Posts by Lorovus

    Korábbi összevonással kapcsolatos kérdésekre és más frissítésekre, javaslatokra valamint különös tekintettel a portfolio menedzser közleményére irányuló kérdésekre reagálva írom ezt a hozzászólást.


    A provinciák összevonása jelenleg is aktív tervnek vehető és úgy gondolom hogy legalább a következő hullámig az is marad. A provinciák közötti harcok és az összevonások is arra irányuló "fejlesztések" hogy az adott provinciák játékos közössége aktívabb legyen. Nem hiszem hogy ez egy olyan cél ami elhanyagolható lenne. Tény hogy se pontos, se körül-belüli információnk nincs arról hogy milyen hamar jön a következő összevonási hullám, de gyanítható hogy előbb-utóbb lesz.


    A javaslataitokat én is és a csapat többi vezető tagja is figyelemmel kíséri és jelentjük azokat a Gameforge felé. A visszajelzéssel viszont érthető okokból óvatosak, mert nem csak tőlünk érkeznek javaslatok és a többi ország közösségei mellett más szempontok szerint is tervezniük kell a frissítéseket. Még ha tetszik is nekik egy javaslat, akkor sem biztos hogy a közeljövőben beütemezik a megvalósítását. Emiatt az óvatosság miatt mi sem ad(hat)unk egyéb információt azon kívül hogy továbbítottuk a javaslatot. Azt biztosan elmondhatom hogy amit továbbítunk azt elolvassák és figyelembe veszik.


    A portfolio menedzser legutóbbi közleménye egy olyan dolog ami nem történik rendszeresen és nem is véletlenül van ez így. Mint azt kiemeltétek, vannak benne olyan tervek amik nem valósultak meg. A közleményben írtak nagyrészt olyan újítások/változások, amik abban az évben koncepció szinten voltak ott. Ezek viszont később változhatnak, csúszhatnak, közbejöhetnek más tervek. Emiatt (is) problémás az ilyen jellegű hír közzététele. Ezen a ponton én egy reményteli tervek halmazaként tekintenék a közleményre, aminek részei a jövőben valamikor megvalósulhatnak. Illetve én örülök neki hogy emlegetitek a közleményt és annak kiemelitek egyes részeit, nomeg bármi más javaslatnak és visszajelzésnek is, mert akkor én azokat továbbítom és a Gameforge is láthatja hogy mire van még mindig igény.    Nyilván a negatív visszajelzéseiteket is olvassuk, és én tudom hogy eme iromány is elcsépeltnek tűnhet néhányotoknak. Ennél többet viszont a helyzet jelenlegi állása szerint nem tudunk adni, de ha ez változna, az hamar észrevehető lenne. A félreértések elkerülése végett ebben a témában nem vitát szerettem volna erről indítani, hanem csak egy megerősítő választ kívántunk adni a már elhangzott kérdésekre.