Posts by Potroha

  Szia Trax_01,


  kérlek engedd meg, hogy én válaszoljak.


  Az alvilág egy olyan funkció, ami a magas szintű játékosok számára elérhető. Ez azt jelenti, hogy aki odáig eljut, már viszonylag hosszú ideje használja ezt az alapvetően ingyenes szolgáltatást.


  Most tekintsünk el attól, hogy a rubin találására a játékban is van lehetőség, illetve versenyeken is lehet nyerni. Ha jól számolom, akkor 10 rubin körülbelül 120 forintba kerül, ha valaki egy kedvező csomagot vásárol. Ez kevesebb, mint egy reggeli kávé vagy egy péksütemény ára. Az emberek gyakran ennél sokkal több pénzt áldoznak a hobbijaikra.


  Ezzel szemben egy ilyen online játék fenntartása nem olcsó mulatság. Fizetni kell az üzemeltetési költségeket, illetve mindenkinek a bérét, aki a játékkal foglalkozik, legyen az rendszergazda, termék igazgató, community manager, marketinges, jogász, stb.


  Ennek ellenére mégis megvan a lehetőséged, hogy ingyen használhasd a játékot, de ebben az esetben persze a játékmenet nehezebb.


  Hogy a kérdésre válaszoljak, az én személyes véleményem, hogy ez így teljesen rendben van. Ez egy üzleti modell, az ingyenes játékok így működnek, és termelnek bevételt. Remélem, sikerült rávilágítanom néhány dologra, és így jobban megérted a másik oldalt is.

  Kedves Közösség!


  A holnapra tervezett karbantartást technikai okokból el kell halasztanunk. Így emiatt a következő karbantartásra május 23-án (csütörtökön), 10:00 óra körül kerül sor.


  A Gladiatus Csapat

  Sikerült végre belehallgatnom az idei Eurovision dalokba.


  Eddig San Marino


  és Spanyolország


  produkciója nyerte el a tetszésem legjobban.


  De lehet, hogy kihagytam valamit, vagy valami jobban megtetszik a döntőben. Addigra mindig szoktak kicsit csiszolódni, és a látvány sem mindegy. ^^

  A tekercs találására +10% esély van a mikroevent leírása szerint, és nem pedig 10%. Ez számomra azt jelenti, hogy az alapértelmezettnél (ami ismeretlen) 10%-kal több, nem pedig azt, hogy átlagosan minden tízből egyszer tekercset dob.


  Szerk.: A leírások alapján könnyen elképzelhető, hogy tévedek. ^^ Utánakérdezek.

  köszi a választ, akkor ezek szerint nincs hivatalos infó, arra mennyi időn belül érkezik válasz egy adott időpontra leadott kérdésről? Várok tovább... Köszi

  Nem, nincs ilyen, minden jegyet olyan gyorsan válaszolunk meg, ahogy csak tudunk. Lehetne magunknak kitalálni valamiféle határidőt, amit indokolt esetben kétszer meghosszabbíthatunk, aztán jól megbüntetjük magunkat, ha nem sikerül betartani - mint ahogy általában a hivatalokban működik. De én ennek nem látnám értelmét és szükségét. ^^

  Quote from Valerius

  - mi változott konkrétan a 3.1.4. verzióban? esetleg képekkel is kisegíthettek, mert pl a voxban meghírdetett fejlesztés úgy tűnik, hogy elkerülte a figyelmemet

  Én megnéztem, és látom, hogy most már tudom szerkeszteni a saját hozzászólásaimat az egyesületi fórumon. Nálad ez nem működik? Kérlek, nyiss egy jegyet, ha továbbra sem látod a lehetőséget.

  Quote from Valerius

  - milyen változásokat, újdonságokat hozott a 3.1.5. verzió? mert sajnos a 3.1.5 verzió forradalmi újításai is elkerülhették a figyelmemet.

  Nem hozott forradalmi újításokat. :) A 3.1.5 verzióban néhány háttérbeli változtatás történt, amik nem érintették a játékmenetet.


