Arkadaşlar oyuna tek etkinlikte 4k Para salladım haliyle aktif olup bunu harcamak istedim. Oyun Bana bot damgasını vurarak bir hafta banladı ağızımı açmadım. makine mühendisi adamım homeofice calısıyorum ve ayrıca iş yerinde de yan ekrandan aktif oynuyorum. 1 hafta geçmeden çarım 2. banını yedi. biz neye göre banlanıyoruz. her yakut etkinliğinde desteğimi esirgemem oyundan. ama oyunda beni pek sevmişe benzemiyor ? banı neye göre yiyoruz ?
Merhaba kardeşim.
Son zamanlarda Türk oyuncular doğrudan şirket tarafından hedef alınıyor, bunun bir tür misilleme olması şaşırtıcı değil. İşe oyundaki yerel para birimini kaldırarak başladılar. Sonrasında Türk topluluğunu ötekileştirip sunucuları boşalttılar; bizi yerel sunuculara gitmeye zorluyorlar ve uluslararası sunucularda para birimi üzerinden mağdur ediyorlar. Şimdi ise görünüşe göre seninki gibi haksız ve keyfi banlamalar (hesap kapatmalar) başladı.
Oyundaki profilinden Türk bayrağını kaldırıp yerine İngiliz ya da başka bir ülkenin bayrağını koyduğundan emin ol. Oyunda geçirdiğin süreye de dikkat et; bu olanların bir süredir devam ettiğini düşünürsek nefretin kime yöneldiği çok açık.
Kendine çok iyi bak kardeşim.