La casa de papel yeni sezonu ne olmuş öyle, şimdi işin yoksa 4.sezonu bekle dur.
Posts by Chriger
-
-
Chriger aylık eğitim programlarıma katılmıyor modlar :O
Tecrübe burada yatıyor ama gelmiyorlar :O
Oblomov yanıtını vermiş, yorumsuz bırakıyorum bu mesajını.
-
Bende bir film önereyim, başrol Tom Hanks,
Er Ryan'ı Kurtarmak, 2.dünya savaşını konu alan bir film, izlemeyen kalmamıştır tahminimce, şimdi ki çoğu savaş filminden daha gerçekçi efektleri var.
-
Kapatıyorum adminim izninizle.
Kapatabilirsin, bak kullanıcılar da onay veriyor
-
Hani buraya bakmıyorsunuz? Kapatalım en iyisi biz burayı
Kapatalım modum, yükselmemiş buralar.
-
Küt Böreği
-
Tahminler sona ermiştir, bol şans.
-
The Meg
Megalodon türünü işleyen bir film, başrolde Jason Statham, gerilim/fantastik türünde olan bir film,
Okyanus'u merak ediyorsanız, köpek balıkları ile ilgili filmleri seviyorsanız tavsiye ederim, her bir dakikası heyecan dolu, sıkılmadan izledim, filmin megalodonu işlemesi ve okyanuslarla ilgili bir çok teoriyi barındırması eğlenceliydi tavsiye ederim.
-
İzlediğin ve sende yeri ayrı olan dizi veya film?
-
Merhabalar,
Etkinlik sonlandırılmıştır,
Ticket sistemi ve maillerden gelen katılımlar 35 katılımcı üzerindedir, vermiş olduğumuz 7 sayı'ya 7 katılımcı sınırı vermişken katılan tüm kullanıcılarımıza ödüllerini en kısa sürede destek sisteminden ulaştıracağız,
Bu saatten itibaren gönderilen etkinlik ticketlerine ise ne yazık ki destek veremeyeceğiz.
Katılımınız ve etkinliğe olan ilginiz için Forum ve Oyun takımı olarak teşekkür ederiz, etkinliği kısa süre içerisinde tekrarlayacağız.
Keyifli oyunlar & forumlar dileriz.
GladiatusTR Takımınız
-
-
Merhabalar,
Etkinliğimiz başlamıştır,
Keşiflerde aşağıda belirteceğim altın sayılarını bulan kullanıcılar ödülü kazanıcaklardır.
18
33
40
51
69
77
91
Son 2 sayı yukarıda belirttiğim sayılar ile uyuyor ise forum hesabınıza ait mail adresi ile forum takımına ticket açabilirsiniz.
Etkinlik Kurallarını Okumayı Unutmayın! ( Spoiler Butonuna Eklenmiştir )
Şanslı Keşif Etkinliği Kuralları:
1. Oyuncu adı net olarak görünmelidir. Aksi taktirde geçersiz sayılacaktır.
2. Elde edilen son 2 rakam net olarak görünmelidir(kutu içerisine, yuvarlak içerisine Vb) şeklinde belirmeyiniz. Aksi taktirde geçersiz sayılacaktır.
3. Masaüstü sitesinden alınan ekran görüntülerinde tarih, saat net bir şekilde görünmelidir. Aksi taktirde geçersiz sayılacaktır, ek olarak tam ekran olmayan hiç bir screenshot kabul edilmeyecektir.
4.Belirttiğimiz sayıyı keşiflerde bulan kişinin yapması gereken yukarıda belirtilen kurallara göre screenshot'u alıp oyun hesabına ait mail adresi ile ticket açmalarıdır, ticketi açarken oyun bölümünü ilgili server bilgilerinizi doldurarak gönderiniz.
5. Göndermiş olduğunuz veriler panel üzerinden kontrol edilecektir, oynama yapmayalım.
6.Raporlar 1.Nisan'dan sonra yapılmalıdır, eski tarih raporlar kabul edilmeyecektir.
7.Ödüller toplam 7 kişiye verecek şekilde ayarlanmıştır, sayıların birini bulduysanız ticket sistemine 1'den fazla screenshot atmayınız.
Etkinlik süresi yoktur, başarılar.
-
Tom Hanks demişken, Sully'yi izlemeyenlere de öneriyorum,
Hudson Nehrine 2009'da zorunlu iniş yapan a320'nin hikayesini anlatıyor, film süprizlerle dolu, başrol tabii ki Tom Hanks.
Havacılık ile ilgisi olanlar varsa hoşuna gidecektir eminim.
-
Burada ki oyunculuğu anlatmaya kelimeler yetmez, izlerken tüylerim diken diken olmuştu, Tom Hanks gerçekten harika bir oyuncu.
-
Cast Away ( Yeni Hayat )
İzlemeyen varsa öneririm, Tom Hanks'in harika oyunculuğu, buram buram kalite kokan bir film.
-
Forrest Gump
-
Ama bize Fringe tadında güzel bir dizi önerip bizi bu bataklıktan kurtaracak biri olsa fena olmazdı değil mi ? Nomerci
Hadi öneri bekliyoruz.
-
Fringe i bastan izleyecem bu gidisle
Bir çok kez yapmışlığım var, kesinlikle aynı tadı veriyor.
-
Yok arkadas Fringe den sonra diziler zevk vermez oldu.
Dexter cok iyi degil dedim ama Breaking Bad den sonra dexter iyiymiş demeye basladım.
Fringe'den sonra hiç bir dizi aynı tadı vermiyor hemfikirim, Dexter yine meeh diyebileceğim bir dizi Fringe'nin yanında, başka bir dizi bulamadım henüz.
Ha birde Hannibal'ın yeri ayrıdır, Fringe kadar olmasada.
-
Nereye gönderiyorduk bende göndereyim 1-2 tane
Liderimize iletebilirsin;