Posts by Munchkin

Ja dopiero teraz wróciłem do domu i tyle miałem z okazji na tańszy trening xd No ale z tego co widzę to może zaoszczędziłem sobie trochę nerwów

Rozumiesz w ogóle znaczenie słowa "aczkolwiek"? Jeżeli nie, to po co go używasz? Wcale nie wyglądasz przez to mądrzej, wręcz przeciwnie...

Spróbowałem pracy u Rzeźnika i w końcu coś zaskoczyło, następnie byłem u Kowala i też zadziałało. Nic w międzyczasie nie zmieniałem, nie mam pojęcia z czym był problem (na 100% był). Jakby ktoś miał kiedyś podobny problem, to niech spróbuje pracować u jakiegoś Rzeźnika czy innego Cukiernika. Temat można zamknąć

Dobra, zmyliła mnie ilość punktów życia pokazana na obrazku walki. Przecież to pokazuje obraz końcowy, nie początkowy. Myślałem, że miałem 1 punkt życia w momencie ataku, ale najwidoczniej miałem je 2

Zapisywałem, ale co mi to daje, skoro w międzyczasie i tak dostanę jakieś ataki? Jestem na 100% pewny, że ta praca po prostu nie działa, przecież nawet mi zadań nie zalicza

To akurat jest mniej istotne, chodzi mi bardziej o to, że jakby tej pracy w ogóle nie było- niby płacę ubrania robocze, mam licznik i w ogóle, ale nie dostaję ani powiadomienia o jej ukończeniu (ni widu ani słychu w wiadomościach), ani nie zalicza mi zadań. Samej trwałości nie sprawdzałem dokładnie, ale wydaje mi się, że nic a nic nie dostałem (mimo że większość przedmiotów ma po kilkadziesiąt procent uszlachetnienia).

Ostatnio kilka razy pracowałem zarówno u zwykłego kowala, jak i u mistrza. Wydaje mi się, że nic mi nie naprawili, w dodatku nie naliczyło mi się nic do zadania z panteonu. Tak jakbym w ogóle nie pracował (raz mógłbym się pomylić, ale nie kilka z rzędu, szczególnie iż szmaty schodziły na tego premium). Też tak macie?

Dodam, że gram na s34.

Nikt nawet nie zwróci uwagi na to, że lobby wcale nie byłoby nikomu potrzebne, gdyby ze strony gameforge nie zniknął gladiatus? Gratulacje, udało im się częściowo przywrócić funkcję zabraną jakieś 2-3 lata temu

zaloz konto na s35, u nas w hurcie 15kk za sztuke i nie ma takiej nudy jak na x1

Przyspieszone serwery mają to do siebie, że szybko przemijają ;) Za to na s1 masz stale sporą (chciałbym też zauważyć, że zdecydowanie największą) liczbę aktywnych graczy. Oczywiście każdy gra, jak mu się podoba, ale kiedy widzę, że ktoś z s35 nazywa s1 nudnym to trochę śmiać mi się chce

Ponieważ już się tym nie zajmują, robisz to na własną rękę. Oddawanie kont czy posiadanie multi jest całkowanie legalne (oczywiście w przypadku tego drugiego nadal jest zakazany handel pomiędzy tymi kontami)

Gucio miał na myśli kolor czerwony oczywiście :p

Szczerze powiedziawszy szafir/żelazo/jad/antidotum zielone/niebieskie są niewiele warte, w zależności od serwera jest to do kilku tysięcy, tak naprawdę nawet fiolet nie jest wart 10k (może poza jadem skorpiona, ale to też do 20k raczej).

Inaczej ma się rzecz piekielnym kamieniem, on w kolorach białych/zielonych/niebieskich jest wart już po kilkadziesiąt tysięcy, aczkolwiek dokładnej ceny nie jestem w stanie podać, ponieważ póki co nie zajmuję się zbytnio tym składnikiem (jest on potrzebny do zwojów z Hadesu)