Elsökörben: egyedül Te kevés vagy ahhoz hogy engem rendbetegyél(nem mintha kellene)
Másodszor: mint korábban irtam én képes vagyok a magánéletemet elválasztani a játéktól, amint látom Te játékbeli fogáspont hiján elég gyorsan próbálod beleásni magad az életembe, sajnos eléggé messze tapogatózol, de ha még el is találnál valamit akkor sem szégyenkeznék mert nincs miért :)(egyébként minden rendben, tényleg minden
) Te hogy vagy? Na és a család? Mivel foglalkoztok? Tudodmit teljesen hidegen hagy.. csak egy porszem vagy a gépezetben
Harmadszor: Van FB-m de csak azok kapják meg akik kiérdemelték(vannak elég sokan egyébként) nem akarom még ott is az ismétlödö hülyeségeidet olvasni/hallgatni, van más dolgom is
Végezetül:
A vélemény olyan mint a végbélnyilás, mindenkinek van de senki sem kiváncsi a másikéra
A valóság bizonyitott tényeken alapul Hazard, jobb ha megjegyzed, mert amig a véleményedet szajkózod bizonyiték nélkül addig mindenkit hidegen hagy. Nyiss még1 jegyet légyszives miattam, hivj még 3 teamtagot az ellenörzésemre kérlek, maximum azt találják majd meg hogy 1000esével osztogattam nyersanyagokat a kicsiknek hadd kovácsoljanak.
További jó játékot mindenkinek!