Posts by Potroha


  Szia grandpeti,


  a kérdésedet éjszaka tetted föl, én pedig a mai napon épp most értem haza. Mivel itt önkéntes ügyfélszolgálat működik, ezért ez az oka annak, ha nap közben nem kapsz választ.


  Mindemellett pedig most ellenőriztem az összes fizetési módot, és mindegyik működik nálam. Mivel a kérdésed nem tartalmazza, melyik fizetési móddal van problémád, ezért nekem nincs is lehetőségem tovább nyomozni ezt. Mivel egyedi problémáról van szó, kérlek nyiss egy jegyet, amennyiben továbbra is fennáll Nálad a probléma.


  Thalvith és Shaiyla a fórumot moderálják, nem feladatuk az egyéni fizetési problémák okainak kinyomozása, ezért természetes, hogy nem kaptál Tőlük választ akkor sem, ha már olvasták az írásodat.


  Köszönöm türelmed és megértésed! :)


  Biztos megint kommunikációs hiba!

  Nézd el nekik! ;)


  Az miért van hogy cervisia lemarad,eventről késve kapunk értesítést,kosztümfeszt elkezdődik és véget is ér de a tiltásokat a játékosok egyből megkapják?

  Mi nem tudunk arról, hogy bármilyen hiba csúszott volna a Cervisia jutalom kiosztásába, az pedig teljesen érthetetlen számomra, milyen összefüggés van rendezvény jutalmak automatikus kiosztása, alkalmi belső kommunikációs hibák és a szabályszegő játékosok szankcionálásának sebessége között. (Nincs.) Azt szintén nem értem, miért tünteted fel negatív eseményként azt, ha a szabályszegő játékosok megkapják a büntetésüket. Hiszen a közösség közös érdeke az, hogy a szabályszegő játékosok visszaszorításra kerüljenek. Tehát ha úgy gondolod, hogy elég gyorsak vagyunk a szabályszegő játékosok szankcionálásában, azt csak pozitív visszajelzésként tudom értékelni.


  Szép napot! Véget ért az event ,a " Cervisiát " nem kaptam meg !!! Megkaphatom , vagy induljak el a bürokrácia útvesztőjében és nyissak jegyet?l

  Szia ordogi,


  természetesen ha nyitsz egy jegyet, akkor kinyomozzuk, hogy hova tűnt a Cervisiád. Ugyanakkor nem tudok egyetérteni abban, hogy a jegyrendszer a bürokrácia útvesztője lenne, hiszen a folyamat abból áll, hogy nyitsz egy jegyet, mi pedig válaszolunk rá - nem küldünk hivatalról hivatalra. ;)

  Szia grandpeti,


  köszönjük a kérdéseket.


  1) A rendezvény belső kommunikációs hiba miatt nem került időben kihirdetésre. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt.


  2) A kitiltott játékosok listája már nem elérhető nyilvánosan.

  Quote from Notorious

  Teljes mértékben egyetértek a felettem szólókkal. Miért nem kapunk válaszokat? Egy fórumnak nem így kéne működnie, egy normális fórumon az ember választ kap a kérdéseire.

  Miért nem lehet újragondolni a szerverek összevonását?

  Minden kérdésre válaszolunk itt. :) A visszajelzések és panaszok helye azonban nem ez a téma.


  A Te kérdésedre itt válaszoltunk már korábban. Ha több általános kérdésed van, ami már sok játékos fejében megfordulhatott, akkor nagy valószínűséggel azokra is fogsz itt választ találni.


  Quote from Fortisima


  Hibás döntések tömkelege ;kik a felelősek ?

  Nem pontosan értem, milyen választ vársz erre a kérdésre. Az illető Gameforge alkalmazottak neveit? Arcképeit? Lakcímüket? Miért?

