Ahojte,
nikde som to tu nepostrehol, ale chcem sa spytat...nevadi mi ten pocet subojov, aby ste si nemysleli...len sa chcem spytat, po 5 subojoch mne sa neopotrebuvaju veci, ale plati to aj pre utocnika ? Akosi som to tu nikde nevidel.
Ahojte,
nikde som to tu nepostrehol, ale chcem sa spytat...nevadi mi ten pocet subojov, aby ste si nemysleli...len sa chcem spytat, po 5 subojoch mne sa neopotrebuvaju veci, ale plati to aj pre utocnika ? Akosi som to tu nikde nevidel.
ahojteeeeee
ne...potom si dam burcaku a pojdem spat...xixi
sak ale mne to je naozaj jedno, ci pockam 6min alebo 12...![]()
![]()
....jaaaa si pockaaaam![]()
![]()
![]()
ahojte...tak nestalo sa mi presne toto iste, ale som si vsimol, ze mi t ocestovanie dalo 2x...lbo viem ze uz som chcel ist do podsvatia a zrazu znovu nabehol cas...takze si myslim, ze nieco tam blblo...
prepac...som si akosi neuvedomil
Marko, ono je to jednoduche...len si predstav, ze by boli v aukcii take kusky, ktore sa tazko kuju...to by sa zrutila cela nadstavba ohladne kovania...nedavalo by to zmysel
a ja b y som spojil vsetky servery zo vsetkych krajin do jednej circu turma
tiez som uz davnejsie rozmyslal, preco napiklad aj ostatne servery nedvihnu na speed 5x...aspon minimalna naplast na zmeny ktore sa stale deju...takt je to o tom, ze hrac, ktory makal roky na prvych serveroch, tak vsetok ten cas je jednoducho prec...
...presne tak Boco..karma je zdarma a veru, spolky su verim tomu ze super vec, ale nikdy nevies, na koho natrafis...a preto sa spolieham radsej sam na seba...a nie je to tym, ze by som nebol tymovy hrac, ale tiez uz som zazil a nie dobre skusenosti...A tak som si zvolil sice tazsiu cestu, ale mam to, co si zasluzim...
Sirius WEX
a teda obcas si dajakeho toho hraca aj dam do poznamok, pre pripad ze karma...![]()
![]()
...drzim palce v hre
congratulation girls