Posts by Cornelius

Sziasztok!

Ezt valamelyik topicban sokat feszegettük korábban, a válasz az volt, hogy kapható és olvadhat!

Rengeteget kísérleteztünk már, közepessel közepesbe 2 napig sok mozgékonysággal és rubinért, DPI-el DPII.-be (feláldozva a sok exp. pontot), DPII-vel DPI-be, hátha jön valami jó utótag a kisebb szint miatt. Küldetés felezővel a tárgyakat gyűjtve majd kalapáccsal minél többet kiolvasztani.
    Event előtt a már meglévő tekercsekből minél többet kovácsolni, hátha kiolvad és el lehet adni...
    ...de sajnos már nem éri meg szinte egyik sem, mert ha jön is új tekercs, nem lehet eladni, vagy meg van már, vagy sokkalják az árát...

Mindenféle nagyképűség nélkül ilyen tekercsek vannak készleten (Van ami már több, mint 1 éve) Arpagius, Ursus, Gratius, Sebastianus, Bánat, ítélet, bágyadtság...az újak közül, a régi kötelezőkből is több darab Föld, sárkány,megszüntetés, erős, tüzes, magány stb.... :(

Sziasztok!

- Nem egy újabb hiszti jön, bár egyes szervereken, ahogy meglátják az új hozzászólásnál a nevünket, akkor már biztos jön az újabb rinyálás, most akkor elébe mennék nem ez jön, hanem pár dolgot összeszedtem. (De lesz benne hiszti is :) )

- Az elmúlt 1 évben a játékban történt Új verzió, javítások alatt, bevezetésre került a Lobby, regisztrálhattunk a discordra és most már eldönthetjük mi legyen a kohózott végtermékkel, ami egyedüli konkrétan a játékban történt változtatás, amúgy semmi más nem történt tavaly július óta! hm... érdekes...

- Nem rég olvashattuk, hogy a GF játékok közül a Tanoth-ot 12 év után megszüntetik, remélem nem erre a sorsra jutunk az elkövetkező 1-2 évben, fejlesztés és érdeklődés hiányában. ?!

Most egy kicsit a játékról:

- Ránéztem mostanában különböző időpontokban a szerverek aktivítására, S23 és az újonnan indított S33 után még mindig ott vagyunk a top 3.-ban az S2.-vel normál szerverként, mellette a többi normál szerver is jobb mutatókkal rendelkezik, mint az újonnan indított speedszerverek többsége, ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy érdemes-e? és a miért indítanak ennyi új szervert, amikor a régieken is egyre kevesebben játszanak, és az újakon is csak induláskor van forgalom, gyorsan sok rubinért eljutni az első helyre és vége, mert jön az új szerver...

- Egy kérdésem lenne az S23-asokhoz. (na már megint rinyálás :) )
    Először is gratulálok a sok sikeres kovácsoláshoz (nekünk még mindig nem sikerült, pedig az összes eventet végig próbálkoztuk, meg azon kivül is, minden féle fajta maleffal, és anélkül is, ami azt jelenti, hogy már mi is bőven túl vagyunk több mint 100 kovácson, de sajnos nincsen olyan szerencsénk, mint Nektek, ott! ) és a kérdés:

ha meglesz minden új felszerelésetek, Quintas inferno,druida, Szakadék és eléritek a 200 feletti szintet és már nem lesz kit támadni, nincsen új elenfél, és ezt mind teljesítettétek 2-3 év alatt, hogyan tovább? :)

Elnézve a német speedet (S201) páran eljutottak erre a szintre és egyenlőre nincs további fejlesztés, sorban hagyják abba a játékot.

- Kovácsot már említettem az előbb, milyen sikeresek vagyunk, most az aukciós ház és a boltok jönnének: nem sok használható terméket ad a játék, hiába nyomkodjuk el a több 100 munkaruhát, ez is egy régi probléma. (se narancs, piros, lila elvétve...)

- Csatamotor: legyen esély, ez még úgy oké is, 1-1 csata belefér, de hogy ennyi bukó, az esélytelennek tünő karakterek ellen az már vicc, és idegesítő is, mert fordítva 10-15-el feljebb támadva nincs ennyi sikerélmény :)

- Piac: Van, hogy 1 oldal a kinti piac, és nem azért mert nincs rá kereslet, mert az lenne, hanem nincs mit eladni! (új nyersanyagok, tekercsek, malefok stb.....)

- Normál vs. Speed : nagyon kellene az összevonás, először országos szinten külön a normál szervereket, és külön a speed szervereket, majd mehetne a nemzetközi is, (vannak játékosok bőven világszerte, lásd: Globál aréna...)

