Posts by Coz
-
-
-
-
-
-
-
-
Mada, nu au dat si o data pentru cand vor inchide jocul?
Nu de alta, dar cred ca ar face mai mult bine decat pana si fuziunea:))
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sa fim seriosi, avem nevoie de ceva sa ne mai sporasca cheful de joc...toate sv mor incet
Si nu vorbesc de slabii astia ce alcv decat sa foloseasca un hack toata ziua nu fac...si sper sa nu-mi spuneti ca astia nu folosesc un hack toata ziua ca va arat 1.2miliarde aur furat dp slabii astia...
Anto, ne spui si noua dce s-a suparat gasca pe tine?
Si-au dat seama dabia acm ca ar tre sa ii fi banat permanent pe toate conturile pe Klauss/exe? (Pss, nu va mai saturati ma sa botati? ce va iese din jocul asta daca doar botati? va simtiti bine la sf de zi ca n-ati realizat nimic alcv decat ce face un program?)
Va lasati toti gramada de x1, va e frica ca va lasa in urma si tre sa incepeti pe toate sv de x5, poate reusiti cv? tot niste ferme sunteti overall...(stiu ca veti incepe sa ma atacati cativa dintre voi mai in forta acm...klauss/exe...nu-i stres, noroc cu viteza ca v-a ajutat sa ma intreceti ca sa ma puteti bate...dar nu uitati, ati contribuit toti la 1.2mld si o veti face in continuare:D)
Ati observat cat de inutile sunt serverele astea de viteza?
uitati un exemplu bun: Vic...jucator bun pe x1, s-a apucat de viteza...a crescut pe sv acela pana a cam abandonat ambele servere...
sv astea de viteza, doar va iau banii, va vand un bot facut tot de gladiatus si atat...sv-uri de nimic
probabil imi va sterge un GO post-ul sau imi va da ban sau alte d-astea, macar daca v-a citit o pers totul, ff bine, poate voi incepe cv p-aici (mai multa ura pt ca v-am tot furat banii)
-
Memo, altceva decat sa te lauzi cu niste onoarea 100% garantata de un sef pe care il bati cu sansa de 100% si niste aur investit degeaba, faci?:))
Noobgirl...daca chiar nu-ti convine jocul asta, de ce il mai joci? Altceva decat sa te plangi constat ca esti depasit de joc, nu faci...poate ar fi cazul sa intelegi ca nu este de tine, lasa-l, iti face rau
-
-
Si cati dintre ei joaca corect?