İyi güzel 'de %40 etkinlik bitecek bu tarz şikayeti olan bir çok kullanıcı var diğer taleplerin aksine bu taleplere öncelik verilse daha uygun olmaz mı , Ben tr'de ikametgah ediyorum neden bana euro çıkıyor bunun cevabını kim verecek
Posts by zaferege
-
-
Sabahtan beri bekliyorum kayıt açtım kimse geri dönüş yapmadı
-
%40 etkinlik için yakut almak istediğimde sadece euro ile ödeme seçeneği çıkmakta sabah saatlerinde destek bölümüne ticcet oluşturdum fakat geri dönüş sağlanmadı etkinlik bitmeden yararlanmak istiyorum.
-
Güveni druidi ve uçurumu son ekleri
ön ek varmıdır benim yazdıklarımdan farklı
-
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba seviyeme göre müzayede'den belirli aralıklarla gaia ve porcius eşyalar çıktığını görmekteyim bunların haricinde müzayede'de çıkan ve yeraltı ham maddesi veren
eşyalar nelerdir

-
-
Yeni açılan bütün iller diğer ülkeler ile eş zamanlı açılıyor daha önce bu şekilde oluyordu büyük ihtimal ayın 8 inde s42 açılmış olacaktır
-
Neden Hala mayıs ayına ait etkinlik listesi açıklanmadı ?
Neden Sadece Duyuruları takip edin deyip bizleri
geçiştirme çabası içerisindesiniz ?
Bu etkinlikleri açıklayan kişiye yada GF' ye mail atıp ne zaman açıklanacağını öğrenmeniz bu kadar mı zor ?
Biz oyuncular olarak çok şey istemiyoruz sizlerden , Kaç yıldan beri gelmeyen yenilik ve son zamanlarda dehşet bir kasma sıkıntısı var.
Çıkın deyin ki Mayıs Ayında etkinlik yok yada Söyleyin Mayısın 5 inde açıklanacak bir tarih belli olsun Bizlerde ona göre oyun içinde planımızı yapalım
BOOMMM
-
Köy
Turuncu Ct mi Kırmızı Dt mi
-
il41 de oynyuyorum 60 levelim sürekli eritme yapıyorum mavi itemleri eritiyorum. markette hangi ham maddeleri satarsam daha çok kazanabilirim?
Hocam emin ol satmazsan daha fazla kazanmış olursun seviye
yükseldikçe o hammadelere ihtiyacın olacaktır
-
En Son 1 saat erken biten etkinlik vardı bari onun telafisini yapsalar arada yanmadı oda
-
Display More
bide bu hafta sonları herkes evde daha fazla hafta sonu etkinlik olursa süper olur

%50 keşif
%50 görev süresi kısaltma
%50 keşif süresi kısaltma
falan çok fena olmazmı

Bugün düşündüm bu konuyu sadece biz değil bir çok ülkede sokağa çıkma yasağı var oynadığımız oyunun gelmeyen yeniliklerinden dolayı her
geçen gün user kaybetmekte böyle bir zamanda ne bileyim malefiz yada farklı eventlar daha sık gelirse oyuna ara vermiş kişileri tekrardan oyuna
kazandırılabilirler
-
Tutmadı

Alttaki nasıl Ct düşürürüm diye kara kara düşünüyor .
-
Merhaba
Bildiğiniz üzere ayın 14 ünde kostümleri giyeceğiz , merak ettiğim konu şu ittifak arazi eğitimi 20 olan kişiler kabak ve tavşan attığında %kaçlık
eğitim indiriminden yararlanacak ve aynı gün %20 lik ekstra eğitim indirimi daha var toplamda indirim oranı % kaç olacaktır.
-
kural tanımazlığı protesto ediyorum

Kendisinden 11 seviye düşük rakibine günde 5-6 kere saldıran TemperedByOwl 'u Protesto ediyorum
-
Merhaba
Ocak ayının event listesinde eğitim etkinliği bulunmamaktadır , Yaklaşık 10 yıl önce oynamış olduğum oyuna eylül ayında geri döndüm Ekim ayının
sonlarına doğru kostüm etkinliği bulunmaktaydı askerde olduğum için ne kostümü tamamladım nede kabakları Şimdi şöyle bir durum söz konusu
Ben günde yaklaşılk 10-14 saat aktif olarak oynadığım oyunda daha önce kostümleri tamamlamadığım için eğitim konusunda cezalandırılıyorum ,
Her dafesında benden daha az online olanlar kostümlerini tamamladıkları için %80 eğitim ile çok rahat bir şekilde benim önüme geçmekteler
En son 20.11.2019 tarihinde %20 eğitim etkinliği gelmişken yaklaşık 3 aylık süre süre diliminde eğitim etkinliği gelmedi , Ve ocak ayında'da eğitim
etkinliği bulunmuyor. Yukarıda belirtmiş olduğum sorunu benden başka kimse yaşamıyor mu Yada oyun yönetimi eventları hazırlarken bunları hiç
düşünmüyor mu
Bu konuyla ilgil oyun yönetiminin alabileceği bir aksiyon yokmudur
-
Ocak ayında event olmayacak mı ?
-
ocak ayı etkinlik takvimi hazırsa paylaşabilir misiniz acaba ?
Hala beklemedeyiz , Ocak ayı event ne zaman açıklanır ??