- Botozás, multi karakterek, jóban vagyunk a GO.-val... ezek csak azokat a játékosokat idegesíti, és szerencsére azért vagyunk páran, a speedesek közül is, akik tisztességesen szeretnének játszani.

- Két hetente Boldog nap? - vajon miért? :) üres a kassza? közel a vég? :)

- Több feladatot nem lehet teljesíteni a rossz beállítások miatt, többször jeleztük, még sem történik ott sem változás.

- Dis Pater: többször írták ez egy plusz a játékban, oké, köszönjük!
    DPIII-at 27 ütésből sikerült kivinni legutóbb, előtte meg is haltam ott lent, a DPI (elvileg könnyű alvilág) meg se tudna ütni az ellenfél, erre vereség vereség hátán... régen, azért nem így volt, tudjuk nem történt változás, csak nem hiszünk a szemünknek meg a tényeknek :)

-droppok: sokkal több volt a piros, narancs és használható, olvasztható tárgy korábban...

Még sok minden előjön, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe, nyugodtan írjátok meg Ti is mit gondoltok ezekről a dolgokról illetve ha kihagytam, vagy rosszul írtam valamit, akkor elnézést!

Külön S23-tól is elnézést a kérdésért, de Ti vagytok magyarban a legelőrébb, illetve Nálatok vannak olyan dolgok, amikről a többi szerver csak álmodik, ha tudtok bármi trükköt szívesen olvassuk.

További szép napot és jó játékot kívánok! :)

Üdv.

Cornelius

S2

Rebellisek

Gaias deszka szint 131 alap páncél 3002, pirosban: 6004,
    Inferno deszkák szint 59 alap páncél 1160, pirosban: 2320,
    A Deszka a legkisebb az 1 szint mind a kettőnél.
    Ha összeadjuk pirosban 8324
    Ha pedig kiválasztjuk:
    Gaias inferno deszkák: szint: 189, alap páncél: 4886, pirosban: 9772

A különbség 1448 páncél nem tudom, hogy jön ki....

Sziasztok!

Már régóta érlelődött bennem egy hasonló írás, most ki kívánkozik belőlem, egyrészt volt egy kis idő olvasgatni 1-2 topicban, illetve a mostani vírushelyzetben sikerült eljutni 1-2 kereskedelmi egységbe is. Párhuzamot találtam egy régi megtörtént esetben a mostani egyre jobban elharapodzó fórum állapotokra.

Anno egy kereskedelmi egységben vásárolt egy terméket egy vevő. (vevő=glad játékos).
    Hiba keletkezett a termékben, ezt jelezte az egység alkalmazottjának. (egyik GO.) Mivel Ő ezt a boltban nem tudta javítani,
    a hibás terméket továbbította a szolgáltató felé. (GF. fejlesztők)
    Ők ezt visszaküldték x idő múlva, hogy jó a termék.
    A vevő még párszor visszajött a termékkel és jelezte, hogy még mindig hibás a termék,de nem mindig ugyan az az alkalmazott volt a boltaban. (másik GO-k)
    Ők szintén továbbították a hibás terméket a szolgáltató felé. (GF.fejlesztők)
    Majd amikor már az x. kör után fogyasztóvédelemmel és különböző hatóságokkal fenyegetőzött a vevő (teljesen jogosan, mivel hibás volt a termék, amiért fizetett és nem tudta használni), az egyik eladó (egyik GO), addig egyeztetett a szolgáltatóval (egyik GF fejlesztő), hogy tényleg hibás a termék,hogy végül a szolgáltató felvette a kapcsolatot a gyártóval (GF) és a vevő kapott több hónap húzavona utána egy új terméket.

Ebből mindenki azt von le majd amit szeretne, még annyit szeretnék hozzátenni, hogy itt is többféle vevő létezik (lásd glad. játékosok) illetve több eladó (GO-k). Vannak akik barátságosabbak, normál hangvételű beszélgetésekkel és akadnak "bunkó" arogáns stb vevők és lekezelő, nagyképű eladók is...

és visszakanyarodva a vírushelyzetre, most egytől egyik mindegyik fajtával sikerült találkozni a boltokban is ...

Kitartást Mindenkinek, vigyázzatok Magatokra és egymásra, még sajnos nagyon messze van a vége...

Jó játékot és fórumozást kívánok! :)

Üdv.

Cornelius
    S2

Sziasztok!

