acaba serverler mi birleşecek
Posts by 1907
-
-
Lobi sistemi ile hesap devri kaldırıldı
-
4 Nisan'da başlayacak
-
3095
-
Gladiatus çok güzel bir oyun ve gameforge çatısı altında bir çok bu tarz oyun var. Neden reklamı hiç metin2 oynayan bu oyundan haberi yok. Ve neden iller birleşmiyor daha aktif bir oyun olmaz mı?
GF'nin ana oyunu (daha çok ağırlık verdiği, önemsediği, veya nasıl anlarsanız) Metin2.
Gladiatus oyununun oyuncuları sürekli sabit gibi düşünülebilir; şu şekilde yani ara ver ve tekrar başla.
Ara verip başlayan ve başlamayan olarak düşünürsek, başlayan yeni ile başlar, başlamayan il birleşimi bekler başlar veya başlamaz.
Az çok oyuncuların tarzını anladıysak, ve yeni başlayanlar veya devam ederek başlayanlar aslında reklamlarını kendi yapıyor, çünkü arkadaşlarını getirerek oyuncu kazandırıyorlar. Bu sürekli böyle oldu, neden GF ayrı bir reklam yapsın?
Ayrıca reklamı zaten kendi oyuncularına (GF client üzerinden) reklam yapıyor. Çünkü bütün oyunlar orada yayınlanıyor.
İl birleşimi kısa süreli hareketlilik ve premium satışı sağlar. Kısa sürede yapılacağını öngörüyorum
-
1907 Teşekkür ederim aslan kardeşim,video içinde ayrıca teşekkür ederim eline sağlık.
rekor için senin ellerine sağlık abi
-
Tebrikler, canımdan öte sevdiğim can abim. Bu ana tanık olmayı uzun zamandır bekliyordum
-
lucius gaius ıcho parsomenler ıcın kac kere dökümhaneyi kullanmamız gerekir
tamamen şansa bağlı
-
-
-
-
il 32'de mecburiyet parşomen alınır
oyun içi StealthT hesabına ulaşabilirsiniz.
-
Böyle alevli elektrikli teknolojik şeylere bayılırımda
kaçak yapıp alev almış trafo.jpg
-
ittifakta uçan anka kuşu kılıcımı kaptı kaçtı ittifak yetkilileri müdahele etti sağolsun
-
Sevgili günlük, bugün beni ciddiye almadılar
Kankam bu ağlayan kediden bişiler yap
-
gratius
elma mı muz mu ?
-
ken
yakut mu ham mı ?
-
Ben bile hatırlamıyorum nan bu nasıl hafıza :F
unutmam ben
-
fazla da işte ban yemeden bugüne gelen en eski hesabım o
Eski günlerin hatırına yapılır o zaman bir şeyler :o
senin hesabını hatırlıyorum Okabe idi nick
-
Oyundaki onuncu yılın mı :roll
fazla da işte ban yemeden bugüne gelen en eski hesabım o
sene başı 11.7 level almış birde utanmadan imza istiyor...
x1 ama .sss