Posts by a7crown858889664

Ok, załóżmy że dostał bana do 2038 roku gdyż tego poza suportem nie wiemy. to gdzie mógłbym napisać bo nigdzie nie widziałem takiej możliwości takiej opcji umożliwiającej mi opisanie problemu i otrzymania od nich odpowiedzi.

Padło określenie ticket ale gdzie mogę to znaleźć, jedynie znalazłem zgłoszenie obrazy z opisem że inne nie będą rozpatrywane więc mojego problemu nie mogę tam zgłaszać.

Na 306 opowiedzi gram mistrz dostał bana, że pomyśleliśmy, że to na krótki czas, ale niestety bardzo długo go nie ma. Gdzie znajduje się oznaczenie o zdjęciu mistrza i ustanowienie nowego, siedzę już od kilku godzin i nie można znaleźć takiego urządzenia. Google podaje, że można uzyskać wsparcie, ale nie można znaleźć takiego zastosowania, co dotyczy tylko i wyłącznie zgłoszenia innych obrazów niestety nie.

Krótko mówiąc, jak i gdzie dotyczy kontakt z opiekunem zem serwera.

noszenia bardzo dziękuję za pomoc.

In 306 stories, the game master was banned. We thought it was for a short time, but unfortunately, he hasn't been there for a very long time. Where is the tag for the master's photo and setting a new one? I've been stuck here for several hours and can't find such a device. Google says you can get support, but I can't find any such application, which only applies to reporting other images, unfortunately not.

In short, how and where should I contact the server maintainer?

Thank you very much for your help.