Először is gratulálok az S23-asoknak a sikeres kovácsolásokhoz! Majd leírhatnátok, hogy-hogy Nektek sikerül egyedül az összes többi szerveren meg nem!? :O
    Én a kosztüm alatt is és most a kovácsolós event alatt végig próbálkoztam, mert hát próbálkozni kell azt írtátok, és jöttetek a % számításokkal, 1-2-3-4% siker,azt mégsem, Nektek meg igen. Elment az összes arany malefom, azt jöttek az ezüstök és a végén már kínomban a bronzokat is beleraktam, de sajnos 0 sikerült. Ekkor ment malef nélkül és lám, azt sem csinálta meg!
    Kifogytam a nyersikből is, és érdekes, mert nem jön az utánpótlás, se a tárgyak, se a nyersanyagok tekintetében... Ellenben Ti, akik azt sem tudjátok hova rakjátok a nyersiket (jah, de egymásnak) :) , igaz az aranyakat már megoldották okosan,de azzal most ne foglalkozzunk, a GO-k se teszik...

Köszi előre is!
    További jó játékot! :)

Cornelius
    S2

Arról nem is beszélve, hogy rajtam van, volt a a DP ruha, így 100% tárgytalálás mellett nyomtam még a homokórát is, a még több rubin találás miatt, gondolom azokat is buktam? Ilyenkor mit lehet tenni? Köszi előre is!

Elköltöttem egy 100 millát a napokban , a szerverről összevásároltam pár szett ezüst meg bronz malefokat és nyersiket, gondoltam S23 mintájára próbálkozom pár komolyabb tárgy kovácsolásával. Kezdésnek ékszerekkel, hát szuper, hogy még mindig az amulettek 3 nap amíg elkészülnek kalapáccsal, ha elkészülnek ...ezen sem sikerült még mindig rövidíteni :(

Szépen egymásra találtatok Goofy, csak gratulálni tudok! Átjöttél az S2.-re is fényezni az S23-at meg a HH-t, osztottad az észt utána meg leléptél, mint.....
    majd visszatértél a csudiszupcsi S23-as kariddal beütögetni, akit érsz. Abba a pár napban amíg itt voltál, megtapasztalhattad, hogy van élet a HH-n és az S23-on kívül is, és igen, S2-n is még van 12 év után is, ha tetszik, ha nem, ha unod, ha nem. Ezzel ismét sikerült tovább mélyíteni az S23 és a HH szimpátiáját a többi szerverrel szemben. Félreértés elkerülése végett, senki sem vitatja azt az eredményt, amit a HH elért, de nem kell lenézni a többi szervert, egyesületet, sem a játékosokat, mert a kert végében is lehet játszani, miután elfogyasztottam egy jó erdélyi csorbát, megyek is felveszem a nadrágomat és kitolom a zongorát , majd pár expedició közt lebillentyűzök 1-2 székely nótát a szilva mellé!

Üdvözlettel:
    S2 és a többi unalmas szerver és játékos

[mod='Shaiyla']Szóbeli.[/mod]

napi bónuszként alvilági előtagú tárgyat kaptam

Gratula hozzá! Nagyon jó ötlet, abszolút támogatom! :)

"régebben más volt" - Tegnap közel 50 boltot váltottam, hátha bedob egy jó zsoldost legyen az lila, narancs, vagy esetleg piros, narancs köszörűkövet,páncélt stb... annyira nem kényeztetett el sajnos hiába voltam Olaszoknál, Afrikában :(
    De azt észrevettem, hogy pl. 161-es Quintas fegyvert rakott be a boltba zöldben, ha ezt tudja, akkor nyugodtan rakhatna be lilában, narancsban vagy akár (és most beleért a kezem a bilibe :) ) pirosban is! LEgyen persze jóval drágább, de szerintem ezt simán meg lehetne oldani, mint az alvilági előtagú tárgyat is! ;)

Korábban jeleztem én is, hogy teljesen felesleges ez a kazamatás event, illetve a 150% tp-s is, mivel a saját szervereden alig, vagy egyáltalán nem tudsz ütni senkit! A válasz az volt, nem minden event jó mindenkinek, lehet, hogy ez az event pont másoknak jó! Na köszi! ;)
    Kérdem én, akkor akik 120 felett vannak, addig kapcsolják ki a netet? :) Vagy menjenek vakációra, mert nekik felesleges ez a két event??? :)

Sziasztok!

