Posts by neznamy

No, ja som bol top 3 keď som končil a teda nemal som s kým hrať - nebolo koho napádať a podobne, takže za mňa dobrý ťah to spojenie, len mi to pride také chaoticke, to označenie serverov, highscore kde je tenj môj spolok comsom vtedy mal sa mi nepodarilo nájsť atď.

Každopádne vďaka.chlapi.

No a s forom sa čo stálo? Tu je to na 1000% horšie

je to dobry tah uz chcelo dlhsie to spojenie serverov ja som bol TOP 2/3 a tuto mam spolok v TOP5 takze pohoda

Ja si osobne myslím, že spojenie serverov bola totálna hlúposť. Prečo? Jednoducho - bol si v TOP 10 medzi levelmi 80-90 a zrazu si v rebríčku na 650 mieste, kde prvý je level cez 170 a už zrazu nemá zmysel pokračovať v hraní, lebo na topku sa nedostaneš ani keby naďalej fungovalo kupovanie 2500 rubínov za 15€.

podla mna nie skor to ozivilo hru ,takto sa aspon bijem o 1 miesto furt v arene a v CT ,ked by to nespojili tak by to cele zomrelo sice mohli to rozumnejsie spojit nie z Turkami ale pohoda nevadi čo uz

nemusi to byt bot len treba si zobrat ze už nehras na mrtvom servery a ludia pri kratko a velmi kratko sa biju v aukcii ako za starych cias

Otvára sa 3.5 aj server na sk alebo cz?

Som pozeral že poliaci už informovali tak som zvedavý

dufam ze nie podla mna to je zbytocne, ale bojim sa toho ze bude dalsi server ved 80% serverov je mrtva skor by sa niake servery mali pospajat

ked to nemas 100% tak stale musis ratat s tim ze ti kovanie nemusi vyjst ,mne sa uz stalo ze mi nevyslo 98% a aj pri 99% je to len hra ma to sluzit pre zabavau a na odreagovanie ide sa dalej treba dat dalsi pokus a uz vyjde ,tak pre vecsie lvly tam v aukcii nenajdes nic bohuzial :/

podla mna to pada pohode neviem čo sa furt stazujete,mal si si pripravit lahky kostym a mal by si viac vyprav a mal by si sancu ze ziskas viac nastrojov