Posts by Trax_01

Gratulálok. Nekem megint semmi. Egyetlen egy tekercs se jön, igaz nem is aktiválok már áldásokat, mert totál felesleges.

A GF a nem törődöm, lesz@rom stílusával ezt érte/éri el.

[mod='Dirnon'] Áthelyezetem [/mod]

Sziasztok,

Tudna valaki segíteni, hogy miként lehetne dobókockán kívül mást is kipörgetni?! Próbáltam telefonról, laptopról, ie, chrome, vagy mozilla böngészővel is. Az eredmény ugyan az. Dobókocka....homokórának vagy 100% életerő italnak jobbanörülnék. Öltözékről vagy áldásról nem is álmodom már.

Trax-al nincs egy aktív áldásom se, de kaptam tekercseket.

Ami meglepetés volt, közepes alvilágban kaptam egy Arpagius tekercset Hydratol. Alvilági tárgyakból olvadt egy Aulus, rombolás és egy Sebastianus :)

Obamával átmentem ma Germaniaba es a halál lovag adogatott tekercset és kohóból is jött egy - kettő.

Csak pechem volt az első napon. Megesik. A mai nap kárpótolt.

[mod='Shaiyla']Áthelyeztem.[/mod]

Tisztelt Team!

Szeretném jelezni, hogy a ma indult micro event keretében egy db tekercset se kaptam expedición holott elvileg erre minden esély adott lenne.

""Az istenek áldása ránk száll!

07.12.2019 00:00

A római emberek imája meghallgatott, és elnyerték az istenek kegyét. Ennek jegyében minden játékos áldásokban részesül 09.12.2019 23:59-ig.

• 1.25-szeres siker kovácsolásnál
    • -10% kovácsolási idő
    • +10% esély nyersanyagra
    • +10% esély tekercsre
    • +30% esély tárgy szerzésére""

S18-as szerver, Trax_01 és Obama néven játszom.

Kérlek nézzetek utána, hogy csak az én készülékemmel van gond, vagy általános problémáról beszélhetünk?

(Vagy pusztán csak peches vagyok)

Köszönöm s üdvözlettel:

Trax

110-es szint körül milyen tekercseket érdemes vadászni az aukción (pl Joves), egyáltalán mikortól jelennek meg? Illetve az antonius/Lucius cuccok kb meddig jók (magyarán most még csináljak sárga/piros cuccokat, vagy már inkább várjak, hátha jön új teki?). Köszi!

Aukción amit várhatsz az a Gaias (140) és az Accas (150). A többi pl. az általad emlitett Joves kizárólag alvilágból jöhet.

Kedves Dirnon,

Ahogy a GF kezelte a helyzetet az szerinted jó?!

Technikai hiba miatt reggel nem lehetett pörgetni, aztán egyszer csak +50% rubin akinél jelentkezett a hiba?

Mi van azokkal akik a hiba elhárítása után vennének rubint de most már pörgetnüki kell. A +50-60% esélye valjuk be igen csekély.

Közepes alvilág sikertelen lett immáron sokadikra, de a micro eventnek hála egy Aulus és egy Pilatus tekercset kaptam, plusz kohóból jött egy Inferno is :)

Összeségében elégedett lehetek.

A csomagolással kapcsolatost én személy szerint pont nem támogatnám, mivel így még kevesebb esély lenne a rablásra, de a többi nagyon jó ötlet és támogatom! :)

Amíg nincs megoldva, hogy +10-15-ről támadják az embert igenis támogatandó az ötlet.

A csomagolással kapcsolatos ötlet nagyon hasznos, feltétlenül támogatom, mert a jelenlegi rendszer elavult és időt rabló.

Nagyon régen kaptunk egy "manager" levelet.

Kérlek továbbítsatok a kérésem a tisztelt fejlesztők/kompetens személyek felé ami a következő lenne:

Küldjenek ki egy hasonló tájékoztatót, mint anno tették, ami tartalmazza a várható fejlesztéseket.

Sokak örülnének neki nagyon, köztük én is.

Üdvözlettel:

Trax