  Egyszerűen nem fair, hogy nem megválaszolható kérdéseket teszel fel, aztán reklamálsz, ha nem kapsz választ. ;)


  Valószínűleg valaki véletlenül a rendezvényt lezáró parancsot időzítette be az elkezdése helyett - ilyen hibát viszonylag könnyű véteni. És amíg emberek csinálnak dolgokat, mindig fognak hibázni is. Ez sajnos így működik.


  Quote from ordogi

  Mint írtam, aki nem játszik annak halvány fogalma sincs a játékról, nem követi a játékot . Csak így fordulhatott elő, hogy aki írta a Hirekben, hogy vége a kosztümfesztiválnak azt se tudta miről van szó.

  A rendszer által automatizáltak azok az üzenetek, melyek a rendezvények kezdetekor és befejezésükkor jelennek meg.


  Quote from Fortisima

  Hátrány a kovácsolásoknál ;2-10 % siker mellett gombamód szaporodnak (s23 pl )

  olyan felszerelések fegyverek amiknek elviekben nem lenne esélye ( nyersanyagilag s2 -ön május 40 ben sem lesz a szerveren ennyi pokolkő pl )már ha figyelembe vesszük ,hogy arany malefica mellet 98% on rendszeresen buktat a rendszer !

  Ezeket a panaszokat többször megvizsgáltuk, és minden alkalommal azt a választ kaptuk, hogy a normál és speed szerverek beállításai (a sebességen kívül) azonosak.

  Kedves Játékosok!


  2019. augusztus 26. és augusztus 27. között a következő bónuszok kerülnek majd aktiválásra egy mikroevent keretében:

  • +40% arany zsákmány az expedíciókon
  • Nincs állapot romlás

  Majd augusztus 29. és augusztus 30. között szintén egy mikroevent kerül aktiválásra, mely ideje alatt az alábbi bónuszokat élvezhetitek ki:

  • +20% esély kovácsolást segítő tárgyak zsákmányolására

  Jó szórakozást kívánunk!

  A Gladiatus Csapat

  Visszaadtátok a "bónusz tárgyakat" oké, de akik nem hittek ebben, és ellőték az aranyakat gyakorlásra 63%-on, az arany melafikákat a nem sikerült kovácsolásokra a kevesebb %-al, Ők nem kaptak vissza ebből semmit, azt mikor és hogyan kárpótoljátok?

  Általában sajnos nem tudjuk a játékosokat kárpótolni azért, mert hisznek vagy nem hisznek dolgokat, és emiatt hátrány éri Őket. Ha visszaállítottuk volna a játék állapotot egy korábbi időpontra, azzal sokkal több másik játékos került volna igazságtalan hátrányba. Én úgy gondolom, a játékosok szempontjából a lehető legjobb forgatókönyv valósult meg általánosságban.

  Kedves Játékosok!


  A holnapi nap folyamán (2019. 08. 22.) a tervek szerint egy új speed szerver indul, melynek sebessége ötszörös lesz.


  Hogy még gyorsabban menjenek a kezdetek, az új szerveren az alábbi mikroevent kerül aktiválásra egészen 2019. 08. 24-ig:

  • +50% tapasztalati pont
  • +50% expedíció pont regenerálás
  • +40% arany az expedíciókon
  • -20% gyakorlási költség


  Jó szórakozást kívánunk!

  A Gladiatus Csapat

  Sziasztok,


  köszönjük a jelzést, továbbítottuk a problémát.


  Minden bizonnyal hamarosan javításra kerül.


  Köszönjük szépen türelmetek.

  Kedves Játékosok!


  Szerdán, vagyis augusztus 7-én ismét egy verzió frissítés érkezik majd, ez a 4.0.0-pl1 verzió lesz.


  A változtatással javításra kerül egy hiba a szerverek közötti harcokkal kapcsolatban.  A verziófrissítés terv szerint 11:00-kor veszi majd kezdetét.


  A Gladiatus Csapat

  Abban az esetben is fennáll ez a probléma, ha az AdBlocker bővítményetekben kikapcsoljátok a reklámok blokkolását a gameforge.com oldalon?

