Posts by Varimathras

Nejdřív bych ti asi doporučil začít na co nejrychlejším serveru. Jistě by se našlo pár boomerů, kteří by ti radili opak, ale objektivně si tu hru mnohem více užiješ na 5x. Z eventů (okolo kterých se víceméně celá hra stejně točí) toho vyklepeš řádově více.

To, co píší pánové přede mnou, platí. Co se týče svitků, tak ty se vyplatí tavit převážně jen když probíhá event, který zvyšuje jejich drop. Výchozí drop svitků z tavírny (bez eventu) se pohybuje někde kolem 1/30. Při eventu je to pak 1/10. Na tvém levelu bych se koukal po svitcích Vraždy, Rozkoše, Haleluja, Pekla, Země, Amazonek.

Najít co nejaktivnější gildu je imho. ten největší základ. Bez ní ta hra rychle omrzí.

Na fóru najdeš spoustu tipů a triků. Kdybys potřeboval něco konkrétního, klidně se ozvi do soukromé zprávy, rád pomůžu.

Hodně zdaru ;)

Ano je. Nepotřebuješ k tomu ani mikroevent. Stačí na konci jednoho z čtvrtročních eventu (pár minut před půlnocí) sníst velikonočního zajíce / dýni a hned po půlnoci nasadit kostým se slevou. Dostaneš tak 20% ze zajíce, 20% z kostýmu.

Pokud máš gildu s max. úrovní cvičiště, získáš tak hromadnou slevu 80%. To stejné platí i u kování. S Merkurovo oblekem a zlatou malefikou můžeš získat až -90% nákladů na kování.

Většina lidí na kostýmové slavnosti šetří i několik měsíců. Dají se tak relativně jednoduše vylepšit staty na maximální hodnotu, kterou hra dovolí.

I agree. The only way to get item soulbound should be by equipping it.

The concept itself is bad imho. Mirrors, that are used to remove it should be way cheaper or included as a rare drop with chance similar to rubbies.

Po jednom z updatů (tuším s přidáním kovárny) zmizela volba většiny hodností - místo nich jsou všude placeholdery 'Hodnost 1-4'. Chtěl jsem se zeptat, jestli tenhle systém plánuje GF opravit, nebo ho nechá ležet ladem a taky názory ostatních lidí. Za mě bylo získávání hodností super zpříjemnění hry a je mi líto, že je tento systém z poloviny nefunkční.

Podobný thread už byl na starém fóru, ale nepamatuji si, že by to někam došlo.