Posts by Trax_01

  Az jár igazán jól aki semmit se csinált :)

  Nem bukott semmit, de nyerni nyer. Ha előbb kijön a hír később alvilágozom, de ez van, minden nem jöhet össze.

  Akinek volt régi nyúl, tök a tarsolyában és kárba veszett, na azt semmi se kárpótolhatja. Sajnálom a játékosokat, de csak nevetni tudok az egészen. Még is mit vártatok?! Mikor működött bármi is hibamentesen?!


  A GF-nek rubin mentes játékot kellene biztosítania minden megmaradt játékosának legalább egy évre, de még talán az se feledtetné azt a sok szívást, amit az elbénázott lépések tömkelege hozott nekünk.

  Sziasztok. Előljáróban annyit, hogy az újítás olyan lett, mint amit a GF-től várni lehetett. Egy szóval ******. Telefonról játszom és a karaktereim között alig tudok váltani. Törlöm a qukikat, újra indítom a böngészőt (firefox) és akkor talán nagy kegyesen visszajutok a játékba. De ez esetenként 5-10 perc vagy extrém esetben több időt is igénybe vehet.


  Nem mondom, hogy többet vártam, mert az nem lenne helytálló.


  €dit by Shaiyla:
  Szóbeli

  Az én tapasztalatom amióta beléptem a 120-as szintet azóta napi 2-3 piros esik és minimum 10-15 nari.

  Ami nekem nem tetszik, hogy alvilági tárgyak amik nem akarnak kék színűn kívül más.

  Gondolom min. 5x sebességű szerveren játszol.


  Amit te egy nap alatt begyűjtesz, az nekünk 1/2 év alap hangon.


  Sebaj. A játék tökéletesen kiegyenlített.


  Üdv.: Trax


  (Nem tőled sajnálom félre ne értsd)

  8 vereség saját magam ellen. Több esetben még találatot se tudtam bevinni szóval a tükörképem nagyon tud valamit. Miután magamon átjutottam 2x kaptam ki.


  3 mozgékonyságot felhasználva lett meg a ruha. Ami jó, hogy volt, csak egy bökkenő van vele, kb. 1 év után sikerült pörgetni :)

  Sajnos nem vagyok jogász és gyakorlatilag kvázi semmi sincs a kezünkben, mert a játék működése titkos. A forráskódokhoz halandó soha nem férhet hozzá.


  Ha kézzel fogható bizonyíték lenne a kezünkben azt mondanám pertársaság és per. Gdolom az aktív játékosok nem keveset költöttek már a játékra.

  Szej93 én is szeretném megköszönni, hogy jelezted a szervereteken tapasztalt drasztikusnak tűnő változásokat, egyúttal rávilágítottál az oly régóta tudott és kifogásolt szerverek közötti különbségekre.


  De most nem is ez a lényeg.


  A GF valamennyi játékost folytatólagosan megkárosít. Kérdés ezt meddig tolerálja még a játékos közösség?! :/


  €dit by Shaiyla:
  Áthelyeztem.

  Picit kezd félremenni a beszélgetés. Szerintem egyik fél se kérte, hogy a másik tátgytalálasa, játék élménye romoljon.


  Egyenlőséget kértünk ez tény. A kivitelezés a GF dolga. Ezek szerint a megoldás kivételesen gyorsan jött a részükröl :P

  A trükkök mit sem segítenek. Magunktól simán 3-5 vereség / próbálkozás. Személy szerint ki is lépek 3 vereség után, mert rubint nem költök az alvilágra. Pláne, hogy semmi előnyöm nem származik belőle, mert még narancsot se nagyon kapok DP ruhában.

  Érdekesen pont akkor történt változás a dropban, amikor a normal sebességű játékosok visítva jelezték nektek a különbséget a drop rátában.

  A lassabb szerverek nevében ezt kikérem magamnak. Az, hogy a vélt egyenlőtlenségeket normál keretek között jelezzük úgy gondolom helyén való és rendben is van.


  Ami pedig a droppot illeti. Oké, hogy Te teszem azt 5x sebességű szerveren játszol, ahol elvárás, hogy minden 5x olyan jó is legyen, de ha a normál szervereken 0 piros esik akkor úgy gondolom logikus, hogy a speed szerveren is 0 essen. Hisz minden 5x jobb nálatok, de 0 x 5 az még mindig nulla.  Magad is leírtad mennyi pirosat kaptál napi szinten. Sokaknak ez 1 - 2 év alatt se jön össze!


  Szerintem szállj magadba és maradj csöndben, még ha a problémáról nem is te tehetsz!