  Quote from Valerius

  Igazából nem arra vagyok kíváncsi mit nem tudtok, és miről nem tájékoztatnak Titeket (amit pár percen belül meg tudnátok írni válaszként), ezért azt kérném hogy inkább pár nappal később válaszoljatok a kérdésekre, és ne a 100x leírt "nem-tudjuk" tartalmú tipus-választ adjátok

  Quote from Cornelius

  2017-ben sok minden be lett ígérve... mind a két részről (speed, normál szerverek) rengeteg panasz érkezik és nincs változás!!! Mikorra várható előrelépés illetve várható-e bármi azokból a beígért dolgokból?
  Mert a mostani változások, frissítéseknek semmi köze, a beígért újításokhoz!!!

  Köszönöm előre is válaszokat!


  Az nem úgy működik, hogy mi megmondjuk a Portfólió Menedzsernek, hogy mikor adjon ki hivatalos közleményt a játékkal kapcsolatban. Annyit tudok tenni, hogy ismételten jelzem, hogy a felhasználók részéről komoly igény van a tájékoztatásra a jövőbeli tervekre vonatkozólag.


  Quote from Cornelius

  Ekkor nyitottam jegyet:2019-03-04 19:17:41

  A jegyet kezelte: CoMa.

  Mikorra várható válasz?

  Nem tudom. Elképzelhető, hogy túl nehezet kérdeztél, és Neki is utána kell járnia a válasznak, vagy másoktól információt beszereznie, és ezért kell a megszokottnál tovább várnod a válaszra? :)

  Szia -Crassus-,


  ez a reklám elvileg csak néhány óránként egyszer jelenik meg. Én nem látok a Centurio leírásánál semmit, ami a reklámok megjelenésével kapcsolatos volna.

  Nekem volna egy olyan kérdésem,hogy a mostani keresztrejtvény versenyen kapott kuponokat mikor kapjuk meg és hogy a nyeremények milyen időintervallumban szokott eljutni a játékosokhoz. Ebben bele értem hogy nem csak ez a dolguk a moderátoroknak de kb. ez mennyi időt vesz igénybe?

  Köszönjük a kérdést!


  Ez a folyamat még több emberen is keresztül megy azután, hogy a verseny lebonyolításáért és értékeléséért felelős csapattagok meghatározták a verseny nyerteseit. Tehát sajnos az a helyzet, hogy az időtartam függhet szabadságoktól, német szünnapoktól, aktuális munkamennyiségtől, hétvégéktől, a levegő páratartalmától...


  Általánosságban a jutalmak kiosztása nem szokott tovább tartani, mint 1-2 hét a verseny lezárásától számítva.

  Hi,


  it seems there is a typo in the following text:

  Quote

  Követező pont: $variable

  Instead it should be: "Következő pont: $variable"


  It might have more than one occurrences.


  Thank you in advance.


  Best Regards,

  Potroha

  Images

  • hu_gl_next_action_point.jpg

  10x támadott egy napon. Még is, hogy?!

  Kérlek, nyiss nekünk erről egy jegyet, így meg fogjuk tudni erősíteni, hogy mi történt, és információkat kérni a fejlesztő csapattól, amennyiben szükséges.


  Quote from ordogi

  A tévedések elkerülése érdekében kérdezem,: az arénák - többes szám - a provinciára is vonatkozik, vagy megint fordítási hiba?

  Valóban helyesen csak aréna. Javítottuk a kiírást. Köszönjük szépen a jelzést!

  A Gameforge több ezer játék szervert üzemeltet, és ezek nagy részét érintette a mai leállás.


  Kompenzációként a rendezvény 1 nappal meghosszabbításra kerül minden szerveren.


  A témát lezárom.

  Én megértem, hogy új szerverek helyett inkább új tartalmat szeretnétek a játékba, de ez a két dolog egymástól független. Vagyis a fejlesztők nem tudnak előbb elkészülni új tartalmakkal akkor sem, ha nem indítunk több szervert.


  A kérdésem tehát itt az volt, hogy ha Ti dönthetnétek arról, milyen sebességű legyen egy új szerver, akkor mit preferálnátok Ti a legjobban?

  Szia -Crassus-,


  nem pontosan értem az érvelésed - a magasabb költségű fejlesztéseknél a 30% kedvezmény ugyanolyan mértékben érvényesül, mint a kisebb költségű fejlesztéseknél. Kérlek, ki tudnád fejteni, hogy szerinted a magasabb épület szintek miért indokolják a kedvezmény maximális százalékának megemelését?