O kadar haklısın ki..
Dünkü muhabbette bende oradaydım bu adam hakaret veya küfür etmedi Dionysos adeletine güvenmiyorum...
O kadar haklısın ki..
Dünkü muhabbette bende oradaydım bu adam hakaret veya küfür etmedi Dionysos adeletine güvenmiyorum...
Yıllardır il birleşimini de bekliyoruz, umut fakirin ekmeği işte ![]()
Senin canın sağolsun abi ne kusuru estafurullah ben öyle bi dert yandım sadece arada bu garibi görmezden gelin diye hepsi bu
İl11'e gelirsen yanındayım her türlü
İyi oyunlar bol yağmalar ![]()
İyi akşamlar abilerim arkadaşlarım kardeşlerim il 16 da oynuyorum yanılmıyorsam 2008 kayıtlıyım dönem dönem oynadım iş müsade ettikçe aşağı yukarı 1 yıldır Suudi Arabistan’da çalışıyorum burda sosyal hayat sıfıra yakın öyle de olunca vaktim var 1 yıldır sürekli oynuyorum x1 deki sıkıntılar saymakla bitmez bunlar defalarca tartışıldı hepinizin bilgisi üzerine çözümde gelmedi ama geleceğine inancım tam:) Proda ve sirkte acayip saldırı alıyorum 105 levelde başlayıp 120 olana kadar dövüyor adamlar bizi 120 den sonra ara ara zaten yemek alacak altınımız yokki size verelim hele o matematikçi gaddar feyyaz Furkan dayı MR 20 prokhan ceczar yokmu güneş sistemindeki gezegenler gibi etrafımda dönüyorlar abiler adam dövmeninde bir adabı var döversin döversin yorulur bırakırsın bunlar dövdükçe dinleniyorlar:) Abiler arkadaşlar kardeşler bunlar oyunun içinde olağan şeyler sizlerden ricam arada es geçin inanın yeraltına girmeye korkuyorum saldırı süresi 10 dk bu sürede iki saldırı aldıkmı kendimize gelemiyoruz:) Biraz uzun yazdım özür dilerim herkeze iyi oyunlar unutmadan bu arada hesap adı Vanhelsing bazılarına duyurulur
Ben vurduysam kusura bakma hocam hesap özellikleri kötü diye düşük seviyelere vuruyoruz arada hakkını helal et ![]()
Galiba sürpriz yapacaklar bize, bir gece ansızın demirhane etkinliği falan :d
İphonelarda oynamak işkence oluyor . Eşya sürüklenmiyor . Sayfa çöküp tekrar yeniliyorsun . Kaç kere tekrarlasan da bazen olmuyor . Buna ne zaman çözüm gelicek ? Optimizasyon veya basit bir mobil uygulama yapmak şart .
Hocam öncelikle merhabalar, puffin web browser yüklerseniz uygulamanın mouse eklentisi mevcut işinizi aşırı kolaylaştırır. 6s ve üstü cihazlarda herhangi bir kasma da yapmaz ![]()