Posts by znniper
-
-
şiş kebap
-
-
trafik cezası

-
yüzde 40 olarak açıklanan mutlu saatler yüzde 20 olarak başladı şu anda
dikkat etmeden yapılan alımlar ne olacak? -
Display More
Arkadaşlar şimdi size bu konuyla ilgili 3 tane resim atacağım. Sanmayın ki farklı yeraltı. Hepsi aynı yeraltı girişine ait, tarihlere de bakıp anlayacağınız üzere. Sizce oyunu bırakayım mı bırakmayayım mı? Çünkü bırakmaya bahane arıyordum daha fazla bu saçmalıklarla uğraşmamak için. Sonra gladiatus neden bitti neden 3 tane online adam var? Neden acaba?
Giriş:

Çıkış:
Cepten harcanan yakut sayısı 24. 7 yakut da etkinlikten gelmiş Allah razı olsun.
Arkadaşlar rekor falan denmiş saçmalamayın beni geçebileceğinizi mi sanıyorsunuz?
24 YENİLGİ -
Arkadaşlar şimdi size bu konuyla ilgili 3 tane resim atacağım. Sanmayın ki farklı yeraltı. Hepsi aynı yeraltı girişine ait, tarihlere de bakıp anlayacağınız üzere. Sizce oyunu bırakayım mı bırakmayayım mı? Çünkü bırakmaya bahane arıyordum daha fazla bu saçmalıklarla uğraşmamak için. Sonra gladiatus neden bitti neden 3 tane online adam var? Neden acaba?
Giriş:

Çıkış:
Cepten harcanan yakut sayısı 24. 7 yakut da etkinlikten gelmiş Allah razı olsun. -
Bizim svde bi kaç aydır botçu görmüyorum bittiler sanıyordum
-
Etkinlikte ilk bölümde birinci olana kırmızı bileme taşı verilmiyor muydu? Turuncu gelme ihtimali var mıydı turuncu geldi de bana neye göre kırmızı neye göre turuncu öğrenmek istiyorum.
-
Display More
her runik kendi kostüm özelliğini aktif eder
Kabak kaftanı
Kartopu kış kostumunu
O kostumun eventlerinden 1 ini acar sadece
peki kış etkinliğinde bal kabağı kullanabiliyor muyuz?kullanabiliyorsak süper haber bu.
-
Sana acil malefiz lazımmış gibi geldi bana

Etkinliklerin aslında birbirini tamamladığını aralara girecek etkinliklerle süreç içerisinde daha net gözlemleyeceksiniz

malefiz etkinliğinden 2-3 hafta sonra kar topu etkinliği gelir bence. ittifakta da söylemiştim. ben öyle tahmin ediyorum havalar soğudu mağlum. Ocak ay'ı demek kar demek kış demek soğuk demek gidecek cuk oturacak etkinlikte KAR TOPU etkinliğidir.
kar topu etkinliğinde bal kabağı kullanabiliyor muyuz peki? kullanabiliyorsak mercurius un hırsız kaftanı kostümünün özelliklerinden mi aktifleşiyor yoksa satürnün kış giysisi kostümünden mi?
-
bende çıkmıyor hocam ad block da kullanmıyorum bir ya da iki kere çıkıp kapatınca gelmedi daha
-
keşif etkinliğinin gecikmesi söz konusu mu diğerleri gibi acaba? rahat rahat oynayabileceğimiz belki de tek gece cumartesi gecesi umarım eğitim ve zindan etkinlikleri gibi gecikme olmaz

-
Sayın adminim keşke reçete hatası yapılmasaydı dün akşam giydik zorları şimdi etkinlikte kolaydan da mahrumuz neden böyle oldu?
-
Benim yolladığım ticketta sağ altta saat falan görünmüyordu kurallarda öyle bir bilgi görmedim görsem alt kısmı kesmeden yollardım. Ticketima hala yanıt gelmiş değil ne yapmam lazım? Oyun yönetici tarafından değerlendiriliyor diyor.
Bana da aynısı oldu 3-4 defa farklı şekillerde ss alıp yolladım.Artık yeni ticket da açamıyorum

az önce açmış olduğum tickete yanıt olarak 2 ss daha yolladım aynı keşif seferinin bu sefer sağ altta saat görünüyor ama 2 saat gecikmeli gitmiş oldu. halbuki ilk ticketı 10dk bile geçmeden açmıştım bakalım ne olacak
-
Benim yolladığım ticketta sağ altta saat falan görünmüyordu kurallarda öyle bir bilgi görmedim görsem alt kısmı kesmeden yollardım. Ticketima hala yanıt gelmiş değil ne yapmam lazım? Oyun yönetici tarafından değerlendiriliyor diyor.
-
kabul ettirmek çok zor ticket i kaç farklı ss attım olmadı.En son attığıma da cevap gelmedi bi daha öğlen 3 den beri
neden zor olsun ki? yanlış yollamadıysan kabul edilecektir illa ki ama bilmiyorum belki benimki de kabul olmaz falan şimdi

-
sonunda 777 tutturup ticketimizi açtık
umarım kısa süre içinde ismimi orada görebilirim 
ayrıca bu güzel günde bu güzel etkinlik için tüm gladiatus tr yetkililerine teşekkürlerimi iletiyorum