Posts by ReDDewiL

7 24 bot kullaniyorum. Inanmiyosaniz aha dayiyi sorun. Claudius burada cektim 5 liraya botu vurdum hadrianin gozune gozune sonra bi baktim kelepcelemisler allah allah dedim megersem bot kullaniyomusum :Dhatta 20 saat online oluyomusum bot kullanirken 20 saat az yanlis biliyonuz geçen gorew sifirlama etkinliginde nerdeyse 3 kostum ust uste giydim kolay zor kolay seklinde 30 saati gecti 8 9 m itibar kasarken onlarda var dionysos aciklama yapabilir bu konuda :whistling:

Valla kalkisma falan yok

Ben vurunca server arasi ittifak olmaz

Nomerci vuruncada bizim ittifak icinde anlasma olmaz

Herkesin isi gucu var kimse bu kadar uykusuz kalmayi goze almaz

Onun icin suanki durum gayet normal

Şuanki tek sorun gözlerdeki kanlanma ve aşırıya kaçan kafein tüketimi

Onuda etkinlikten sonra çözeriz sıkıntı yok

işte sorun o zaten

x1 le x5 ne alaka

neden bu adamlar aynı kulvarda rekabet etmek zorunda bırakılıyor

bunu anlatamıyoruz kımseye

global oyun arenasına bakarsak şuanda bi çok oyun firması ister pay2win olsun ister freetoplay olsun oyuncuların isteklerini göz önünde bulunduruyor

nasıl desek şuanda bir çok oyun firması

oyuncuların istediği yamaları getırmeye calısıyolar

en azından istenmeyen bi oyun yaması oldugu zaman ve şikayet alındıgı zaman bunun üzerine yoğunlaşılıyor

bugun bi çok oyunda nerf buff ozellıgı var

herşey dengelenebılıyor oyuncuların aksiyonlarına göre

bu oyunda uzun zamandır dile gelen bi bot sorunu var

bunun çözümü gerçekten çok basit

bu yazdıklarım reklam olarak algılanmasın umarım yanlış bişey yazmam örnek vericem sadece

aramızda bu anlattıgım oyunun oyuncusu vardır illaki veya oynamış olan birileri

o oyunda uzun yıllardan beri gelen bi koxp programı sorunu vardı (otomatik saldırı )

adamlar baktı bunun önüne geçemiyolar

genie sistemini getirdiler

Genie ne derseniz

oyunun kendi içinde satılan bi otomatik saldırı sistemiydi

oyun baktı koxp engellenemiyor dedi madem böyle bişey istiyor oyuncular bende böyle bi sistem getiririm bunuda oyunculara uygun bi fiyattan satarım

açıkcası bu sistem çok tuttu

o kadar çok tuttuki oyuncular artık geniesiz lvl kasmamaya başladı

bu sistem hem oyunculara zaman kazandırdı hemde firmaya cüzi bi miktar para sağladı öyle çok pahalı bişeyde değildi

gladiatus zaten x5 serverları açarak bi çok oyuncuyu bot kullanmaya kendisi teşvik eder olmuş.

gladiatustada bence bu çok güzel bi şekilde uyarlanabilir

gladiatus acıkcası cok fazla para harcanan bi oyun değil .

kutsama dediğimiz zımbırtı artık gundelik verilen sandıklardan bile cıkıyor

oyuna Genie tarzı yeni bi kutsama getirilebilir

sandıklardan cıkmayan

15 gunluk 30 yakut olan veya 50 yakut gibi

hem oyuncular zamandan tasarruf etmiş olur hemde oyuna cüzi bi miktar para girmiş olur

50 yakut dedıgımız sey bugun 5lıra 10 lıra bu oyunu oynayanların veremiyeceği bi para oldugunu düşünmüyorum

kımseyi etkilemez heralde bugün bi altın malefize veriyor herkes 100 yakut

yanlış görmediysem bu oyunun Coması olan FastFooD aynı zamanda metin2 oyunununda yöneticiliğini yapıyor

metin2 de benım anlattıgım tarzda bı oyun

kendısı bu dedıgımı çok iyi anlıcaktır

bu oyun zaten oyuncusu az olan ama global olarak bi cok servera sahip olan bi oyun

Tr serverlarındada aşşağı yukarı 500 600 cıvarı bı oyuncusu var

bu sayılar oyunculara getırılen kolaylıklarla dahada yukarılara çekilebilir

veya yeni oyuncular gelmesi teşvik edilebilir . daha önce yazdıgım gibi

Ya bu oyunda oyunculara bi kolaylık sağlar, adaletli ve sistematik bi şekilde oynanabilir hale getirirler yada 3 5 yıla bu oyunda patates olur gider .

