Sorununuza buradan çözüm bulamazsınız. Destek sistemi üzerinden oyun ekibi ile iletişime geçiniz. İyi forumlar
Nemesis yormayayım sizi
Sorununuza buradan çözüm bulamazsınız. Destek sistemi üzerinden oyun ekibi ile iletişime geçiniz. İyi forumlar
Nemesis yormayayım sizi
Sorunlarımızı evrene mesaj olarak mesaj olarak gönderelim arkadaşlar. Burdan ordan şurdan çözüm bulmamız mümkün değil. Kopyala yapıştır mesajlar hep, iyice devlet dairesine döndü
Çift vuruş ve isabet şansı yok aralarında ama lazım olur belki
Direnç hesaplama: Eşyalar nedeniyle x 52 / (seviye-8) / 3
Çeviklik/10 yap ve eşyalar nedeniyle kısmına ekle.
Not:Direnç değeri %25'in üstüne çıkamaz...
Blok hesaplama: Eşyalar nedeniyle x 52 / (seviye-8) / 6
Güç/10 yap ve eşyalar nedeniyle kısmına ekle.
Not: Blok değerlendirmesi değeri %50'nin üstüne çıkamaz...
Kritik hesaplama: Kritik hasar değeri x 52 / (seviye-8) / 5
Beceri/10 yap ve eşyalar nedeniyle kısmına ekle.
Not: Kritik hasar değeri %60'ın üstüne çıkamaz... (Gazi itibarı anlaşması +%10 verir
Kendi notlarım
13 de olabilir
kaynak-hammadde diyince malefiz mi diye düşündüm. Bayadır yapılmıyo malefiz
12 nisandaki etkinlik malefiz+hammadde+parşömen mi yoksa hammadde ve parşömen mi? Ucu açıkta kalıyor bu tarz duyuruların
Kostüm değiştirmek için 24 saat bekleme süresi artık çok saçma bence, eskiden yeraltı kostümleri yokken olabilirdi ama artık anlık kostüm giymek gerekebiliyor, yeraltı kostümü giymek istedim bugün müsaitim diye ama dün keşif ve zindanı yüzde 20 azaltsın diye giydiğim kostümler yüzünden bugün yeraltı kostümü giyemiyorum. Bi düzenleme yapılması gerekiyor
Olanlar iptal edildi, birleşim hazırlığından dolayı yapılmayabilir
Birleşme öncesi böyle şeyler olabilir takılmamak lazım şimdilik
Her sabah aynı odada uyanmaktan, aynı insanları görüp aynı şeyleri yapmaktan nefret ediyordu.
Çok tanıdık geldi
Artık yurttan eve geçmeliyim diye düşünüyordu...
Display MoreMerhaba,
Kostüm festivali hakkında herhangi bir bilgi şu an yok.Kostüm festivallerinde sadece sahip olduğunuz kostümleri kullanabilirsiniz.
Keyifli oyunlar
cevap için teşekkür ederim fakat oyuna başladıgımdan beri şu kostüm festivalleriyle neredeyse hiç çakışmadım.
ra'nın kostüm festivalinde diğer kostümler giyilmiyor mu?
Hepsi giyilebilir fakat duyurusu yapılan şey kostüm festivali değil, Ra bilmem ney etkinliği. Burada ra kostümünü tamamlayacaksın sadece. Muhtemelen birkaç güne kostüm festivali duyurusu da yapılır. O zaman elindeki bütün festival kostümlerini giyebilirsin
Hocam oyunun çevirilerine fazla güvenmemek gerekiyor
düşük cümleler çok fazla.
Mers konusunda da şöyle, iyileştirmecinin klasmanı farklı zaten. Dikkatçi ve hasarcıda tehlike var ama dikkatçinin tehlikesini olabildiğince artırmak gerekiyor ki gerçekten dikkatleri çekebilsin. Hasarcı da bu arada düşük tehlike ama yüksek hasarıyla iş yapacak mantık bu
Değişmeyen ne tam olarak?
Kendinden 16 level yüksek itemleri zaten giyebilirsin. Yönetici mührü müzayede ve markette 2 level yüksek item gördürür. Normalde müzayedede 14 markette 9 level yüksek item görülür. Mühürle artı 2 eklenir.
Hasarı paylaştır yaparsan asker aktif savaşa girer. Dikkati üstüne çek yaparsan da rakibin hasarını tek asker üstüne çeker. Savaş raporlarını incelersen daha net anlaşılır
Hammadde satmayın arkadaşlar. Eski illerde gün gelir lazım olur, yeni illerde de satmanıza değmez. Kırmızı kerberos postu, cehennem taşı falan değilse değmez.
Gladiatustools diye bir site var. İngilizce. Orada resources kısmından istediğin hammaddeyi seçersen en çok hangi ekten düştüğünü görebilirsin
Hiçe bağırıyorum sesimi duyun
Tuttu
Alttaki son 1 haftada çok yoğundu
Tuttu
Alttaki kırmızı drop yüzü görmedi ![]()