Mindenképpen jó lenne egy szerver összevonás vagy egy provincia piac
[mod='Dirnon'] Áthelyezetem [/mod]
Mindenképpen jó lenne egy szerver összevonás vagy egy provincia piac
Gratulálok. Nekem megint semmi. Egyetlen egy tekercs se jön, igaz nem is aktiválok már áldásokat, mert totál felesleges.
A GF a nem törődöm, lesz@rom stílusával ezt érte/éri el.
Csak a sötétség ami hiányozna, de nem akar összejönni.
Alvilági tárgyak hiányában nincs mit kohózni, de sebaj.
Gratulálok a szerencséseknek
Egyetlen egy tekercs se jött a kohókból. Expedíción 1 db-ot kaptam egész nap.
Pontosítanék, az imént olvadt egy tekercs. A neve Tekercs és 2 fürgeséget ad. Köszi GF, csak így tovább 👎
Ti kaptok tekercset, mert nekem nem jön több, mint normál napokon.
Se alvilágban se expedíciókon.
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy miként lehetne dobókockán kívül mást is kipörgetni?! Próbáltam telefonról, laptopról, ie, chrome, vagy mozilla böngészővel is. Az eredmény ugyan az. Dobókocka....homokórának vagy 100% életerő italnak jobbanörülnék. Öltözékről vagy áldásról nem is álmodom már.
Trax-al nincs egy aktív áldásom se, de kaptam tekercseket.
Ami meglepetés volt, közepes alvilágban kaptam egy Arpagius tekercset Hydratol. Alvilági tárgyakból olvadt egy Aulus, rombolás és egy Sebastianus
Obamával átmentem ma Germaniaba es a halál lovag adogatott tekercset és kohóból is jött egy - kettő.
Csak pechem volt az első napon. Megesik. A mai nap kárpótolt.
[mod='Shaiyla']Áthelyeztem.[/mod]
Tisztelt Team!
Szeretném jelezni, hogy a ma indult micro event keretében egy db tekercset se kaptam expedición holott elvileg erre minden esély adott lenne.
""Az istenek áldása ránk száll!
07.12.2019 00:00
A római emberek imája meghallgatott, és elnyerték az istenek kegyét. Ennek jegyében minden játékos áldásokban részesül 09.12.2019 23:59-ig.
S18-as szerver, Trax_01 és Obama néven játszom.
Kérlek nézzetek utána, hogy csak az én készülékemmel van gond, vagy általános problémáról beszélhetünk?
(Vagy pusztán csak peches vagyok)
Köszönöm s üdvözlettel:
Trax
A minőség egyértelműen romlott. A DP ruha értelmetlenné vált totálisan.
110-es szint körül milyen tekercseket érdemes vadászni az aukción (pl Joves), egyáltalán mikortól jelennek meg? Illetve az antonius/Lucius cuccok kb meddig jók (magyarán most még csináljak sárga/piros cuccokat, vagy már inkább várjak, hátha jön új teki?). Köszi!
Aukción amit várhatsz az a Gaias (140) és az Accas (150). A többi pl. az általad emlitett Joves kizárólag alvilágból jöhet.
Illetve vannak ,akik azért regiznek bizonyos szerverekre ,rubint nem sajnalva ,h megszivassák az összefogásban részt vevőket
Láttunk már sok mindent.
Kedves Dirnon,
Ahogy a GF kezelte a helyzetet az szerinted jó?!
Technikai hiba miatt reggel nem lehetett pörgetni, aztán egyszer csak +50% rubin akinél jelentkezett a hiba?
Mi van azokkal akik a hiba elhárítása után vennének rubint de most már pörgetnüki kell. A +50-60% esélye valjuk be igen csekély.
Úgy látom jóváírták a rubint amit nem tudtam pörgetni a kockával!
Na de ha nem pörgettél mi alapján is írták jóvá a pluszt?
Nekem 4 tiberiusból 1 teki
19db db infernoból 3 teki
31db sebából 7db teki
1db lethe tárgyból 1 teki ez 5x sebességű szerón
Ezt nem kommentelem de grat. Szerencsés vagy.
Display More30 tiberius
8 seba
10 ursus
5 inferno
Ennyit kohoztam es 1inferno esett
Mondhatni vicces
Nem semmi mennyiségű tárgy. 5x sebességű a kohótok is!? Vahy, hogy a viharba olvasztottál ennyit?
Közepes alvilág sikertelen lett immáron sokadikra, de a micro eventnek hála egy Aulus és egy Pilatus tekercset kaptam, plusz kohóból jött egy Inferno is
Összeségében elégedett lehetek.
A csomagolással kapcsolatost én személy szerint pont nem támogatnám, mivel így még kevesebb esély lenne a rablásra, de a többi nagyon jó ötlet és támogatom!
Amíg nincs megoldva, hogy +10-15-ről támadják az embert igenis támogatandó az ötlet.
Display MoreSziasztok!
Néhány további fejlesztési javaslat:
Az alvilági imával elérhető plusz regeneráció ne az imára következő nap 00:00-kor kezdődjön, hanem amikor az imára következő napon lemegyünk az alvilágba, és legfeljebb a következő éjfélig tartson. Ennek azért volna értelme, mert normál sebességű szerveren az imádkozás után kapott bónusz a teljes következő napon érvényesül, viszont speedszerveren csak 4óra 48 percig, vagyis éjféltől hajnalig lefut, amikor a játékosok 99.9%-a offline, de a kétszeres sebességű szervereken is délutánra már lecseng, mikor munka után már lehetne játszani.
A csomagokat lehessen felülről szűrni, vagyis lehessen beállítani olyan szűrőt, ami csak egy adott színminőség ALATT mutatja a tárgyakat.
A csomagok közt a tárgyakat egy alattuk lévő checkbox-ot kipipálva lehessen egyenként kiválasztani, és esetleg egy átcsomagolás gombbal pk ellenében a lejárókat átforgatni. Ez mindenkinek nagy segítség lenne, sebességtől függetlenül.
A csomagolással kapcsolatos ötlet nagyon hasznos, feltétlenül támogatom, mert a jelenlegi rendszer elavult és időt rabló.
Nagyon régen kaptunk egy "manager" levelet.
Kérlek továbbítsatok a kérésem a tisztelt fejlesztők/kompetens személyek felé ami a következő lenne:
Küldjenek ki egy hasonló tájékoztatót, mint anno tették, ami tartalmazza a várható fejlesztéseket.
Sokak örülnének neki nagyon, köztük én is.
Üdvözlettel:
Trax