ayrıca bu oyunda ne kadar hata ve sorun varsa bütün sorumlusuda %100 yapımcı firmadır . oyunu bu noktaya getirende kendileri .

bu konuda herkes ortaya bişey atıyor

bu oyunu yapan firma x1 serverlar varken x2 yi acarak zaten haksız rekabet faktörünü olusturdu ve bi dünya oyuncu oyunu bıraktı .

oda yetmedi gitti x5 serverı actı ve oyunu darmaduman etti .

bu x5 serverlar acılmadan once anket yapılmıstı yenı acılacak server x1 mı x2 mı x5 mı olsun dıye

x5 acılmasın istedik dınleyen olmadı . bu oyunda x5 server acılırken oyun fırmasının yapması gereken tek şey bütün serverları x5 e cevırmekti.

şimdi bazı arkadaslar cıkıyor diyor x5 herkese var gelin oynayın

ne munasebet yahu

nıye adam 130 140 lvl x1 serverda yıllarca kastıgı charı

belkı bınlerce lıra yakut aldıgı charı bıraksında x5 e gecsın ?

ve neden x1 de oynarken x5 de oynayan adamla aynı rekabete ortak olsun ?

bunu soledıgımız zamanda x5 oyuncuları geriliyor düşünceleri şu oluyor doğal olarak

bizde emek veriyoruz bizde oynuyoruz . tabiki sizinde herkesin kadar emeğiniz var ona kimsenin bişey dediği yok zaten ama

x1 serverdakı 100 lvle kasılmış char

x5 serverdakı 140 lvle kasılmış charla eşittir

x1de 150 160 lvl char kasanları x5 le kıyaslamak bile saçmalık .

kaldıki 10 sene önce oyunda ne kostum vardı ne bu kadar keşif vardı nede bu kadar zindan vardı

forumdaki en büyük tartısma konusu zagrashın kalesini kim en düşük seviyede kesıcektı :)

absürd zindan taktıklerı vardı oyunda ..

şu forumda 1000 kişi varsa bu oyunun en eski 10 oyuncusundan biriyim .. ve yusuf (delly) arkadasımın dedıklerıne sonuna kadar katılıyorum .

sonuç olarak bakarsak x1 de oynayan adama nıye orda oynuyosun dıyemezsın

x5 de oynayan adamada neden orda oynuyosun dıyemedıgımız gibi . bu haksız rekabet konusunda en büyük suç yapımcı şirketindir . açıkcası bu yaşıma kadar yüzlerce farklı oyunda zaman geçirdim bu gladiatus oyunu

kadar saçma ve kalitesiz yönetilen bi oyunla daha karsılasmadım :D

Dersenizki madem bu kadar kötü neden oynuyosun hala

Dostluk ve Alışkanlık derim :)

s1 ilinde oynarken tanıdıgım ve çok iyi insanlar olan - Delly (yusuf) Helm (cenk abi )

Tardun (yakup abi ) Atam (bora abi ) - ahs1956 ( Arif abi Mekanı cennet olsun vefat etti ayrıca eflatun arena ittifagının ilk kurucusudur kendisi ) Selam olsun :)

biz TÜRK milleti alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçen bi millet değiliz maalesef :) Arada oyuna ara versekte yine başlıyoz :D bu yüzden birbirinizi çok kırmayın

zaten şuan oynayanlarda bu oyunu bırakınca Gladiatus Oyun dünyasının tozlu sayfalarında kendine bir yer bulacak . Oyunda 4 5 yıldır yeraltı guncellemesı dısında bı guncelleme gelmemıs anladıgım kadarıyla :) böyle gidersede herhangi bi cacık gelmicek ;)

Edit: Nemesis

Önümüzdeki hadrian duvarı tarzı etkinlikte ittifak içinde

1. olana 500 yakut 88tl

2. olana 350 yakut 59 tl

3. olana 150 yakut 29 tl verilicektir.

yakut ödülü etkınlık bitimi kod olarak direkt veya herhangı bi yakut etkınlıgınde tarafımca verılıcektır.

1. olan arkadaşımız ödülünü Değerinde bi fiyatla istediği bi fastfood firmasından adrese teslim olucak şekilde yemekle değiştirebilir .. ( büyük boy pizza , hamburger menu vs tarzı )

İttifak içinde Etkinliğe katılıcak oyuncuların burada etkınliğe katılıyorum yazmaları Zorunludur .. :saint:

maksat buralara katılımıda sağlamak :)

bol şans :evil: