Posts by RHCP19

aukcja na bk na s35 trwa 1-2 min a wiesza sie na minute jezeli ktos zacznie przebijac. i to zamula cala strone tak ze nic sie nie da zrobic, nie tylko na aukcji. na serwerze gra max 50 osob, zenada

podsumowujac - nic jak zwykle nie zostalo zrobione

Jeszcze na starym forum byla rozpiska co do wprowadzenia lochow w brytanii, to kiedy mialy byc wg tego? Ktos pamieta?

W ogole ktos o tym jeszcze pamieta?

Dlatego wolę bić Cassi'ego bez paktu na zręczność. A zamiast paktu na charyzmę lepiej Apolla. Tylko nieco irytuje fakt, że są dostępne wyprawki a nie sposób dać sobie na nich radę mimo, że kombinacja eq myślę ciekawa jak na swój poziom. I na nic zdaje się takie raportowanie skoro tyle czasu minęło a przestanie kilku cyferek jest takie problematyczne dla programistów :(

Temat zwojów to już inna bajka. Też brakuje dopracowania szczególnie jak ktoś ma więcej jak 930 dmg. Wtedy już blok/krytyk znacząco leci. A ostatni boss jak ktoś nie widział to dopiero najlepsza reklama tej gry xD

https://cdn.gladiatus.gamerz-b…le/Antenocitius_kill.jpeg

drop powyzej nodonsa juz i tak sprowadza sie tylko do eq z esencjami, ale szkoda bic niskiego lv ze wzgledu na szlifki i mechanizmy... nie ma po co wbijac lv niestety

jak dla mnie to w gre wchodzi tylko event na trening - 20%, no i na kuźnie - 20% skladników i + 20% na sukces, wyprawy są zbędne, bo to o to sie rozchodziło podczas tego eventu

taki event nie ma racji bytu, tren moze jeszcze dadza ale kucie... hmm caly dzien kucia na -90 to w dzien zrobisz wszystko majac zapas zlotych, a nawet na srebrnych masz -70, do tego wszystko kuje sie 2x szybciej niz dawniej no i jest slot na mlotki. nierealne

nic, tego nie da sie naprawic. nie dadza przeciez eventu 90% mniej skladnikow do kucia i 80% na tren na caly dzien, a zmarnowanych dyn / run / zajecy nikt juz nie odda

odpala jakis durny micro event na wyprawy i tyle :) a przedluzanie o dzien kostiumowego to niech sobie wsadza, wiadomo ze liczy sie tylko czas po polnocy ktory wlasnie minal

Sorki, faktycznie nieco się pośpieszyliśmy. Teraz widzę, że prędkość prowincji sporo miesza w tych liczbach. Przez całą grę się czegoś nowego dowiadujemy. No nic, kombinujemy dalej ||

widocznie nie kazdy wrzuca obrobione zdjecia probujac siac zamet tak jak Ty w dziale obok

czy to badziewne lobby bedzie mnie za kazdym razem wyrzucalo do strony logowania? gram zawsze w 2 zakladkach, w 1 mam handlarza i za kazdym razem jak chce przerzucic zloto to zastaje strone logowania a nie zwoje do odkupienia...

nie dosc ze wprowadzili nikomu niepotrzebne (...) to jeszcze zepsuli to co dzialalo dobrze

mi poerwszy wpadl z lochow jakos ok 105lv, a z wypraw to jakoes pojedyncze sztuki chyba ze smoka zaczynaja wpadac. nie licz na wiele, dracolich tez bardzo skapy

nie zgodze sie tylko co do zwojow hadesowych, bo wtedy tak na prawde juz nie bedzie zadnej trudnosci aby je zdobyc.. chiciaz jak serwer juz chwile istnieje to w sumie tez dostep do nich jest bardzo latwy, ale mimo wszystko lepiej juz tego bardziej nie ulatwiac

co do dzialan 'po omacku' - odpala sie kilka dni eventu na szybkie kucie, gdzie nikt w tym czasie nie kuje bo nie ma zadnych znizek na surowce ani zwiekszonej szansy na wykucie. odpala sie byle co byle byl mikroevent i z glowy