Az sem lenne rossz, ha érkezne bármiféle visszajelzés felénk, hogy köszönjünk az ötleteket, ezt meg ezt nem lehet megvalósítani, erre gondoltunk már mi is, ez meg ez tervben van stb... olvasgatva itt és a külföldi fórumokon is rengeteg az ötlet, de max. annyit kapunk, többszöri megkérdezés után, hogy továbbítottuk, köszönjük, a többi nem rajtunk múlik. 2017 óta a játékban nem történt sok változás, ott megígértek sok mindent, elhúzták a mézes madzagot és több javítás is történt, de látványosan semmi, maradt a szokásos új speed szervert nyitunk, megváltoztatjuk ennek a színét, kijavítottuk ezt a hibát stb...

Sziasztok!

Végigolvasva pár javaslatot és hozzászólást itt illetve a külföldi fórumokon, rá kell jönnünk, hogy pár embert, játékost nem elhanyagolva a fő ellenfelünk, ellenségünk a GF!!!
    Itt is és a külföldi fórumokon is megy a harc, veszekedés speed vs. normál! Ott is megvannak az itteni S23-asokhoz hasonló szerverek, akiket szídnak, mint mi pl. S2, S5 stb... ez sajnos meg is lesz mindaddig, amíg nem lesz különválasztva. Itt jön be az, hogy jó ötlet a nemzetközi egyesítés, mert a normálok tudják egymást ütni, közel hasonló feltételek közt, meg Ti speedesek is üthetnétek egymást szintén hasonló feltételekkel. Nem kellene folyton visszatérni, a Te gyere át, Te meg regisztrálj vissza stb... Mi nem fogjuk itt hagyni a 12 és fél éves karaktereket, Ti pedig nem fogtok újat kezdeni a normál szervereken.

Szint korlátozás támadásoknál: ameddig xy, alacsony karakter túlnyomja az eventet és Te másképp nem tudod szankcionálni, pl. tiltás stb... mert ugye megteheti (mindenki tudja, hogy semmi értelme,mivel kap egy semmitérő zöld követ) addig csak maradjon az, hogy lehessen, akár 150 szintről is leütni, és nullázni és elvenni a kedvét a játéktól! Ha lenne ezen a téren változás, támogatnám a szintkorlátozást!

Új speed szerver indítása, egyből bónusz eventtel!
    Más országokban is kicsapta a biztosítékot! Meg is írták a véleményüket és ott is a GO-k, annyit írtak mi ezzel a baj? Jöttek is az érvelések, megígértetek, vagy is a "manager" brit kazamatától, kovácsolós változtatásokon, szerver összevonásokon át sok mindent, és nem történt semmi, ellenben mást nem csináltok, csak új szervereket nyittok, holott a régieken gyakorlatilag, már nincs élet, se játékos. Akik átmennek a régiek közül új szerverekre közel 1 másfél éven belül megunják, mert nincs újítás, és már ellenfelek sem akadnak, megvan minden tekercs, kovácsolás és végeztek a játékkal.

Dispáter ruha: minden szerveren olvastuk, hogy ment a panaszkodás, képekkel is alátámasztva, hogy valami változott, de állítják a GO-k, hogy semmi. Nehezebb lett a DPI, ha felveszed nem kapsz narancs, piros dropokkal, ha igen az is recept stb... nem új ruhát kellene bevezetni, hanem a régi beállításokat visszarakni, mert azért régen csak esett pl. piros porcius amiből csak jött almandin is néha....

Volt itt ötlet az aréna pergamen illetve a kettősség szimbolumával is, jó lenne ezekre is kitaláni valamit, mert jó pár van belőle,de minek??? Lehessen átváltani valami másra és már jók is vagyunk.

Medici, dokik: Akik magasabb szinten vannak tudják, hogy szó szerint életet menthet :) Viccet félre téve, nagyon kellene a bővítés, mert nem vagy védve ha lent vagy és eventkor többen vagytok lent elfogynak se perc alatt és nincs életerő italod tartalékban, levernek másik szerverről nagy bajba is kerülhetsz...

Kritikus sebzés, blokkolás: jövök én is felfelé, lassan 149 leszek, nézegetlek Titeket speedeseket, mert nálunk normálon ugye eléggé kevés az új tárgy, tekercs hozzátok képest. Látom van aki a pajzsot növeli 40k+ és blokkolásra figyel, van aki magas sebzés 1100 és felette + kritikus sebzés inkább, de azt észrevettem én is, hogy senki sem tudta kimatekozni, ezek szerint nem is lehet, hogy megmaradjanak az 50%-os kritikus és blokkolások, holott alacsonyabb szinteken még mindenki erre törekszik. Így ezáltal azért okozhat meglepetéseket 1-1 csata és akkor már lehet is szídni a csatamotort is, ami szintén nem úgy működik, mint régen, mivel van egy olyan küldetés, hogy "győzz megszakítás nélkül", hát ezt már elengedtem, mert ki tudsz kapni olyantól is aki meg sem szabadna, hogy üssön, itt is elférne a változtatás.

