always
Posts by AKLISUS1
-
-
-
I win win
-
-
2628
-
-
2625
-
-
118 server sk17
-
-
2623
-
-
-
- 2 621
-
-
increase skills
-
Ano niektorych ludi to stale bavi a teba bavi sa stale stazovat sa ? Strasne ma udivuje tento tip ludi... Stale dookola to iste. Ak sa ti nepaci, zaskrtni ucet a mas po starostiach
. Kazdy hru vnima inak a kazdu ju hrat inak aj bude. Ak sa ti nieco nepaci, tak nepis sem na fore ale napis rovno na niekde oficialnu podporu GF.Proč stále? Stále vypadá úplně jinak. Že tu jednou za čas napíšu není stále. Přehodnoť, zkalibruj si čas a měřítka, normy máš je rozhozené.
A sem na forum budu psát od toho tu to forum je a ty mě nebudeš umlčovat. Nechtěj se podobat těm hodnostářům z minulého století a režimu.
Nebo je ti po nich smutno? Tak si zajeď do SK, oni ti ukážou co jsou zač a zkalibrují tě grátis.
jedna vec je pisat na forum napady a podnety a podobne veci...ty sa tu stazujes a idealne, ked by si otvoril hru a vsetko by to v podstate islo za teba...akoze sa chces stazovat, ze ti nepadaju zakazdym veci, aby si mohol bez pohnutia mozgovej kory napredovat alebo co ? si v hre...nie v takej, ktoru si naprogramujes a pojde vsetko podlaa teba...a ohladne toho vypisovania tu, ano vela ludi je unavenych na vecne stazovanie, tka bud trosku sebakriticky a nevyzaduj, aby ti padalo to co chces ty...to ako ked v CZ v minulom storoci ked som bol na nemenovanom utvare a teda ked mala byt trava zelena, tak sme jej pomohli farbou, lebo niekto velmi chcel, ze trava ma bytt zelena. Snad som to nenapisal komplkovane, ak ano, tak sa ospravedlnujem...sortu zdar

-
regards from SLOVAKIA
-
my performance
-
hour with accordion from yesterday... i am accordion player..regaaards