Server 58 250 level dungeon boss defeated by Muad_Dib
Posts by TemperedByOwl
-
-
-
-
-
-
Bu parşömen sadece yansımadan mı çıkıyor yoksa diğerlerinden de çıkma şansı var mı?
hepsinden atıyor tamamen şans ben düşürmüştüm iki kere diğerlerinden
-
Sanırım oyunda en zor çıkan şey mersener, ya da benim hiç şansım yok. Mor veya turuncu olmasını geçtim, çıktığını hiç hatırlamıyorum. Kırmızı bileme taşı ve zırhlar bile çıktı ama herhangi bir renkteki mersener ısrarla çıkmamaya devam ediyor. Mersener dükkanı veya müzayede salonunda kalitelisini bulmak çok zor, şansa markette 2 tane turuncu mersener satan görüp hemen almıştım.
heryeri geliştirdiler tüccar ve müzayedeyi geliştiremediler çok fazla fikir var işleyen yok

-
100 levelden sonra turuncu
112 levelden sonra kirmizilar basliyo
eskiye gore droplarda duzenleme var tamamen sansa dusuyor 85 te iki kere biri cop 95te bir kere kirmizi dususmuslugum var
bi arkadasim 60 li levellerde kirmizi dusurmustu
-
Benim de eşya eritme konusunda aklıma takılan bir soru var. %100 arındırması yapılmış eşyayı eritmekle, daha az ya da hiç arındırma yapılmamış eşyayı eritmek arasında fark var mı?
Yani arındırması yüksek eşyanın, daha kaliteli ve fazla hammadde verme şansı var mı?
oyunun alt yapısında somut olarak kanıtım olmasada eritme konusunda çözdüğüm birşey var oda her eritmede random attığı emin olduğum 4 adet konfigürasyon var her attığınızda hangisini yakalarsanız o sonucu veriyor bunu anlatmanın tek bi yolu var isabetli bi ornek ile ;
turuncu lucius eşya eritiminde attığı dayanıklılık tentüründen örnek alalım
kırmızı: çok düşük hiç atmaz
turuncu: çok yüksek 10 15 arası atar
mor: düşük 5 10 arası mor atar
kırmızı: çok düşük hiç atmaz
turuncu: orta 5 10 arası atar
mor: yüksek 15 20 atası atar
kırmızı: yüksek 1 2 adet atar
turuncu: yüksek 10 civarı atar
mor: düşük 10 civarı atar
kırmızı: çok yüksek 3 4 arası atar buna diğer hamaddelerdende dahil eder
turuncu: düşük 4 5 tane atar
mor: yüksek 15 civarı atar
-
Zırh üreticisinde kalkan ve zırhların iki sayfa çıkarken pazar yerinde eldiven ve ayakkabınin bir sayfa çıkmasını protesto ediyorum.
-
Üstüne bassaydın bi neymiş görürdük

500 karizma 500 gücmü öyle bişiydi hoplo işe yaramıyor zaten
ya baltacı ya samnit -
-
-
-
hey! teacher leave them kids alone

-
">Biraz kötü bir montaj oldu sankim

yok be güzel olmuş eline sağlık reçete görmekten zaten ciğerimiz solmuştu birgün işe yarayacakları günü bekleyelim
yüzde 80 oranında kütüphanede altın oranı düşse aslında işe yarayabilir ittifaklar kullanabilir -
çok bişi istemiyorum sadece şu parçanın radiolarda çaldığı günlere ışınlanabilsek keşke

-
-
Tebrikler
Teşekkürler

-