Posts by Lorovus

  Kedves játékosok!


  Amint már talán észrevettétek, a Gameforge Authenticator App már nem érhető el a különböző alkalmazásboltokban. Ez azt jelenti, hogy új telepítésekre már nincs lehetőség. Ha az alkalmazás már telepítve van az okostelefonodra, továbbra is használhatod azt a megszokott módon. Ne feledd azonban, hogy ha mégis az eltávolítás mellett döntesz, akkor azt már nem fogod tudni újra letölteni.


  Ha kétlépcsős azonosítást szeretnél használni fiókod védelmére, akkor a következő megbízható alkalmazások segítségével teheted ezt meg:

  • Microsoft Authenticator
  • Google Authenticator
  • LastPass Authenticator
  • 2FAS
  • Protectimus Smart
  • Duo

  Emellett olyan funkciókat is érdemes fontolóra venni, mint a felhőalapú biztonsági mentés és az eszközszinkronizálás, hogy biztonsági másolatot készíthess az adataidról, különösen akkor, ha új okostelefont szeretnél használni.


  Ha további kérdéseid vannak, készítettünk neked egy GYIK-et: Link


  Viszlát a játékban!


  A Gameforge Csapat

  Kedves Játékosok!


  Sajnos a probléma ismét előjött. Kérjük hogy használjatok más fizetési módot amíg a probléma fennáll. A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük.  GF Payment Csapat

  Kedves Játékosok,


  Szabályozási problémák miatt Magyarországon, az SMS rendelési folyamatokat jelenleg nem tudjuk feldolgozni. A probléma megoldásán már dolgozunk a szolgáltatóinkkal és kérjük hogy használjatok más fizetési módokat ez idő alatt. Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket és megértéseteket kérjük.


  Tájékoztatunk titeket, amint az SMS rendelés újra működik.


  GF Payment Csapat

  Kedves Játékosok!


  A fenti karbantartás előtt, december 15-én (kedden) 8:30 és 10:00 között néhány játék szerver hardware csere miatt nem lesz elérhető. Ezek a játék szerverek az alábbiak lesznek.

  gladiatus hu 8
  gladiatus hu 20
  gladiatus hu 31
  gladiatus hu 32
  gladiatus hu 35  Ez nem jelenti azt hogy ezek a szerverek kivételek a 10:00 és 11:00 közötti tervezett karbantartás alól.  Kellemes játékot kívánunk!

  A Gladiatus Csapat

  Karbantartás - 2020. december 15.


  Kedves Játékosok!


  A soron következő karbantartás december 15-én (kedden) 10:00 - 11:00 között fog megtörténni.

  Előreláthatólag ez néhány percet fog majd igénybe venni.


  Kellemes játékot kívánunk!

  A Gladiatus Csapat

  Kedves Játékosok!


  Mint azt néhányan tapasztalhattátok sajnos néhány szerveren, közöttük a magyar 8-as szerveren is a tegnap (november 29.) esti órákban egy szerverhiba miatt vissza kellett állítani a játékállást egy korábbi állapotra (az aznap délutáni állásra).


  Ezért kárpótlásul az érintett szerveren az alábbi mikroevent kerül aktiválásra December 1 és 2. között:


  microevent.PNG


  • 50%-kal több expedíciós pont.
  • 50%-kal gyorsabb expedíciós pont regeneráció.
  • 30%-kal több Arany az Expedíciók során.


  Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

  A Gladiatus csapat

  Kedves Játékosok!


  A mai napon egy előre nem tervezett karbantartás miatt a következő játék szerverek nem lesznek elérhetők körül-belül 30-60 percen át. A karbantartás várhatóan ezen hír közzététele után nem sokkal (elvileg 11:00-től) kezdődik.


  BG 2, 14, 15,

  CZ 36,

  DE 3, 7,

  DK 14,

  GR 16,

  HU 11, 18, 24,

  IT 27,

  PT 13,

  RO 31,

  RU 12,

  SK 26,

  TR 11,

  YU 14.


  Gladiatus Csapat

  Kedves Játékosok!


  Jelenleg a támogatói rendszer (support) karbantartás alatt van ami tervek szerint pár óráig tart.

  Ebben az időszakban nem lehetséges jegyet nyitni a támogatói rendszerben.


  Gladiatus Csapat

  Kedves Játékosok!


  Az EU-ban és az EFTA-országokban (Izland, Norvégia, Liechtenstein) új szabályok léptek hatályba 2019. szeptember 14-én az online fizetésekre és az online banki szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek befolyásolják a banki alapú fizetési módszereket (pl. hitelkártyák, SOFORT, Giropay, online átutalások stb.).


  Az EU által felülvizsgált Payment Services Directive 2-ben (PSD2) rögzített új szabályainak célja a fizetések és az online banki szolgáltatások biztonságosabbá tétele, valamint a fogyasztók védelme a csalásokkal szemben.

  A változás részeként a fizetési folyamat és az online bankolás során Erős ügyfél-hitelesítésre van szükség.

