jak dezaktywujesz na jednym to nie bedzie kompletu
Posts by RHCP19
-
-
wiecej by dalo polaczenie istniejacych x5 niz otwieranie nowego
-
aukcja na bk na s35 trwa 1-2 min a wiesza sie na minute jezeli ktos zacznie przebijac. i to zamula cala strone tak ze nic sie nie da zrobic, nie tylko na aukcji. na serwerze gra max 50 osob, zenada
podsumowujac - nic jak zwykle nie zostalo zrobione
-
-
Dlatego wolę bić Cassi'ego bez paktu na zręczność. A zamiast paktu na charyzmę lepiej Apolla. Tylko nieco irytuje fakt, że są dostępne wyprawki a nie sposób dać sobie na nich radę mimo, że kombinacja eq myślę ciekawa jak na swój poziom. I na nic zdaje się takie raportowanie skoro tyle czasu minęło a przestanie kilku cyferek jest takie problematyczne dla programistów

Temat zwojów to już inna bajka. Też brakuje dopracowania szczególnie jak ktoś ma więcej jak 930 dmg. Wtedy już blok/krytyk znacząco leci. A ostatni boss jak ktoś nie widział to dopiero najlepsza reklama tej gry xD
drop powyzej nodonsa juz i tak sprowadza sie tylko do eq z esencjami, ale szkoda bic niskiego lv ze wzgledu na szlifki i mechanizmy... nie ma po co wbijac lv niestety
-
post powyzej to olewnictwo graczy w pigulce, nic wiecej

-
jak dla mnie to w gre wchodzi tylko event na trening - 20%, no i na kuźnie - 20% skladników i + 20% na sukces, wyprawy są zbędne, bo to o to sie rozchodziło podczas tego eventu
taki event nie ma racji bytu, tren moze jeszcze dadza ale kucie... hmm caly dzien kucia na -90 to w dzien zrobisz wszystko majac zapas zlotych, a nawet na srebrnych masz -70, do tego wszystko kuje sie 2x szybciej niz dawniej no i jest slot na mlotki. nierealne
-
Takimi wpadkami doprowadzą sami do upadku gry... Brak słów normalnie...
moze maja zaklady kiedy Ci idioci (czyli my) skoncza w to grac

-
nic, tego nie da sie naprawic. nie dadza przeciez eventu 90% mniej skladnikow do kucia i 80% na tren na caly dzien, a zmarnowanych dyn / run / zajecy nikt juz nie odda
-
Dlatego też trzeba dać sobie spokój na jakiś czas z tą grą, polecam każdemu z całego serca.
dokladnie, to co robia to juz totalna kpina
-
odpala jakis durny micro event na wyprawy i tyle
a przedluzanie o dzien kostiumowego to niech sobie wsadza, wiadomo ze liczy sie tylko czas po polnocy ktory wlasnie minal -
Sorki, faktycznie nieco się pośpieszyliśmy. Teraz widzę, że prędkość prowincji sporo miesza w tych liczbach. Przez całą grę się czegoś nowego dowiadujemy. No nic, kombinujemy dalej

widocznie nie kazdy wrzuca obrobione zdjecia probujac siac zamet tak jak Ty w dziale obok
-
bierne ct
i ew jakis mniejszy spadek trwalosci na butach i broni -
czy to badziewne lobby bedzie mnie za kazdym razem wyrzucalo do strony logowania? gram zawsze w 2 zakladkach, w 1 mam handlarza i za kazdym razem jak chce przerzucic zloto to zastaje strone logowania a nie zwoje do odkupienia...
nie dosc ze wprowadzili nikomu niepotrzebne (...) to jeszcze zepsuli to co dzialalo dobrze
-
palka na 36 lv kosztuje 1485 mistrzu painta
-
mi poerwszy wpadl z lochow jakos ok 105lv, a z wypraw to jakoes pojedyncze sztuki chyba ze smoka zaczynaja wpadac. nie licz na wiele, dracolich tez bardzo skapy
-
nie zgodze sie tylko co do zwojow hadesowych, bo wtedy tak na prawde juz nie bedzie zadnej trudnosci aby je zdobyc.. chiciaz jak serwer juz chwile istnieje to w sumie tez dostep do nich jest bardzo latwy, ale mimo wszystko lepiej juz tego bardziej nie ulatwiac
co do dzialan 'po omacku' - odpala sie kilka dni eventu na szybkie kucie, gdzie nikt w tym czasie nie kuje bo nie ma zadnych znizek na surowce ani zwiekszonej szansy na wykucie. odpala sie byle co byle byl mikroevent i z glowy
-
-
widocznie na najaktywniejszym serwerze nie ma wod zapomnienia...
-
a jak wrzuci zwiazana szlifke na niezwiazana bron to wiaze bron?
wg mnie to juz troche przekombinowane, wolal bym wykuc lepsza kose i ja miec niz miec tylko na chwile szlifke