I wish your sentences would come true :).
Posts by DungeonLord
-
-
Ahoj, Gaius je level 90, Antonius 92 a Lucius 84 čiže na aukcií to vidíš ak máš level cca 76 + a lucius ovela skor ... a padat to začne na expediciach, kde padajú veci 90 +
-
-
To znamená, že sa ti podarilo odblokovať útok.
-
you just do not know what to do
-
Dobrý deň,
chcem sa opýtať ako sa dá vyriešiť to, že nejakí magori - magor na provincií 60 má zapnutého bota nato, že prebiduje instantne jedlo na aukcií. Určite to nerobí človek, lebo ked to aj nahodne naklikate jedlo tak do stoniny to mate prebidované ....
-
Opravím ťa, na x5 to nie je 200% ale asi 1000% ked na x 2 to je 500% k obnove bodov čiže de facto môžeš klikať do aleluja ..... a keď máš apolona tak na x 5 sa to asi reálne nedá vyklikat na 0
-
Tí vaši babráci na x 5 sa nejako rozbotovali
ja sa divím, že nepridali funkciu, kedy za rubiny normálne bot kliká expedície, však veľa starých browserových hier má túto funkciu (divoké kmene, travian etc .. ), sa ti bot stará o dediny / útoky a si to de facto aktivuješ ako centurio na určitý počet dní.
-
Dobrý deň vážení admini
chcel by som sa opýtať, že či je vo vašej kompetencí zmraziť balíky na účte, kde je 5 dní ban ? Hráčka ho dostala za úplne triviálnosť a prepadnú jej balíky (aj mne konkrétne dnes u nej končí veľmi veľa milionov). Touto cestou by som Vás chcel požiadať ak je to možné, či by sme mohli aspoň zmraziť balíky - prípadne aktivovať dovolenkový režím do konca banu?
Za odpoveď Vám vopred ďakujem