Posts by uter

Dzięki za pomoc, ostatnie pytanie. Bedąc w lobby mogę stworzyć postacie na różnych serwerach, a nawet grać jednocześnie na nich, ale nie widzę możliwości utworzenia 2 postaci na tym samym serwerze. Zajerestrowałem 2 konto z innego maila, w grze zgłosiłem je jako multikonto, w lobby na głównym koncie podczepiłem te nowo utworzone funkcją "add account", niby wszystko przebiegło prawidłowo ale nie mam możliwości logowania na 2 konto z poziomu tego głównego. Da radę to jakoś podpiąć? Czy za każdym razem tzeba się przelogowywać?

truskaweczka to lipa, liczyłem właśnie na możliwość paczkowania, i troche na kupowanie niskolevelowych itemków pod przetop (chce uzbierać wszystkie zwoje, a początkowo olałem temat:D). Rozumiem że do gildii normalnie można przyjąć takie konto, wpłaty do banku na rozbudowe też są jakoś limitowane?

W zasadach gry pisze że każdy gracz może posiadać kilka kont na serwerze o ile je zgłosi, i że wiąże się to z pewnymi ograniczeniami. Jak to wygląda w praktyce? Jakie to ograniczenia?

In forge, when I select prefix/sufix change slot and go back to previous slot i get some errors. All extensions is off.