Aukció, boltok: régebben lehetett venni a boltokból is használható tárgyakat, most x munkaruha és utazgatás, boltváltás után sem. Aukcióról is lehetett hozni ezt, azt hát sajnos ezek is eltűntek mostanra. Régebben ez is más volt :(

Kovácsolás: láttam én is és persze megint az S23 :) nem tudok mit csinálni a németen kivül eddig ott vettem észre, hogy sokatoknak már sikerült a Quintas Inferno fegyó, ami ugye a legmagasabb. Lassan én is megprobálom, ahogy látni fogom a tekit, mert 156-os szinten is már van 209-es fegyótok, az nem semmi, majd szorítsatok, hogy sikerüljön és akkor én is még pár szintig,( nektek hónapig ) még méltó ellenfeleletek lehetek, ha a motor is úgy akarja! :)

Kicsit hossszúra sikeredett és még sok mindenről lehetne írni, mert sajnos sok minden változott, sajnos nem jó irányba.

Sikeres eventet és szép hétvégét kívánok!

Üdv.

Cornelius S2

U.i.: Én se köszönjek el S2-esként, hogy meg ne említenélek és ezzel kielégítsem a fétisedet, hogy mindig csak Rólad van szó, kedves Nándi, remélem írtam pár jó gondolatot is, amiben azért lehetne tuninngolni azt a trabantot is! ;) :)

Ebben egyet kell értenem, a FALKÁSok tudnak valamit, mert én is hasonlókat tapasztalok, teljesen mindegy mennyivel vagyok erősebb, mindig van vereség.

Sziasztok!

Írtam a hibabejelentésekhez is reggel, de itt is megkérdezném, hogy tudunk valamit a kegypontokról nullázásáról, mert tegnapról mára ez sajnos nem történt meg, így ma még 1 pontot sem tudtunk gyűjteni sajnos :(

Köszönöm előre is!

Üdv.

Kornél

Sziasztok!

Örülök egyrészt, hogy sikerült összehozni ezt a csodás eventet, olyan emberek is Rám írtak más szerverekről akiket azt sem tudom kicsodák! :) (nem is nevesítek, mert személyeskedésnek számítana)

Tehát valami elindult azon kivül, hogy a speedesek is fellázadtak végre, mert nem csak a mi (S2) szerverünkön, rontják el a köszörőköves eventet! :)

Kérnék egy statisztikát, hogy ma mekkora volt a forgalom a szerverek között, nem hétköznapi az tuti... remélem örülnek a GF-nél is! ;) igaz pénzbe és rubinba nagyon ez nem került...

Voltak itt találkozók és emberek ismerik egymást közösségi oldalakról és innen-onnan remélem azért tetlegességig nem fajul majd a vége ( bár páran megérdemelnék)

Egy szónak is száz a vége, várom a végkifejletet, ugyan is sok mindent beígért a GF, amiből szinte semmit sem teljesített, ha megnézzük a statisztikákat, még mindig MAGYARORSZÁGON a TOP aktív szerverek közt van az S2, ami az első Magyar szerver az összevonás után (S1)... és így is új 5-szörös szervert nyitnak inkább ,az összevonások és újítások helyett!!!

Hiába írjátok, hogy nem történt változás, sajnos mi tapasztaljuk! Alvilág korábban lement vereség nélkül, vagy minimális vereséggel. Egy könnyűnél nem szívtunk ennyit, hogy pl. 29 ütésből lehet kivinni (a nehezet még megértené az ember,de egy könnyűt ahol 30-40 szinttel alacsonyabb az ellenfél??? ) nem emlékszem rá, hogy utoljára mikor sikerült megcsinálni 18 ütésből!!! Az meg, hogy ruhával megyünk le és valóban nem kapsz semmi "alvilágit" (Constantinus,Gaius, Caldus stb...) az alvilágban nevetséges már. Nem a rossz szériának tudható be, hogy hónapok óta, nem jönnek a piros, narancs "használható", "olvasztható" tárgyak! Nem EGY játékos írja EGY adott szerverről, hanem TÖBB játékos, különbőző szerverekről a negatív tapasztalatokat!!! Tőletek pedig csak azt a választ kapjuk, hogy nem történt változás! Akkor akik aktív játékosok, és itt a fórumon is aktívak, mind rosszul látják, tapasztalják ezt, és szerintetek még mindig rendben van minden, továbbra is Mi érzékeljük rosszul ezt a jelenséget???