Oyunun yenilenmesi lazım ( Birazda eskiye dönmesi ) Nasıl olacak açıklayayım .
Öncelikle 120 seviye üstü tüm hesaplar tek düzen sistemli açıklık getireyim
İtem olarak atıyorum 2 luci dünya 1 tahrip 1 anton misilleme 2 narin tarzı eşyaların değişen tek şeyi oyuncular arasındaki birinin kaskı narinken diğerinin yüzüğü
oyun içerisinde tüm 120 üstü dövüşler zar atma sistemi gibi statları full itemleri aynı hesapların
bunlara bi yenilik gelmesi lazım
-seviye *5 eğitim sisteminin kalkması gerekli oyuncular kendi belirledikleri stratejilere göre oynamalı arena dövüşler %50 %50 olmamalı
-Zindanlarda seviye sınırı kaldırılmalı ( Son zindan 112 seviye olduğundan bu fazla etkilemez ama bir nebze )
-ruh bağı eşyaların kaldırılması gerekli
-Marketteki item satış seviyesinin arttırılması gerekli seviye +11 çok az marketin canlanması için
-Oyuna takas sistemi veyatta Marketten İstenilen eşya ( buying merchant ) sistemi gerekli atıyorum Ben malefiz istiyorum 2m altın malefiz istiyorum diyerektan markete istek atıyorum onu gören malefiz satan bir oyuncunun malefizi benim üzerime sürükleyerekten satabilmesi
-Yeni açılan illerde özellikle bot hile pushing ile kasanları daha çok kontrol edilmesi gerekli
-İsteyen oyuncunun belirli bir yakut karşılığında il değiştirme şansı olması gerekli ölü illerdeki güzelim hesaplar ölmesin !
-Britanyaya Ve bu zindanın aşırı derecede güçlü olup her önüne gelenin kesmemesi lazım
-Sirk turma ve arena savaşlarındaki şans faktörünün önüne geçilmesi gerekli...(200 hasar 5 k zırh farkı olan bi hesaba savaş kaybedilmemeli statlarda üstünken)
-oyuna İttifaklar arası savaşlarda globalleşme gerekli ( bu global ittifakların arena sırası gibi bir sistemle sıralaması ilk 5 i olması 1. olan ittifaka özel bonuslar olması
-Bu arada oynana her ilde 1. sıradaki adam yalnızdır buna dikkatinizi çekmek isterim oynanan her ilde seviye gözetmeksizin global bir ilk 5 gerekli