Ne vom aminti cu drag de tine, Odihneste-te in pace.
Posts by Elijah
-
-
Salutare all,
legat de eventul
04.02.2020
Event:
+200% puncte de experienta in temnita si arene
+30% puncte de experienta in expeditiipe sv 30 nu tare s-a putut beneficia de el in sensul ca suntem o mana de oameni din care marea majoritate imi sunt colegi restu 10 jucatori de nivelul meu de la care poti jefui experienta ca sa beneficiezi de acel +200 % arena, si dai un atac la 25 min dar pe langa tine mai dau si alti 15 ca atare daca apuci sa ii dai 3/4 atacuri e foarte bine
Totusi ca idee ar fi frumos sa beneficiezi de acel +200 si in PROVINCIARUM, pe serverele vechi da merge.. ca ai unde ataca dar la astea noi nimic ..+ ca nici nu se inghesuie lumea sa mai joace ca inainte
-
-
-
-
Multumesc amandurora
-
Multumesc Mitza,
Nu dar fara e rahat sa joci .. :))
-
Salutare, am incercat si ieri si azi sa achizitionez rubine prin mastercard, mai nou ca imi trimite un cod "3D secure pin " bag codu ca imi cere dupa ce bag datele cardului si se incarca in gol dupa care da eroare ,ma puteti ajuta cum sa rezolv aceasta problema eu pana acum doar cu cardu mastercard am cumparat si nu aveam probleme de genu si mi-e sila ca de acum sa ma tot duc sa scot bani de pe card si sa incarc paypal ..
Apropo am incercat si prin sms si tot nu merge
Multumesc.
-
Salut, stiu ca a fost dar aia nu strica la nimeni daca mai baga una de 30 %
si de zaruri ar merge ca e mai profitabil pentru noi in orice caz ar fi bine sa fie ceva ca deja mi-s pe terminate rubinele :))
-
Salutare,
in viitorul apropiat posibil sa avem parte de o reducere rubine sau event cu zaruri ?
Multumesc .