  Továbbítottuk a panaszokat. Egyébként pedig teljesen megértem, engem is valóban rendkívül zavarna, ha megjelenne egy olyan ablak, amit előzőleg már bezártam.


  Köszönjük szépen a türelmeteket.

  Lobby - GyIK


  Mi az a Lobby?
  A Lobby az új felhasználói fiók menedzselési rendszerünk a felhasználói oldalon. Ennyi az egész!


  Továbbra is bejelentkezhetek majd a nevemmel?

  Nem, mielőtt a lobby elérhetővé válik nektek, megváltoztatjuk a bejelentkezési folyamatot. A jövőben az e-mail címetekkel vagy a Facebook azonosítótok segítségével jelentkezhettek be.  Elnevezések


  Játékos fiók:
  Eddig a fiókokat az egyes játék világokban egyszerűen csak fiókoknak hívtuk, de most az egyértelműség kedvéért játékos fiókként fogunk rájuk hivatkozni. Így egységesebb, és segít különbséget tenni a játékos fiókok és a Lobby fiókok között.  Lobby fiók:

  A Lobby fiók a fő fiókotok, amivel bejelentkeztek a Lobbyba, ahonnan elérhető az összes játékos fiókotok. Épp ezért fontos, hogy biztonságban tartsátok a Lobby fiókotok adatait, és ne osszátok meg őket senkivel.

  Lesz más lehetőség is bejelentkezni külön csak egy játékos fiókba?

  Ezentúl csak a Lobbyn keresztül tudjátok elérni a játékos fiókjaitokat.  Hogyan tárolja majd a Lobby az összes Gladiatus fiókom?

  Ha megérkezik ez a fejlesztés, az összes Gladiatus fiókotok, mely azonos e-mail címmel és jelszóval rendelkezik, összevonásra kerül egy Lobby fiókba.


  Hogyan vonhatok össze további játékos fiókokat ugyanabba a Lobby fiókba?

  Ha több játékos fiókotok van ugyanazzal az e-mail címmel, de különböző jelszóval, akkor ebben az esetben létrejön egy Lobby fiók, amikor beléptek az első játékos fiókotokba. Ezután, ha megpróbáltok bejelentkezni egy másik játékos fiókba, amihez ugyanaz az e-mail cím, de különböző jelszó tartozik, akkor "hibás belépési adatok" hibaüzenetet kaptok. Ebben az esetben kérjük használjátok az elfelejtett jelszó funkciót az összes játékos fiókotokhoz, ami ahhoz az e-mail címhez tartozik. Ha a jelszó megváltoztatásra került, akkor mivel már ugyanaz az e-mail cím és jelszó tartozik a játékos fiókokhoz, ugyanannak a Lobby fióknak lesznek a részei.


  Megjegyzés: Nem szükséges új/különböző jelszót használnotok az elfelejtett jelszó funkció használatakor. Használhatjátok azt a jelszót is, ami a Lobby fiókotok jelszava.  Van egy Lobby/Játékos fiókom egy másik e-mail címmel, hozzácsatolhatom a már létező Lobby fiókomhoz?

  Az első Lobby verzióban nem lesz lehetőség Lobby fiókok összevonására, ugyanakkor tervezzük ennek a lehetővé tételét jövőbeli verziókban. Ha azelőtt bejelentkeztek a játékos fiókotokba, MIELŐTT a Lobby aktiválásra kerül, még meg tudjátok változtatni a játékos fiókjaitok e-mail címeit ugyanarra az e-mail címre, így egy Lobby fiókotok lesz az összes játékos fiókotoknak.


  Csak egyetlen közösségen belül kerülnek összevonásra a játékos fiókjaim?

  Nem, összegyűjtésre kerül az összes létező játékos fiókotok minden Gladiatus közösségből és minden nyelvű verzióból, ahol ugyanazt az e-mail címet és jelszavat használjátok.


  Milyen nyelvű lesz a Lobby fiókom?

