Posts by Crius

  Salut


  Rezolvarea acestor probleme depinde doar de Gameforge si nu de staff-ul.ro. Cand si cum, nu iti poate spune nimeni la acest moment, dar te asigur ca in masura in care vom fi informati, la randul nostru vom posta aici pe forum si la anunturi direct in joc.

  Salut BlackGrimmjow!

  Iti inteleg frustrarea si sunt de acord ca ar fi utila o limitare de nivel la atacuri. Recomandarile sunt mereu binevenite si e bine ca se fac.

  Ce nu inteleg insa, este atitudinea de a pretinde ceva de la un producator al unui joc (orice fel de joc ar fi el) pe motivul ca sunt "donator" ca si cum a fost cineva inselat intr-o tranzactie in care i s-a promis ceva si a primit altceva. Este un joc de tip free. E alegerea noastra sa il jucam in continuare sau sa bagam bani reali. E ca si cum ai cumpara licenta unui joc si dupa ce ajungi la un nivel te intorci cu dvd-ul la magazin si ceri despagubire ptr ca monstrul de la nivelul 50 e mult prea bun ptr tine. Nu mi se pare normal sa cerem socoteala in aceste cazuri de gameplay. Sa semnalam si sa recomandam e un lucru, sa batem cu piciorul in pamant si sa amenintam e deja un alt lucru...total nepotrivit. Hai sa ramanem lucizi si in acest caz.

  Spor la joc !

  Raspuns dat de colegul meu.

  Depinde foarte mult cum vezi si tu acest joc in timpul tau liber.

  Propun introducerea in viitor a unei cladiri noi la breasla

  Salut Vladimir si bine ai revenit in joc!

  Ma bucur ca ai o parere echilibrata despre joc desi esti in minoritate cu pro-ul despre random :)

  Oricum e placut sa intalnesti jucatori ce, in loc sa se planga, stiu sa se adapteze si sa invete sa se distreze cu reguli noi. Pana la urma e un joc iar noi jucatori :). Respect ptr asta!

  Propunerea nu e rea deloc! O sustin!

  Topic inchis!

  Răspuns primit de la colegul meu.

  Topic închis!

  Salut!

  Eu, personal, folosesc AdBlock Plus de peste 2 ani de zile și pe laptop și pe telefon. Nu m-a dezamăgit.


  Sincer să fiu, eu așa am descoperit Ikariam și alte jocuri, prin tipul asta de reclamă și așa m-am și apucat de acele jocuri.

  TC

  De la Gladiatus, ați ajuns la alte jocuri care nici măcar nu aparțin de GameForge.

  De la o simplă întrebare despre un anunț, ați ajuns la insulte și acuzații.


  Dacă va credeți mai buni decât Echipa Jocului/Forumului, aplicați și dedicați-va câteva zeci de minute din timpul vostru liber pentru a ajuta toți nemulțumiții din acest joc.


  Acest topic o să fie închis pentru că deja s-a întrecut măsura de mult. Aveți sistem de tichete, aveți PM-ul pe forum, aveți ierarhia pentru comunitatea românească expusă frumos și elegant.

  Salutare!

  Ca fost jucător al acestui joc pentru o lungă perioada de timp, am tot văzut genul asta de topicuri pe forum și mesaje prin Breaslă de la colegi, plus că pățeam și eu și nu îmi explicam cum unul mai slab mă bate pe mine.


  Nu cred că sunt un capăt de lume 10-20 sau 30 de atacuri de genul. Joc un joc lansat de GameForge în 2009, zi de zi în ultima vreme și acolo sunt la fel, jucători mai norocoși care reușesc din prima și alții care nu reușesc deși investesc ceva bani.


  Totuși, hai să îl tratăm ca un joc și să ne bucurăm de părțile bune și mai puțin bune ale lui și să nu ne enervăm chiar așa din orice. Cred că fiecare are motive mai bune să se enerveze decât de la un joc.


  Aștept mesaj privat dacă te mai pot ajuta cu ceva.

  O zi bună să ai!