Posts by Zarenic

  Rigel pont hogy értéktelen nyersikkel kell a jobb minöség esélyét növelni :)


  Tegyük fel akarsz egy narancs antonius merénylet mellkasit zsoldosra, akkor sárkánypikkely,ametiszt,aranyérc amiböl narit teszel bele a többit lilával pótlod, raksz hozzá egy bronz üllöt és máris van nagyjából 25-30% esélyed narira plusz egy pici pirosra is :).. ha nem sikerül vagy lila lesz buktál 1 bronz üllöt és az olcsó/értéktelen nari nyersiket, ha pedig beadja narira akkor szinte ingyen volt :)

  Csak hogy tetözzem az élményt.. Ez egy tegnapi eset..Véleményem szerint semmi esélyének sem szabadna lennie..Túl nagy a szórás a %os értékeknél(találati esély,krit,blokk,krit elkerülés) Valamint 15 kör helyett legalább 20nak kellene arénában lennie


  Az 50% az legyen 50% tehát 10/5 eset és nem 10/0tól 10/10ig terjedö intervallum

  Én is hasonlókat tapasztalok ellene.. maximum 2 csatát tudok megnyerni napi szinten ellene..Azt is hozzátenném hogy amikor rablás ellen védve van és úgy dobja be proviban akkor konkrétan rommá verem de persze nincs rablás..

  Ha már csak a csatamotort javitanák már akkor többszörösére növekedne a játékosok száma(rengetegen ez miatt hagyták abba a játékot)

  Esélyt persze kell hagyni a kisebb játékosoknak is de nem olyan formában hogy 5/4szer megnyeri a csatát..Erre az lenne a megoldás hogy a rabolható arany mennyisége változna annak tekintetében hogy a 2 fél között mekkora a szintkülönbség.. Nyilván ha egy 140es támad egy 130asat akkor minimális lenne a rabolható összeg.. forditott esetben pedig akár 2xese is lehetne a jelenleginek mivel -10böl megnyerte a csatát, DE ennek a müködéséhez elengedhetetlen rendbetenni a motort. Ez megoldás lenne a +10-15böl kapott támadások okozta panaszokra.

  Provinciák közötti csatákat ligákra bontani mint ahogyan a normál arénákban vannak(pl 100-109) Ezzel olyan problémák lennének megoldva mint pl kis szinten magas alapokkal rendelkezö gladiátorok 20-25szinttel magasabb ellenfeleket kapnak proviban ami felszerelés tekintetében nonsense.

  Eltörölni a szintenként kapott +2% blokkolási értéket(CT-ben okozza a legnagyobb gondot) a magasabb szintü gladiátorok egyébként is elönyben vannak a magasabb gyakorolható alapok, és felszerelések miatt

  A szerver összevonásokról annyit hogy lehetnének 2xes és 5xes szerverek mondjuk 4-4. 2xes 2xest, 5xes 5xest támadhatna kizárólag.. ezzel meglenne oldva egy elég régóta vitatott téma

  Szépen összeraktad a ctdet, grat hozzá! Kár hogy a fegyvereid nem sikerültek :(

  A kovács most engem sem áldott meg fegyverek terén.. én csak 35próbát tettem tibi infikre 6 és 8%esélyekkel vegyesen de még nari sem lett

  Elsökörben: egyedül Te kevés vagy ahhoz hogy engem rendbetegyél(nem mintha kellene)

  Másodszor: mint korábban irtam én képes vagyok a magánéletemet elválasztani a játéktól, amint látom Te játékbeli fogáspont hiján elég gyorsan próbálod beleásni magad az életembe, sajnos eléggé messze tapogatózol, de ha még el is találnál valamit akkor sem szégyenkeznék mert nincs miért :)(egyébként minden rendben, tényleg minden :) ) Te hogy vagy? Na és a család? Mivel foglalkoztok? Tudodmit teljesen hidegen hagy.. csak egy porszem vagy a gépezetben

  Harmadszor: Van FB-m de csak azok kapják meg akik kiérdemelték(vannak elég sokan egyébként) nem akarom még ott is az ismétlödö hülyeségeidet olvasni/hallgatni, van más dolgom is


  Végezetül:


  A vélemény olyan mint a végbélnyilás, mindenkinek van de senki sem kiváncsi a másikéra


  A valóság bizonyitott tényeken alapul Hazard, jobb ha megjegyzed, mert amig a véleményedet szajkózod bizonyiték nélkül addig mindenkit hidegen hagy. Nyiss még1 jegyet légyszives miattam, hivj még 3 teamtagot az ellenörzésemre kérlek, maximum azt találják majd meg hogy 1000esével osztogattam nyersanyagokat a kicsiknek hadd kovácsoljanak.


  További jó játékot mindenkinek!

  Teljes mértékben igazad van Hazard..nem vagyunk egy szinten, nemcsak a játékban de a valóságban sem :)

  Úgy hiszed hogy te vagy a Jani mert 4 módositás után csak-csak összesikerült rakni a mondandódat..