  Egyelőre a Lobby fiókhoz nem tartozik nyelv. A Lobby nyelve attól függ, hogy milyen nyelvű közösségben próbáltatok bejelentkezni. Például, ha a hu.gladiatus.gameforge.com címet nyitjátok meg, akkor a Lobby magyarul fog megjelenni.  Megváltoztathatom a Lobby nyelvét?

  Igen. Ezt megtehetitek, ha a böngésződben annak a közösségnek az oldalát nyitjátok meg, amilyen nyelvet használni szeretnétek. Például, ha spanyolul szeretnétek játszani, akkor az es.gladiatus.gameforge.com oldalt kell megnyitnotok.  Hol lesznek most a játékos fiókjaim?

  A Lobby fiókba való bejelentkezés után, a Lobby kezdőoldalt fogjátok látni. A "Játssz" gombbal beléptek magába a Lobbyba, és látni fogjátok a játékos fiókjaitok listáját. Az "utoljára játszott" gomb rögtön abba a játék világba visz, amelyben utoljára játszottatok.  Az első Lobby verzióban a "Fiókjaid" rész az alábbi információkat fogja mutatni minden játékos fiókról:

  • Provincia (szerver)
  • Ország zászlója
  • Sebesség
  • Nicknév
  • Gomb a játék indításához

  A játékos fiókok sorrendje az aktivitásuktól függ. Az a játékos fiók kerül a lista elejére, amivel legutóbb játszottatok.  Hogyan regisztrálhatok új szerverekre?

  A "Fiókjaid" rész alatt találtok egy "Játék kezdése új szerveren" részt, ahol megtaláljátok a 4 legújabb szervert. Ha az összeset szeretnétek látni, csak kattintsatok a "mutasd mindet" gombra, ahol a nyelvet is változtathatjátok. Mindkét lista az alábbi információkat tartalmazza:

  • Provincia (szerver)
  • Ország zászlója
  • Kategória
  • Milyen régóta indult a szerver
  • Gomb a játék indításához

  Játszhatok párhuzamosan több játékos fiókkal, amik ugyanahhoz a Lobby fiókhoz tartoznak?

  Igen. Minden játékos fiók új ablakban fog megnyílni, a Lobby fiókokhoz tartozó fül pedig nyitva marad.

  Gladiátorok!

  Hamarosan hozzáférhettek a lobby-hoz minden jövőbeli dicsőséges győzelmetekhez Rómában. A következő előnyök várnak rátok:

  • Azonosító áttekintés: Hozzájuttok a frissítések és események minden fontos részletéhez, valamint területhez az olyan események részére, mint szerverindítások és évfordulók.
  • Nyílegyenesen a játékba: Egyetlen kattintással hozzáfértek valamennyi azonosítótok áttekintéséhez, vagy rögtön visszaléphettek az utoljára játszott játékotokba.
  • További világok: A játéksávon láthatjátok azokat a böngészős játékokat, melyek a lobby-hoz vannak rendelve – garantált a gyors belépés!
  • Belépésetek: A jövőben Facebook azonosítótok használatával is be tudtok majd jelentkezni.


  Éljetek a mának – hadd zengjen az aréna!

  A Gladiatus csapat

  Szia Szej93,


  sajnos azt kell mondanom, hogy nem várható visszajelzés erről. Ha az illetékes munkatárs úgy gondolja, hogy ez egy hiba lehet, akkor kivizsgáltatja, és ha tényleg hibásan működik valami, amit ki kell javítani, akkor döntenek a javításáról, és majd egyszer csak értesülhettek róla a változások jegyzékéből.


  Tudom, hogy ez elég szörnyűen hangzik, de sajnos nincs kapacitás minden játékos kérésének / kérdésének kivizsgálására és külön válaszüzenet írására. De nem gondolom, hogy ez valaha másképp működött volna, és ennek ellenére is a játék sok változáson és fejlesztésen esett át a kezdetekhez képest, és a hibák is kijavítódtak idővel.


  Sajnálom, ha csalódást kelt az írásom.


  Üdv,