałem przeciwnika na arenie, na której się obecnie znajduję... I przedmioty nie były uwzględnione w walce. Czuję się oszukany.