Posts by Zaltimo

"Mindenesetre elgondolkodtató és vegyük csak példaként"

Ne!

Játékos kérdez, Csapat válaszol!

Nem értem,mit nem lehet ezen megérteni. Természetesen, most jön a sértődés mert valaki megírta ezt neked (Bár napok óta vártam, mikor veszed végre észre magad)

Kérlek, ne ide írd a gondolataidat. Ez a rész a fórumon nem kibeszélő!

Köszönöm!

Igen sokan ezt érezhetik, a viselkedésed elnézése miatt. Kérdezik talán magukban: Miért engedi meg a csapat, hogy te korrupt embereknek írd le őket?

Igazad van. Nagyon ez a szaga a dolognak. Ám minden olvasónak leírom: Nem kivételeznek veled. A véleményem szerint mit ér a viselkedésed? Engem már szidnának a fele gondolatért mint amit te megengedtél magadnak. Kérlek gondold ezt át. Gondold át, sért e valakit a te üzeneted a csapatban? A te kijelentésed mit jelentene, ha feléd érkezne? Mint látom magad írtad le a választ. "Ez ugye azt jelenti, hogy te azt gondolod, hogy én valakinek a hátszelén evezek"

Picit hátradőlve a székedben gondold át a történteket.

Te megsérted és korruptnak mondod a csapatot. Burkolt kérdésként kiírva ezt a fórumra. (Amiben az írásod szerint nem is találsz kivetnivalót)

Valaki választ ír. Leírva szinte ugyanazt amit te magad (egy kérdésként megfogalmazva a gondolatot) Miként érzi magát egy külső olvasó, amikor a soraidat értelmezi: Neked mindent lehet és nem büntetnek érte? Ki lehet ez az ember?

A Csapat?

Elnézik neked igen. Lenyeli és nem veszi fel a kesztyűt. Sőt, ha egy csapattag kéri, máskor gondold át és nem dorgálást ad. Már elnyomnak téged, és te elvagy a fórum nélkül mert itt nem írhatod le a sértő provokatív véleményed. "Ti magyaráztok, töröltök, vagy figyelmeztettek. Nektek van igazatok , nálatok a lakat kulcsa, meg a radír"

Valahol itt is igazad van. Kérlek a pozitív dolgokat és a játék jobbá tételét erőltesd. Ne a mások sértegetése vonalat. Örvendenék neki, ha többé nem kellene ezeket a burkolt gondolataidat olvasnom. Megérthetnéd: Úgy bánj másokkal ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.

Az event kiírása 17:40. Ekkor elkezdődik mindenki számára. Aki odaért regisztrálhat. Természetesen aki 18:05 perckor ér oda de a regisztrációt (A szoba kódot) kódot admin még nem végzett az előtte lévővel, nem fogja elzavarni. Ez nem egy színház, ahol csak a szünetben lehet belépni, ha késel.

Az Admin még a szobába való beengedéssel munkálkodott mikor egy játékos megérkezett. Egy évig hallgathatná tőlem, ha elzavarta volna.

Természetesen neked más a véleményed, pedig én vagyok a gonosz.

Kérlek fogadd el, hogy a változások jogát minden esetben magáénak vallja a csapat. 18:00 vagy 18:05 az első kérdés? Az lényegtelen. 17:40 volt az event kezdése a regg megnyitással. (Gondolom 50 ember jelentkezésénél már 25 perc lett volna az általad kifogásolt idő)

Az utolsó mondatodat még emésztem kicsit.

Őszinte leszek. Ez a nem is burkolt kijelentésed ahol a csapat becsületét, mert "valakit" vártunk én elég gusztustalan felvetésnek tartom.

Remélem máskor ezt átgondolod és már a gondolat közben elszégyelled magad. Talán igazad is van. Ha az az event szabálya, hogy 18:00 a kezdés, nem 18:04 az elfogadható. Mint a fórumon való sértegetésed sem az még burkolt megfogalmazásban sem.

Ám gondolom, most valaki a te érdekedben elnézi ezt.

A témát lezárva egy étteremnél kiírt gondolat:

"Tisztelt vendég, kérem az otthoni, munkahelyi, utcai panaszait ne a személyzeten vezesse le. Ne feledje! Hamarabb jön új vendég maga helyett mint új pincér."

Fogadd el, hogy a csapat nem érdekből dolgozik az eventeken, a játékon.

"Feldobtam egy érmét, hogy segítsen a döntésben, és természetesen nyertem, mivel csaltam."

"Hát, ha mindenképpen tudni akarja, csempésztem. Roppant érdekes szakma, már ha tudja az ember, mit vigyen, honnan és hová. Hosszú éveken át igen-igen kifizetődő üzletnek találtam. Később viszont több kormány úgy vélte, tisztességtelen eszközökkel versenyzek, mivel a köz becsapása az ő monopóliumuk."

(Sikamlós Jim)

Harry Harrison: A Rozsdamentes Acélpatkány