Tebrikler
Posts by DeLLy
-
-
Tebrikler

-
Oyun takımı bot için hiçbirşey yapmıyor malesef...
-
Bot oynayıp hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum.Gerçi bunlar hak tan hukuk tan da anlamazlar ya...
-
Botla mucadele de daha sağlam adımlar atılmalı...
-
Ben 11senedir o hesabı oynuyorum sen olsan x5 çıktı diye o kadar emeğini bırakırmıydın.Birde ben hızlı sunuculara laf etmedim ki oralarda gerçekten emeğinin hakkıyla oynayan insanlar var onlar beni geçsinler lafım yok ama serverler açıldığından beri 4m ye yakın itibar kasanlar var bu adamların hiç bir insani sosyal ihtiyacı olmuyor yani benim nezlimde bot bu kişiler.
-
X1 de oynayanlar ne yapsın zaten 1 kostüm giyiyoruz o da kapalı durumda.Etkinlik geç paylaşıldı ama bu kadar ağlamayın.S 40 açıldı adamlar 100 olmadan 6k savaş attılar haftalıkta şimdi 4m ye yakın itibar kasıyolar hızlı serverlerde bu adamların hiç mi bir ihtiyacı olmuyor.İl 32 de ittifağında kasa yapacak kimse olmayan kişilerden altın gasp edilmiyor daha öncede ticket attık yine aynı yine aynı bunun gibi daha bir sürü şey.Açıkçası Snape gitti cezalar da bitti diyebilirim. Emek hırsızlığı arttı rekabet bitti diyebilirm.
Bunun gibi birçok sorun varken ufak tefek şeylere takılmayın.
-
Dökümhaneden parşomen düşüren varmı.Bundan önceki %10 luk da bile düşmüştü bunda 6 da sıfır

-
Katılıyorum
-
Katılıyorum