Sziasztok!
- Nem egy újabb hiszti jön, bár egyes szervereken, ahogy meglátják az új hozzászólásnál a nevünket, akkor már biztos jön az újabb rinyálás, most akkor elébe mennék nem ez jön, hanem pár dolgot összeszedtem. (De lesz benne hiszti is
)
- Az elmúlt 1 évben a játékban történt Új verzió, javítások alatt, bevezetésre került a Lobby, regisztrálhattunk a discordra és most már eldönthetjük mi legyen a kohózott végtermékkel, ami egyedüli konkrétan a játékban történt változtatás, amúgy semmi más nem történt tavaly július óta! hm... érdekes...
- Nem rég olvashattuk, hogy a GF játékok közül a Tanoth-ot 12 év után megszüntetik, remélem nem erre a sorsra jutunk az elkövetkező 1-2 évben, fejlesztés és érdeklődés hiányában. ?!
Most egy kicsit a játékról:
- Ránéztem mostanában különböző időpontokban a szerverek aktivítására, S23 és az újonnan indított S33 után még mindig ott vagyunk a top 3.-ban az S2.-vel normál szerverként, mellette a többi normál szerver is jobb mutatókkal rendelkezik, mint az újonnan indított speedszerverek többsége, ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy érdemes-e? és a miért indítanak ennyi új szervert, amikor a régieken is egyre kevesebben játszanak, és az újakon is csak induláskor van forgalom, gyorsan sok rubinért eljutni az első helyre és vége, mert jön az új szerver...
- Egy kérdésem lenne az S23-asokhoz. (na már megint rinyálás
)
Először is gratulálok a sok sikeres kovácsoláshoz (nekünk még mindig nem sikerült, pedig az összes eventet végig próbálkoztuk, meg azon kivül is, minden féle fajta maleffal, és anélkül is, ami azt jelenti, hogy már mi is bőven túl vagyunk több mint 100 kovácson, de sajnos nincsen olyan szerencsénk, mint Nektek, ott! ) és a kérdés:
ha meglesz minden új felszerelésetek, Quintas inferno,druida, Szakadék és eléritek a 200 feletti szintet és már nem lesz kit támadni, nincsen új elenfél, és ezt mind teljesítettétek 2-3 év alatt, hogyan tovább? 
Elnézve a német speedet (S201) páran eljutottak erre a szintre és egyenlőre nincs további fejlesztés, sorban hagyják abba a játékot.
- Kovácsot már említettem az előbb, milyen sikeresek vagyunk, most az aukciós ház és a boltok jönnének: nem sok használható terméket ad a játék, hiába nyomkodjuk el a több 100 munkaruhát, ez is egy régi probléma. (se narancs, piros, lila elvétve...)
- Csatamotor: legyen esély, ez még úgy oké is, 1-1 csata belefér, de hogy ennyi bukó, az esélytelennek tünő karakterek ellen az már vicc, és idegesítő is, mert fordítva 10-15-el feljebb támadva nincs ennyi sikerélmény 
- Piac: Van, hogy 1 oldal a kinti piac, és nem azért mert nincs rá kereslet, mert az lenne, hanem nincs mit eladni! (új nyersanyagok, tekercsek, malefok stb.....)
- Normál vs. Speed : nagyon kellene az összevonás, először országos szinten külön a normál szervereket, és külön a speed szervereket, majd mehetne a nemzetközi is, (vannak játékosok bőven világszerte, lásd: Globál aréna...)
- Botozás, multi karakterek, jóban vagyunk a GO.-val... ezek csak azokat a játékosokat idegesíti, és szerencsére azért vagyunk páran, a speedesek közül is, akik tisztességesen szeretnének játszani.
- Két hetente Boldog nap? - vajon miért?
üres a kassza? közel a vég? 
- Több feladatot nem lehet teljesíteni a rossz beállítások miatt, többször jeleztük, még sem történik ott sem változás.
- Dis Pater: többször írták ez egy plusz a játékban, oké, köszönjük!
DPIII-at 27 ütésből sikerült kivinni legutóbb, előtte meg is haltam ott lent, a DPI (elvileg könnyű alvilág) meg se tudna ütni az ellenfél, erre vereség vereség hátán... régen, azért nem így volt, tudjuk nem történt változás, csak nem hiszünk a szemünknek meg a tényeknek 
-droppok: sokkal több volt a piros, narancs és használható, olvasztható tárgy korábban...
Még sok minden előjön, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe, nyugodtan írjátok meg Ti is mit gondoltok ezekről a dolgokról illetve ha kihagytam, vagy rosszul írtam valamit, akkor elnézést!
Külön S23-tól is elnézést a kérdésért, de Ti vagytok magyarban a legelőrébb, illetve Nálatok vannak olyan dolgok, amikről a többi szerver csak álmodik, ha tudtok bármi trükköt szívesen olvassuk.
További szép napot és jó játékot kívánok! 
Üdv.
Cornelius
S2
Rebellisek