Posts by SlaveCooll
-
-
-
-
-
-
-
Amaçım şakaydı sadece
herkes gibi bende kendi serverımın canlanması için caba gösteriyorum 
altın konusunda levelime göre iyiyimdir
https://www.hizliresim.com/qbyctf5 ben oyuna başlayalı sadece 54 gün olmuş ? ve 106 levelim günde 20 saat oyun oynadım 40 gün boyunca.
Ben başlayan kimseden malefiz beklentimde yok. Beni tanıyan bilen bilir zaten.
Hatta bu başlığın çok benzerini 1 yada 2 gün önce forumda ben actım.
-
Ben 51 M veriyorum gel ahali ksskks

Server 32 reklam sunar.
-
Herkese merhaba,
Server 32'de başlayalı 45 gün oldu 106 levelim, bana çok yardımcı olundu.
Bende başlayan herkese elimden geleni yaparım.
Nickname: SlaveCooll Server32
-
SlaveCooll nickname haber bekliyorum
-
Server 32 Altın malefiz alınır.
Yeni başlayan herkese yardımcı olunur.
İyi oyunlar herkese...
-
Server 32'de başlamayı düşünürsen elimden geleni yapmaya calışırım.
-
Forum artık 26 seviye :))
-
Tebrikler
Nice yeni başarılara ...
-
Bana turuncu bileme verdi. üzdü :))
-
Rica ederim,
İyi oyunlar...
-
584
''1584 yılında bir Yeniçeri isyanında öldürülen Trablusgarp Valisi Ramazan Paşa'nın ailesini İstanbul'a getiren gemiye Kefalonya açıklarında Venedik gemileriyle saldırı düzenlenmesi sonucunda Venedik ile uzun süredir devam eden barış sona erdi.''
-
-
Merhabalar,
''Hello Gladiatus fans of the Turkish province, I greet you all and may need some support from each different national province in the forum, Gladiatus has long fallen asleep and has become boring, together we want to show the game provider that we players, renewals in the game, is long nothing happens in the game, no updates, nothing new, Gladiatus must not die! We have to stick together, no matter which province. I or we have opened a post in the German Forum, it is about the fact that we wish for updates in the game, maybe you also have new suggestions for the game such as installing new scrolls, new dungeons in Britain or even other suggestions, use a translator, support us in the German Forum, it's every Gladiatus fan's business, before the game dies let's stick together and share our suggestions or requests.''
Alman serverındaki bu girişime , bu devrime katılıyorum.
Her gladiatus oyuncusu gibi bu oyunun ve bizim yeniliklere ihtiyaçımız olduğunu bu oyunu oynamaya devam ettikçe dile getirmeye devam edeceğim ve etmeliyiz.
Heep birlikte yeni parşömeni olan , yeni zindanları olan , yeni eşyaları olan serverlara...
İyi oyunlar ve iyi çalışmalar dilerim herkese ...
Sağlıcakla kalın...
-
Merhabalar,
40 levelle kadar sınır 200 eğitim maks.
40 levelden sonra her level için her eğitimden 5 level artmaktadır
(örnek: 100 level için 500 , 120 level için 600 maks.)