  Túl sokat erölködsz nem gondolod? Feszülsz azon, hogy milyen sértö,bántó szándékú kitalációkat tegyél közzé rólam, én pedig konkrétan *** röhögöm magam rajtad, hogy mennyire kicsinyes és szánalmas vagy :)

  Égesd csak magad nyugodtan.. :)

  Mi bajod a gyári munkásokkal? A Te autódat(már ha van) gyárban gyári munkások rakták össze nemde?

  €dit by Dirnon:
  Sértő tartalom - Figyelmeztetve

  Gratulálok találtatok valamit amiben jobbak vagytok :D Jár a keksz

  Azt nem vettétek figyelembe hogy ti 2en együttvéve sem nyomtatok le annyi dp3at mint egymagam.. 100-118ig elég szép számban vettem a listámra a ct-ben 0ra vert gladiátorokat sajnálatos módon aki ilyen ctvel rendelkezett akkoriban azoktól nemigen tudtam rabolni..

  Arénában már 7k/gyözelem feletti az arányom és minden csak növekszik hála porszemnyi részben nektek is :)

  Továbbra is hagyjátok a ct-teket inaktivon igy legalább feleannyit fogtok idegeskedni.

  Én itt befejeztem a fejtágitást teljesen felesleges..Mindig voltak,vannak és lesznek irigyeim már megszoktam, ráadásul élvezem olvasgatni az éretlen , gyerekes megnyilvánulásaitokat. ;)

  982 gyözelem 24milla rabolt arany a heti listán.. ez pont 10x annyi mint amit te számoltál és vezettél le Hazard S29 Top1-e (5 játékosból)  Nyitogathatjátok a jegyeket nyugodtan miattam, felesleges idöfecsérlés.. nem ti lesztek az elsök és nem is az utolsók..  Mérgelödjetek továbbra is amig én 2 sör között rablok 2 millát a tengerparton henyélve... :)

  Én itt be is fejeztem.. azt gondol Hazard barátom amit akar..nincs értelme folytatni a vitát..Akinek van egy csepp esze is az biztosan felfogott valamit az általam irtakból.

  Ne hasonlitsunk össze egy kihalt szervert egy aktiv régi szerverrel.

  Ne is eröltessük szerintem, mert képtelen vagy felfogni :) Ezért sem tartasz sehol.. nyugodtan veresd az aranymalefjeid továbbra is a 100%pirosas kovikra amig én megkovizom majd a 4db tibi infit nari alapon 40 szett ezüstböl :)

  Mondom innen Sidmouth, Angliából, 2percre a tengerparttól ha már méregetjük azt a bizonyost..

  Mennyire gyerekes vagy.. nemtudod elválasztani a játékot a való élettöl...szomorú inkább békén hagylak már nehogy valami kárt tegyél magadban miattam :D

  Fussunk neki mégegyszer S29es nagyágyú..


  Természetes, hogy nem 100%ig öneröböl lettek meg a nyersanyagok(drop olvasztása,pirositott tárgy olvasztása) mivel S23on megvan a lehetöség a kereskedelemre.. eddig stimt? :)

  Ebböl adódóan én felajánlok valamit(legyen az arany vagy éppen aranymalef) egy másik játékosnak nyersanyagokért, bronz,ezüst malefszettekért(létrejön az üzlet=lett nyersanyagom, bronz,ezüst maleficám)

  Az esetek 95%ában narancs alvilági nyersanyagokat veszek és a malefek illetve az olcsó piros nyersanyagok felhasználásával inditom a kovácsokat..

  Veletek ellentétben én 6osával inditom a tárgyakat és igen néha 9-15%os kovácsok is indulnak..arányok 75%narancs 25% piros átlagosan.

  Nyugi én is kapom a 100%piroson 86-94% sikeren inditott pofonokat..(luci infik ursusok,sebák) nyilván ebböl is többet kapok mint Ti mivel én jóval többet kovácsolok..


  Pár hónappal ezelött leolvasztottam a teljes ctmet 20%os nyersanyagos eventen (19db piros seba olvadt) szép volt egyben látni 258db piros almandint...:)


  Az ilyen szövegeken hogy tápolt,csaló vagy éppen élettelen vagyok csak nevetni tudok.. atyaég :D Nesze adok egy papirzsepit, töröld a könnyeid...Söt adok egy teljes csomaggal mivel továbbra is bekopogtatok nálad amig 100k felett adsz :)


  Érdekességképp.. kb 2 hónapig minden egyes nap 5/4-5ször pattantam rólad és Janiról arénában.. elmondanátok mi a titkotok? :)

  Amig 29esen 4-5en játszanak addig s23on 40-50en.. sokkal korábban is indult a szerver sokkal magasabb játékosok ami több malefet,nyersanyagot eredményez.. ja és piac is van.. de Te nyugodtan hidd lehetetlennek amit én összeraktam..

  Az ingyen reklámért pedig hálás köszönet.. :)