maximálně by nestihli posledních 9 ks +
9 je celkem dost
takže začneš ve 21:00 den před eventem, nastavíš budík, v jednu nakouříš další tavení, nastavíš budík, v pět nakouříš další tavení... A přeju hezkej den v práci...
popřípadě nádhernou neděli.
Já se s tebou hádat nechci, oba víme, jak to na normálnim serveru je. A taky oba víme, proč jsme šli na 5x speed
btw: co říkáte na otevření nového 2x speedu na cz serverech :DD Doporučuju mrknout do 7mi denní síně s35
Zjistěte mi nick té dámy, která si ho vybrečela na int foru, ať vím ke komu 5x denně na návštěvu.
9 není dost , oni mají x let už náskok , než udělají 10 lvl stihnout tento event někteří i 4x mají/měli spousta času , kdyby to tak dělali každý event už dávno musí mít ty svitky a neříkej mi že to není pravda . MY jsme to za celý rok nahnali za 2 eventy pač je to hold x5 server , ale trpěli jsme pač jsme museli čekat, tito takzvaní chudáci už měli minimálně x let a pokud to nedělali poctivě to už není náš problém ale . Nádherná neděle ? ano i uterý když je třeba pokud chtějí hold svitky, já sem měl 15 budíku takže vím jak zlé to je ![]()
ohledně x2 server rád že GF zase zapnuli nový server, tohle tato hra potřebuje přeci . Pevně věřím v jejich strategii.