Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a rengeteg és majdnem végzetes hibák után...
Visszaadtátok a "bónusz tárgyakat" oké, de akik nem hittek ebben, és ellőték az aranyakat gyakorlásra 63%-on, az arany melafikákat a nem sikerült kovácsolásokra a kevesebb %-al, Ők nem kaptak vissza ebből semmit, azt mikor és hogyan kárpótoljátok?
Indul holnap az új szerver.
Ajánlom a facebook gladiatus oldalát:
https://www.facebook.com/Gladi…719759927/?type=3&theater
az új beharagozó melletti kommenteket, google fordítás nélkül is menni fog, pl. miért és minek? nincs új kazamata, megígértétek, miért nincs még mindig applikáció mobilra? miért nem vonják össze a szervereket és veszik külön a speed illetve normál szervereket? minek ennyi inaktív játéktos (új szerver, aktív játékosok nélkül, miért nem törlik őket, akik már nem játsszanak? stb...)
és a szokásos kérdések, miért nem változott a kohó, olvasztás része? (narancsból nem jön piros stb...) kovácsolás miért nem sikerülnek normálon a 80-90%, amikor speeden az 1-2 % sikerül...
a csatamotor katasztrófa, de ezt finoman írtam, nem káromkodva, szídva stb... sikeres kovácsok után, miután kivártam mindent, és igen sikerültek, lecserélve.... esélytelennél esélytelenebb ellenfelek ellen is kikapok simán, egészen addig, ameddig nem aktíválok áldásokat, bónuszokat és nem vásárolok, miért is??? nem napi 1-2 hanem elég sok a vereség, van, hogy fél órán keresztül és mindenben jobb vagyok....
Lobby által nézem melyik szerverek aktívak, és hány fővel?! Jelezném!!! S2!!! a legrégebbi szerver még mindig az egyik legaktívabb, a normálok közül a legaktívabb és se dropp,se kohó, se teki se semmi, miért is???
Köszönöm előre is!!!
Üdv.
Kornél
S2(régi S1)