Co jsem tak koukal, tak vypadl server CZ10 a CZ14....už to ale jede, s tím, že nejspíš rozjeli zálohu z osmé hodiny ranní...
Posts by kural
-
-
V těžkém podstvětí ti to vezme náhodný bod ze statů, když život klesne na nulu v lehkém nebo středním podsvětí, tak tě to z podsvětí vyhodí....
-
-
Už od dob, kdy jsem začínal hrát, tak byl limit na útočení cca 9-10 lvl, takže s tím, že je o 9 lvl vyšší nevidím žádný problém...a neřekl bych, že 15k je veľa zlata...naštve to, ale o tom ta hra je, příště více štěstí s rychlejším překládáním zlata

-
Bonus +30% na nalezení předmětu by měl být k ničemu pokud máš už zapnutý kostým z podstvětí.
Oranž a červené věci začínají spíše padat až v británii, tj, 120. lvl. Do tý doby padají spíše jen vzácně...
-
Mělo by to být takhle:
(Tvoje charima*tvoje dovednost)/(10*nepřítelova inteligence*nepřítelova obratnost)*100 -
Na výběr soupeřů mají vliv tvé staty, takže pokud máš dobře potrénováno, tak ti to vybírá soupeře, kteří mají potrénováno podobně a proto tam můžeš mít o 10 lvl vyšší hráče...
-
Ano, pokud takhle srovnáš antoniovo a gaiovo zbraň, tak antoniovka má lepší poškození, ale také je o 2 lvl vyšší...já osobně dávám přednost gaiovo věcem na zbraně, protože je můžu kovat dřív než antoniovo, ale pro ostatní přeměty kovu antoniovky právě kvůli lepším statům...
A pokud vím, tak kovadlina takhle nefunguje, zlatá kovadlina ti nepřidá +30% červené, ale vylepší ti 30% surovin vložených do kovárny na lepší kvalitu, takže je ideální hodit do kovárny všechny suroviny černvené...