Nem tudja valaki véletlenül, a közeljövőben terveznek e malafet napot? Kifogytam
Posts by riczudavid199305
-
-
Sziasztok
Ki mit ajánl 90 -es szint felett?
Arénában 1. vagyok, szinte nincs ellenfelem, viszont a turmában már a top 5 közül mindenki pépessé ver...Kis tanácsot kérnék, közel 7 éve játszom, akkor még máshogy volt ugye minden, karizma volt a legfontosabb, már most nem. lényeg a lényeg, ALVILÁGI kariban kérnék egy kis tanácsot..
Régi időkből maradt rám, hogySamnit - Samnit - Samnit - Elit legyen a zsoldos, valamint az alap alvilági kari legyen a gyógyító
Samnitokra dobáltam antonius cuccokat, elitre luciust... fegyverek antonius-antonius - antonius, eliten pedig ichorus
-
Sziasztok. 90 es szinten ki mit ajánl?
Expedíción és alvilágban egyaránt..
Germánia inkább, vagy Afrika?
Eddig Germániában voltam, átjöttem most Afrikába, eddig úgy néz ki jobban adja a lóvét, meg Afrikában alvilágban már ugye lehet haladó szinten tolni..
De viszont afrika 40 es szinttől, Germán 60tól lehet menni, tehát germánia fejlettebbeknek való? Tanácsokat várok
melyik éri meg jobban
Nagyon köszi
Verem a romlás szívében főnököt is, mesoi Oázisra, meg a sziklaugró fönökre ráállok akkor
köszi szépen
Buttercookies S36
-
Sziasztok. 90 es szinten ki mit ajánl?
Expedíción és alvilágban egyaránt..
Germánia inkább, vagy Afrika?
Eddig Germániában voltam, átjöttem most Afrikába, eddig úgy néz ki jobban adja a lóvét, meg Afrikában alvilágban már ugye lehet haladó szinten tolni..
De viszont afrika 40 es szinttől, Germán 60tól lehet menni, tehát germánia fejlettebbeknek való? Tanácsokat várok
melyik éri meg jobban
-
Sziasztok. Nem tudja valaki esetleg, lesz e a közeljövőben malafica nap? Amikor dobálja a malafeteket? Rég volt már, aztán kellene a kis inasnak
-
hanyas szerveren játszol?
-
Telefonon nekem is chrome van, és semmi baja
akár milyen telorol lépek be
zárd be a chromeot
nyisd ujra
hanyas szerveren játszol?
-
Sziasztok
90 es szinten, ha pl szeretnék kovácsolni egy Gaius megszüntetés fegyvert, melyre kő kemény 2 % esélyt ad malafettel, érdemes bele vágni? Multkoriban olvastam olyat hogy 1 % kal sikerült a srácnak blabla....
Szia! Ha nincs felesleges malefod/nyersid, akkor semmi esetre se vágj bele, mert csak pazarolsz. Ha van, akkor próbáld meg, hátha beadja
köszi
-
Sziasztok
90 es szinten, ha pl szeretnék kovácsolni egy Gaius megszüntetés fegyvert, melyre kő kemény 2 % esélyt ad malafettel, érdemes bele vágni? Multkoriban olvastam olyat hogy 1 % kal sikerült a srácnak blabla....
-
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/93.0/releasenotes/
megoldotta a problémát !!
[mod='Dirnon'] Láthatóvá tettem! [/mod]
-
hasonló a helyzet nálam is
Nálad van változás??
-
Köszönöm a képernyőképet, így sokkal könnyebb megértenünk a problémát.
Ez a képernyő egy adott szerverre történő bejelentkezésnél jön elő? Vagy még mielőtt bejelentkeznétek a Lobbyba?
Másképp fogalmazva, csak a karakteretek nem tölt be, vagy még bejelentkezni sem tudtok?
sajnos még bejelentkezni sem
nekem legalábbis
nem kér se emailt, sem jelszót
szervert választani sem lehet
-
és persze hogy most lesz majd Event, rendezvény
nem értem mi lehet a baj, eddig 2 hónapon keresztül tökéletesen működött, most a bejelentett hiba óta semmi nem jön be..
-
mindösszesen ennyi jelenik meg nálam
-
szép.. nem hiszem el, hogy nem tudnának valamit cseszni vele..
telefonra is pl kitalálni egy aplikációt, gameforge által, és ugy belépni, neten meg valamit..
-
azóta sem.. otthon simán belép, telefonon szintén
céges gépen semmi, Ogame oldalig beadja, utána semmi. Be se lehet jelentkezni, semmi
-
nálam telefonon van ugyanaz s nekem se működik , azt a választ kaptam rá ha telefonon nem megy chrome-on használjak operát s várjak türelemmel ! :)))
Ezt véve alapnak tanácsolnám vegyél új gépet !
Ám semmilyen böngészőn nem megy?
-
Sziasztok. Laptopon, asztali gépen abszolút nem enged be tegnap óta a játék. Beírom hogy gladiatus, bedobja a gameforge (Ogame) oldalt, de üresen, semmire nem lehet menni, mintha befagyna. Kb 50x próbáltam, semmi ...