  Hogy ez az általad használt fizetési módtól függően mit jelent számodra, a következő GYIK oldalon olvasható. https://www.gameforge.com/hu-HU/support/PSD2

  Kedves Játékosok!


  Az EU-ban és az EFTA-országokban (Izland, Norvégia, Liechtenstein) új szabályok lépnek hatályba 2019. szeptember 14-től az online fizetésekre és az online banki szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek befolyásolják a banki alapú fizetési módszereket (pl. hitelkártyák, SOFORT, Giropay, online átutalások stb.).

  Az EU PSD2-ben rögzített új szabályainak célja a fizetések és az online banki szolgáltatások biztonságosabbá tétele, valamint a fogyasztók védelme a csalásokkal szemben.


  A változás részeként a fizetési folyamat során sokkal erősebb ügyfélazonosításra van szükség.


  Hogy ez az általad használt fizetési módtól függően mit jelent számodra, hamarosan olvasható lesz a megfelelő GYIK oldalainkon. Erről e-mailben és fórumon egyaránt értesíteni fogunk.

  Kedves Játékosok!


  Dolgozunk azon hogy az event érdekében "fölöslegesen" aktivált tárgyakat visszakapjátok, de ez a hétvége előtt sajnos nem fog megtörténni.


  Ezért a Nílus eventet hétfőn aktiváljuk 24 órára, a Kosztüm event pedig keddtől 10 napon át fog futni.

  Nílus event augusztus 19. 0:00-tól 23:59-ig.

  Kosztüm event augusztus 20. 0:00-tól augusztus 30. 23:59-ig.


  Addig is a hétvégén egy mikorevent fog futni.

  Augusztus 17-18.

  • +10% esély nyersanyagok és tekercsek zsákmányolására
  • +20% esély kovácsolást segítő tárgyak zsákmányolására


  Köszönjük megértéseteket és türelmeteket!


  Gladiatus Csapat

  Kedves Játékosok!


  Mint ti is észrevettétek, a fenti event nem megfelelően működött és jelenleg nem aktív. Ez sajnos minden ország gladiatus játékában így történt.

  A hiba már jelentésre került és dolgoznak a megoldáson. A további fejleményekről természetesen fogunk írni, amint van hivatalos információnk róla.


  Gladiatus Csapat

  Korábbi összevonással kapcsolatos kérdésekre és más frissítésekre, javaslatokra valamint különös tekintettel a portfolio menedzser közleményére irányuló kérdésekre reagálva írom ezt a hozzászólást.


  A provinciák összevonása jelenleg is aktív tervnek vehető és úgy gondolom hogy legalább a következő hullámig az is marad. A provinciák közötti harcok és az összevonások is arra irányuló "fejlesztések" hogy az adott provinciák játékos közössége aktívabb legyen. Nem hiszem hogy ez egy olyan cél ami elhanyagolható lenne. Tény hogy se pontos, se körül-belüli információnk nincs arról hogy milyen hamar jön a következő összevonási hullám, de gyanítható hogy előbb-utóbb lesz.


  A javaslataitokat én is és a csapat többi vezető tagja is figyelemmel kíséri és jelentjük azokat a Gameforge felé. A visszajelzéssel viszont érthető okokból óvatosak, mert nem csak tőlünk érkeznek javaslatok és a többi ország közösségei mellett más szempontok szerint is tervezniük kell a frissítéseket. Még ha tetszik is nekik egy javaslat, akkor sem biztos hogy a közeljövőben beütemezik a megvalósítását. Emiatt az óvatosság miatt mi sem ad(hat)unk egyéb információt azon kívül hogy továbbítottuk a javaslatot. Azt biztosan elmondhatom hogy amit továbbítunk azt elolvassák és figyelembe veszik.


  A portfolio menedzser legutóbbi közleménye egy olyan dolog ami nem történik rendszeresen és nem is véletlenül van ez így. Mint azt kiemeltétek, vannak benne olyan tervek amik nem valósultak meg. A közleményben írtak nagyrészt olyan újítások/változások, amik abban az évben koncepció szinten voltak ott. Ezek viszont később változhatnak, csúszhatnak, közbejöhetnek más tervek. Emiatt (is) problémás az ilyen jellegű hír közzététele. Ezen a ponton én egy reményteli tervek halmazaként tekintenék a közleményre, aminek részei a jövőben valamikor megvalósulhatnak. Illetve én örülök neki hogy emlegetitek a közleményt és annak kiemelitek egyes részeit, nomeg bármi más javaslatnak és visszajelzésnek is, mert akkor én azokat továbbítom és a Gameforge is láthatja hogy mire van még mindig igény.  Nyilván a negatív visszajelzéseiteket is olvassuk, és én tudom hogy eme iromány is elcsépeltnek tűnhet néhányotoknak. Ennél többet viszont a helyzet jelenlegi állása szerint nem tudunk adni, de ha ez változna, az hamar észrevehető lenne. A félreértések elkerülése végett ebben a témában nem vitát szerettem volna erről indítani, hanem csak egy megerősítő választ kívántunk adni a már elhangzott kérdésekre.