En nem akarom hogy veget erjen, foleg hogy tudom mi volt valamikor es mi van most...
Posts by Margus
-
-
Igen, jo dolog latszik hogy valakik dolgoznak, javitasokrol volt szo, es megjelent a zold szin is...Gratulalok a munkajukert...
-
sok szerencset, jo jatekot...
-
a tok nem biztos hogy add, csokkentest, lehet kapsz mas valamit...de bizni es jatszani kell, mert ha egyszer nem indult el a kosztum fesztival, nem kell mindig arra gondolni...
-
en ugy tudom az expediciokon is kaphatsz...
-
110-es szinten ha van mibol nyugodtan kovacsolhatsz lucius es antonius cuccokat, narancsban, pirosban...
-
Szent Eg, mindenkinel van ez a valtozas, egeszen mas a Forum azt sem tudom hogy jutottam ide...
most ujra valtozott, valamire csak kialakul, mire beneznek a jatekosok...
na hat, ujra a regi...
[mod='Thalvith']Összevontam.[/mod] -
Ezek az eventek csak itt lathatok, a jatekosok nem tudnak rola, le kell ertesiteni az egyesuleteket, es ugy kell venni ahogy vannak es minden jora fordul, es jatszani kell...
elnezest ugy latszik a tegnap bevolt jelentve en nem lattam...
[mod='Thalvith']Összevontam.[/mod] -
Nekem is vannak amik osszejonnek vagy nem jonnek, elegedett vagyok , vagy nem vagyok, de az egyetlen kivansagom hogy meg nagyon sok evig mukodjon, annak a par ember oromere aki elvarasok nelkul belep es jatszik...
-
ez mind igaz, jatszani kell turelemmel kitartassal, rubinnal amit gyujtesz es nem
penz koltessel...
-
igy is sikerulhet...
-
koszonom ...
[mod='Shaiyla']Posztokat áthelyeztem.[/mod]
-
valaki kapott ma valamit, mert en semmit ...sem nyersi....semmi, talan meg sosem nem esett ilyen rosszul, nagyobb szinten semmi sem jar...???
-
Kedves Játékosok!
Dolgozunk azon hogy az event érdekében "fölöslegesen" aktivált tárgyakat visszakapjátok, de ez a hétvége előtt sajnos nem fog megtörténni.
Ezért a Nílus eventet hétfőn aktiváljuk 24 órára, a Kosztüm event pedig keddtől 10 napon át fog futni.
Nílus event augusztus 19. 0:00-tól 23:59-ig.
Kosztüm event augusztus 20. 0:00-tól augusztus 30. 23:59-ig.
Addig is a hétvégén egy mikorevent fog futni.
Augusztus 17-18.
- +10% esély nyersanyagok és tekercsek zsákmányolására
- +20% esély kovácsolást segítő tárgyak zsákmányolására
Köszönjük megértéseteket és türelmeteket!
Gladiatus Csapat
-
meg semmi,sajnos...
-
remeljuk hogy az ujitasok miatt tortent ez, es hamarosan kijavitjak, mert az ejjel nem volt ki megcsinalja, en is nagyon vartam...kitartas...
-
koszonom szepen, en akkor valamit nem ertek...
-
ezt en is szeretnem tudni...
mi tortenik tudja valaki, torlodik a regi jatekos?????
-
nari tajgagyoret meg nem lattam...
kell haladni, meg van remeny...
-
en is azt hittem...