Posts by vaur

    Başka siteler veya başka sayfalarda gezerken veya başka cihazla başka sitelede, çevrim içi oyun oynarken ya da bir iş yaparken hiç bir kopma, ping ve kasma sorunu olmuyor. Öncelikle bu bilgiyi vermiş olayım.


    Lütfen ama lütfen ilgilenin çünkü ciddi anlamda can sıkıcı olmaya başladı. 2 gündür sayfayı yenile, dur bekle yüklenecek mi? Bazen beyaz sayfa da takılıyor yani bu kadar vahim bir şey olamaz diye düşünüyorum. Sunucu yetersizliği sizin için bir bahane biçimi ise bu daha da vahim bir durum olur. Çünkü Free to play bir oyun oynamıyoruz Pay to win yani bir kazancın ve bir gelir olduğu kesinken sunucu bahanesi ortaya koymak tuhaf sadece TR Sunucusunda bütün illerde 400 500 kişi kadar insan anca var gerçekten bu rakamı kaldıramayacak olmak tuhafıma geliyor.


    Yanlış düşünüyorsam beni aydınlatın. Dünyanın hastalıkla savaştığının farkındayım bazı şeyler aksayabilir ama 2 günlük kasma sorunu için bir çaba yok gibi hissediyorum.


    Sorun için nasıl bir çözüm çabası içinde ve hangi durumundasınız?

    3 ayda bir gelen dediğiniz ne kadar süre var tahmini gelmesine şuan 4m kasa var ona göre arttırmaya çalışayım teşekküre ederim cevaplarınız için

    genel de morlar var truncuya geçirirken de yakut istiyor yine de lazım olur mu?


    Merhaba bir kaç sorum var.


    1.kaç level de demirhane yi kullanmaya başlamalıyım?


    2. hangi parşömenleri kullanmalıyım?


    3. eğitim de öncelik nedir?